Колеги какво е вашето виждане относно въпросната тема - а именно изказванията на премиера относно македонския въпрос ? Аз твърдо подкрепям Борисов ! Как нито един политик не застана до сега и не им го каза на тия смотаняци ... Не стига , че винаги сме им помагали , ами и продължават да се правят на мъже , до кога ще продължава това не знам !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изказванията на Борисов относно Македония
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщениеНяма значение дали го е казал на журналистите или на властите в Скопие. Със сигурност още докато е изрекъл думите макетата вече са разбрали.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеТа какво е казал?Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеГлупости е казал,стах го било за Благоевград,па ние макетата с колци и камъни ке ги дрънкаме,само дума да обелят за градо ми и съм събрал опълчението.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЩом е така, пиши ме пръв у четата!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеТо между България и Македония въоръжен конфликт няма как да стане,щото за тая работа трябва оружие,ма един бой като на селско мачле мож да напрайм
Кой падне плаща сметката.....имат пари макетата не ги жалетеAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЗнаменосец ше те правим!
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеТо между България и Македония въоръжен конфликт няма как да стане,щото за тая работа трябва оружие,ма един бой като на селско мачле мож да напраймНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеПредпочитам знаме с дрянова дръжка!
Точно за това и казвам на Кайо, по-горе, че ако ще ме прави байрактар, то байрака да е с яка дрянова дръжка!
Кво кажеш ше имаш,лично аз ше ти я отрежа дряновицата и ше я изпека на огин,става гУема лупалак,нема трошене........Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
Comment