Известие

Collapse
No announcement yet.

ББ съвсем се вживя в образа на ТЖ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
    От няколко дни един въпрос в мен напира, а именно:

Кой друг ако не ББ?

Ама наистина си задавам тоя въпрос с наближаването на лятото. И колкото и да го недолюбвам ББ, все стигам до извода, че няма личност/и и/или партия, която да има поне малко позитиви ... всичко е само негативи и екскременти ... И се убеждавам, че пожарникаря е много прав, като каза че ма'трияла останал по тия гоеграфски ширини е калпав.
    Изхода от всичката тая тор, която ни заобикаля, е всяко едно ГКПП ... за съжаление.
    Позволи ми да не се съглася. Определяйки хората останали в България като "лош матрял", определяш и себе си като такъв, а едва ли ще се съгласиш с подобна оценка. Познавам достатъчно стойностни хора, все още пребиваващи по нашите ширини и още имам надежда, че народът ще се пробуди и ще престане да търси "спасители", а ще заложи на експертност. Време е всички да изтрезнеят от червено-синьото или друго биполярно опиянение и да видят нещата в пълната им палитра.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Кой друг ако не ББ?

Ама наистина си задавам тоя въпрос с наближаването на лятото. И колкото и да го недолюбвам ББ, все стигам до извода, че няма личност/и и/или партия, която да има поне малко позитиви ... всичко е само негативи и екскременти ... И се убеждавам, че пожарникаря е много прав, като каза че ма'трияла останал по тия гоеграфски ширини е калпав.
      Изхода от всичката тая тор, която ни заобикаля, е всяко едно ГКПП ... за съжаление.
      Не е важно кой, а как... и как отговаряме на това което прави.
      Докато не го проумеем и не започнем да го прилагаме - наистина остават само 2 изхода от положението - терминал 1 и 2.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Кой друг ако не ББ?

Моля ти се, ориентирай се към ГКПП-то преди изборите!
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          Позволи ми да не се съглася. Определяйки хората останали в България като "лош матрял", определяш и себе си като такъв, а едва ли ще се съгласиш с подобна оценка. Познавам достатъчно стойностни хора, все още пребиваващи по нашите ширини и още имам надежда, че народът ще се пробуди и ще престане да търси "спасители", а ще заложи на експертност. Време е всички да изтрезнеят от червено-синьото или друго биполярно опиянение и да видят нещата в пълната им палитра.
          Не си губи времето в надежди.Изхода е силов.Какви експерти...във власта случайни хора няма пък били те и експерти.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Поради същата причина, поради която е наложително в една нормална държава да бъдат деполитизирани определени институции, като армия, полиция, съдебна власт.........у нас лекарството е дeполитизирането на властта.
            При така доказаният погрешен модел на управление на държавата, мисля, че решението е в забраната на всякакви партии и коалиции, защото:

партия = банда = бандитизъм

Не съм наясно, как обаче това може да се осъществи.
            Все едно да накараш врагът сам да се гръмне.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Ми някой като се разсърди че му се е паднало постно парче от пицата и бега да си прави партия.Надали от патриотизъм или за народа.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

ООООО аз съм далеч от мисълта да се цепя от колектива. Чистосърдечно си признавам, че и аз съм в групата на тук пребиваващите. И още по-лошо - от групата на честните данъкоплатцти ...
                Относно стойностните хора ... ами тези, които лично аз бих поставил в тази категория, никога няма да започнат да се занимават с политика.

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                Моля ти се, ориентирай се към ГКПП-то преди изборите!
                Коленце, мойто момче (изразно средство просто), винаги съм мислел, че е по-добре да си стоиш и да мълчиш, създавайки впечатлението за интелигентност и мъдрост, отколкото да проговориш и да разсееш всички съмнения.
                Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Аз също не бих се занимавал с политика, по ред причини, а в миналото съм се и позанимавал за кратко.
                  Политиката е професия, като всяка друга и колкото повече стойностни хора навлизат в нея, толкова по добре.
                  Дали ще си корумпиран полицай, лекар, данъчен или политик все тая.
                  В България си има много свестни хора, но преобладава пасивността, инертността, негативизма и подценяването на собствените си способности, стадното овчедушно чувство все още ни държи.Трябва да има някой овчар да ръчка с гегата, но това ще се преодолее с времето, уви явно бавно.
                  Last edited by fred; d.m.y г., 19:23.
                  Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                  Нагоре по стълбата, която води надолу
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Поради същата причина, поради която е наложително в една нормална държава да бъдат деполитизирани определени институции, като армия, полиция, съдебна власт.........у нас лекарството е дeполитизирането на властта.
                    При така доказаният погрешен модел на управление на държавата, мисля, че решението е в забраната на всякакви партии и коалиции, защото:

