Известие

Collapse
No announcement yet.

Изказванията на Борисов относно Македония

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

http://novatv.bg/news/view/2012/06/0...8%D1%81%D1%82/

Този линк открих Бил изплашен ... за какво , че ги иронизира ли ... Аз не се наемам да коментирам политиката като цяло , но точно по въпроса с Македония ми се повръща от глупостите им !
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

Вярно нета преди ми блокира,ама сега, като гледам изказването му, аз бих бил даже още по-откровен.
      Няма друга държава, която да търпи толкова много простотии от своя съседка и да не предприема нищо.
      А можем да ги наврем в миша дупка. Само който не се е сблъсквал с великосръбският им шовинизъм, защото там е корена, не знае за какво става въпрос.
      Само глупак би искал Македония да се присъедини към България.
      От чисто хигиенна гледна точка, това е безспорна глупост.
      То е като да върнеш Цариград на гърците, барабар с 18 милиона турци
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Аз пък викам да спрем да им даваме българско гражданство.....
        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
          Аз пък викам да спрем да им даваме българско гражданство.....
          Има нещо вярно, но от друга страна това е бавния но сигурен начин след време това измислено "македонец", като нация да отмре.
          ББ наистина е прав, но е и вярно, че това, което е казал е редно да бъде поставено официално като изискване пред Македония.
          Но никой все още не повдигнал въпросът, че такъв език няма, тоест те си говорят диалектен български, със сръбски думи тук таме.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Има нещо вярно, но от друга страна това е бавния но сигурен начин след време това измислено "македонец", като нация да отмре.
            ББ наистина е прав, но е и вярно, че това, което е казал е редно да бъде поставено официално като изискване пред Македония.
            Но никой все още не повдигнал въпросът, че такъв език няма, тоест те си говорят диалектен български, със сръбски думи тук таме.
            Фреди и ти си прав но не е баш така,значи,че тия ,,макета" са си българи и говорят омешан български диалект спор няма по въпроса но в ,,Македония" не живеят само ,,макета",те са един буламач......но дори и баш ,,макетата" са промити-болни мозъци.
            Има една част от тях,които наистина са с българско самосъзнание но повечето дет се редят за българско гражданство го правят не от българщина а от изгода,та благодаря от такива ,,българи".

По въпроса за отношението на всички наши правителства от 1989 до сега към Македонският въпрос не ми се коментира.

---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:09 ----------

Всъщност не се намери ни едно правителство дет да повдигне въпроса за българите във всички съседни нам държави.
            Аз мисля,че този въпрос трябва да бъде поставен пред нашите съседи не от шовинизъм а просто наистина в тези страни живеят хора с българско самосъзнание но са лишени от правото да се самоопределят като българи и да говорят и учат езикът на своите предци.
            Към тези хора се води все още асимилаторска и репресивна политика!

Comment

За да се реши кардинално въпроса е необходимо да се забрани двойното гражданство.
              Или си българин или не!
              Всички араби, дето имат българско гражданство, имат и по още две.
              Ха сетете се защо им е притрябвало българското.
              Искаш български паспорт!?
              Добре!
              Научи добре български, историята ни, ако е на основа брак с наш гражданин- да има и венчавка в български храм, традиционно за България име и тн..
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                За да се реши кардинално въпроса е необходимо да се забрани двойното гражданство.
                Или си българин или не!
                Всички араби, дето имат българско гражданство, имат и по още две.
                Ха сетете се защо им е притрябвало българското.
                Искаш български паспорт!?
                Добре!
                Научи добре български, историята ни, ако е на основа брак с наш гражданин- да има и венчавка в български храм, традиционно за България име и тн..

И всички имена съгласно "Именник", като в "демократична" Турция.
                Защита на ниво по Български.
                Не е лошо и изисквания към образователното ниво.
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Фреди и ти си прав но не е баш така,значи,че тия ,,макета" са си българи и говорят омешан български диалект спор няма по въпроса но в ,,Македония" не живеят само ,,макета",те са един буламач......но дори и баш ,,макетата" са промити-болни мозъци.
                  Има една част от тях,които наистина са с българско самосъзнание но повечето дет се редят за българско гражданство го правят не от българщина а от изгода,та благодаря от такива ,,българи".

По въпроса за отношението на всички наши правителства от 1989 до сега към Македонският въпрос не ми се коментира.