партия = банда = бандитизъм

Не съм наясно, как обаче това може да се осъществи.
                    Все едно да накараш врагът сам да се гръмне.
                    За съжаление, както е с демокрацията, така е и с партийте - по-добро няма измислено.
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

ООООО аз съм далеч от мисълта да се цепя от колектива. Чистосърдечно си признавам, че и аз съм в групата на тук пребиваващите. И още по-лошо - от групата на честните данъкоплатцти ...
                      Относно стойностните хора ... ами тези, които лично аз бих поставил в тази категория, никога няма да започнат да се занимават с политика.

Коленце, мойто момче (изразно средство просто), винаги съм мислел, че е по-добре да си стоиш и да мълчиш, създавайки впечатлението за интелигентност и мъдрост, отколкото да проговориш и да разсееш всички съмнения.
                      Ти никога не си ми създавал впечатления за интелигентност и мъдрост, така че нищо не губиш като говориш.

Нищо лично, бих го казал на всеки, според когото настоящата мутрафонщина е идеална и безалтернативна.
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

За мен е важно да видя, колко от вас ще гласуват на изборите.
                        Иначе тука се казват все вярни и правилни неща.
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          Ти никога не си ми създавал впечатления за интелигентност и мъдрост, така че нищо не губиш като говориш.

Нищо лично, бих го казал на всеки, според когото настоящата мутрафонщина е идеална и безалтернативна.

Претенциите идват от твоя страна! Ние от простолюдието просто питаме.

А иначе - цар си! Не! Бог си!

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                          За мен е важно да видя, колко от вас ще гласуват на изборите.
                          Иначе тука се казват все вярни и правилни неща.
                          Е да но кои са личностите, за които си заслужава да се гласува?! Не говорим за т.нар. най-малкото зло, говорим има ли добра алтернатива на настоящите, които всички ги видяхме що за стока са?
                          Аз все повече си мисля, че идват поредните избори, на които тия, които идат да гласуват, пак ще изберат най-малкото зло, а не по-доброто.
                          Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Претенциите идват от твоя страна! Ние от простолюдието просто питаме.

А иначе - цар си! Не! Бог си!

Е да но кои са личностите, за които си заслужава да се гласува?! Не говорим за т.нар. най-малкото зло, говорим има ли добра алтернатива на настоящите, които всички ги видяхме що за стока са?
                            Аз все повече си мисля, че идват поредните избори, на които тия, които идат да гласуват, пак ще изберат най-малкото зло, а не по-доброто.
                            Проблема е, че няма да гласуват точно тия, които бачкат и образуват ВБП.
                            Тоест пак бабички и старци ще ни определят живота и ние си го заслужаваме.
                            Шапка им свалям на баба ми, майка ми и вуйчо ми, бог да ги прости.
                            Те до един бяха много начетени.
                            До такава степен, че след поученията ми казваха:
                            -Ха сега, сине, ни кажи как да гласуваме.
                            Ние сме пенсионери.Ти рабориш, ти ще определяш нещата!
                            Някой разбра ли философията им?!
                            Ето за това, толкова много ми липсват!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Проблема е, че няма да гласуват точно тия, които бачкат и образуват ВБП.
                              Тоест пак бабички и старци ще ни определят живота и ние си го заслужаваме.
                              Шапка им свалям на баба ми, майка ми и вуйчо ми, бог да ги прости.
                              Те до един бяха много начетени.
                              До такава степен, че след поученията ми казваха:
                              -Ха сега, сине, ни кажи как да гласуваме.
                              Ние сме пенсионери.Ти рабориш, ти ще определяш нещата!
                              Някой разбра ли философията им?!
                              Ето за това, толкова много ми липсват!
                              Браво на такива хора. За съжаление са капка в морето.

Comment

Народният съд е налице, просто сега се нарича специализиран.
                                Член първи въобще не е задължителен.
                                Разстрелите си ги има, но те са си само в техните си кръгове. За останалите съществува "лагерът", разпрострян на територията на цялата страна, в който човешкия живот не струва пукната пара, а мизерията е по-лоша и от директната репресия.
                                Разбирам алегорията и символиката, но в крайна сметка не е така.
                                Народният съд е осъдил над 2500 човека на смърт за има няма 5 месеца, плюс 300 доживотни, общо са осъдени близо 10 хиляди човека, а Нюрнбергския процес издава под 20 смъртни присъди.
                                За мен мизерията сега е в пъти по малка от тази преди десетилетия, ама не си спори за това...
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X