---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:09 ----------

Всъщност не се намери ни едно правителство дет да повдигне въпроса за българите във всички съседни нам държави.
                  Аз мисля,че този въпрос трябва да бъде поставен пред нашите съседи не от шовинизъм а просто наистина в тези страни живеят хора с българско самосъзнание но са лишени от правото да се самоопределят като българи и да говорят и учат езикът на своите предци.
                  Към тези хора се води все още асимилаторска и репресивна политика!
                  Така е брато Кайо-в Македония живеят българи, малко сърби и още толкова албанци, горе долу, колкото българите.И другото, което казваш е точно така-но през 1300 тодишното си съществуване България е претопила всякакви народности, които са се омешали тук-та може спокойно да вкараме и в пътя българите и потомците, които са под влияние на сърбите.
                  Но е добре да имаме разумна и целенасочена политика по тоя въпрос, както и по въпросът за българите в Западните покрайнини, нещо което все още се пренебрегва в българската политика.
                  Та това е една проста и същевременно много сложна задача, която никой български политик не е разчепкал.
                  Last edited by fred; d.m.y г., 20:01.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Но е добре да имаме разумна и целенасочена политика по тоя въпрос, както и по въпросът за българите в Западните покрайнини, нещо което все още се пренебрегва в българската политика.
                    Та това е една проста и същевременно много сложна задача, която никой български политик не е разчепкал.[/QUOTE]

Надявам се , че Борисов ще е основоположника в това начинание . Оплюван , или не , за сега само той се осмели да каже в прав текст на братята македонци , за какво иде реч .
                    145 1.6 ТС '97 ех.
                    145 1.9 JTD '00
                    307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Така е брато Кайо-в Македония живеят българи, малко сърби и още толкова албанци, горе долу, колкото българите.И другото, което казваш е точно така-но през 1300 тодишното си съществуване България е претопила всякакви народности, които са се омешали тук-та може спокойно да вкараме и в пътя българите и потомците, които са под влияние на сърбите.
                      Та това е една проста и същевременно много сложна задача, която никой български политик не е разчепкал.
                      Фреди не иде реч само за българите в Западните покрайнини има българи и в Гърция,в Румъния,в Турция,има и една цяла България наречена още от царска русия Татарстан!
                      Не съм съгласен с тези 1300 години България и с това претопяване и омешване за което ти говориш,омешване има то е неизбежно но не е толкова голяма,колкото ни набиват в главите.

---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 22:06 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение

И всички имена съгласно "Именник", като в "демократична" Турция.
                      Защита на ниво по Български.
                      Не е лошо и изисквания към образователното ниво.
                      За ,,Именник" не знам,но аз имам право и на гръцко поданство,но ако искам да се сдобия с него трябва да държа писмени и устни изпити по гръцки и по история на Гърция.

Comment

Мисля, че трябва да се разделят българите по род и чужденците, които искат да вземат българско гражданство.
                        Интересно ми е, на някой чужденец, придобил българско гражданство поради брак или нещо подобно, дали има прецедент да му е отнемано.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          Мисля, че трябва да се разделят българите по род и чужденците, които искат да вземат българско гражданство.
                          Интересно ми е, на някой чужденец, придобил българско гражданство поради брак или нещо подобно, дали има прецедент да му е отнемано.
                          А как да ги отсееш тия българи по род,специално за макетата,много са българи по рода но имат ли българско самосъзнание?

Comment

Имат трънки,аз си знам рода сто и кусур години назад. И като много българи имам в него и македонци ,едната ми баба е родом от Охрид,та нейните родители говореха български,сръбски и гръцки,но не и "македонски".а прабаба и прадядо ми се самоопределяха като българи,въпреки фамилното име,завършващо на " ски".Тия там дето се имат за наследници на Александър Велики сигурно и баща си не знаят кой е,та се пишат македонска нация.

Comment

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                              Имат трънки,аз си знам рода сто и кусур години назад. И като много българи имам в него и македонци ,едната ми баба е родом от Охрид,та нейните родители говореха български,сръбски и гръцки,но не и "македонски".а прабаба и прадядо ми се самоопределяха като българи,въпреки фамилното име,завършващо на " ски".Тия там дето се имат за наследници на Александър Велики сигурно и баща си не знаят кой е,та се пишат македонска нация.
                              На ски завършват доста чисто български фамилии.....

Comment

А как да ги отсееш тия българи по род,специално за макетата,много са българи по рода но имат ли българско самосъзнание?
                                Точно за това попитах, дали има прецедент на отнемане на придобито гражданство.
                                На един приятел сестра му се омъжи за един македонски шиптарин.
                                Има от него четири деца, но той нищо , че говори перфектен български, няма българско гражданство, нищо, че от 20 години кандидатства за него.
                                Скритият механизъм явно действа за него и службите знаят по нещичко, защото тия деца са загубени за нас.
                                Те учат и живеят тука и друг език не знаят, но навсякъде изтъкват, че са мюсюлмани, което за тях означава шиптъри и говорят: вие българите...
                                Все едно нямаме наше мюфтийство и ходжи.
                                Те и тях не ги признават.
                                Баща им почина и вуйчовците им се грижат за тях, но те не ги уважават, защото са "нечисти"
                                Абе много такива примери имам.

Comment

Working...
                                X