Известие

Collapse
No announcement yet.

ББ съвсем се вживя в образа на ТЖ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Мноооо го си оригинален....тва сам ли го измисли, и с тоя малък мозък - невероятно!

Цитат от друг форум:
    "Дянков, а от ВМЗ -работниците страхуваш ли се? Аз работя във ВМЗ-Сопот. Защо ни пазите със полиция и жандармерия от Пловдив? Всеки ден изсипвате пред порталите 15-на буса с униформени. Нали знаеш каква е нашата продукция, не се яде, не се пие, но не минавай по подбалканския път, може случайно нещо да се обърка. И търси в чужбина хубаво жилище на оня пожарникар, че ще Ви стане тясно в БГ. Симеоне, /жалко за хубавото име, което си похабил/, кое е по-важно за теб: да те потупат по гръбчето /а то не е толкоз големичко/ и да ти излъскат ушенцата колко си добър, или народа ти, избирателите ти и потенциални такива да са доволно от теб? Егати държавата, на която пожарникар е примиер и глупак е финансов министър.

Една Гладуваща от Сопот, на която не сте платили цифром и словом 1600лв. /простете но толкоз ми е заплата за 4 месеца - повече тука не дават/"

No comment!
    Mitsubishi Outlander
    Mitsubishi Space Star
    Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
      Това само доказва малоценностовия ти комплекс...

Аз наистина искам профила ми да бъде изтрит и за това си позволявам арогантно поведение, но както казах ти нямаш достатъчно в главата за да го разбереш...

Ти се държиш като цървул защото искаш да ти изтрият профила!? Не е ли по-лесно да не пишеш, или те блазни идеята да пишеш глупости да обиждаш наред и да се криеш зад, уж желанието си да те изтрият....Ето това драги е комплекс!
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

ВМЗ Сопот е поредния държавен завод, който работи на загуба и се налага да бъде спасяван от някого. Колко пъти трябва да да се случи едно и също за да проумеем, че държавата няма как да управлява ефективно който и да било завод или фирма. Умните хора се учат от грешките си, глупавите ги повтарят отново и отново.
        2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
          ВМЗ Сопот е поредния държавен завод, който работи на загуба и се налага да бъде спасяван от някого. Колко пъти трябва да да се случи едно и също за да проумеем, че държавата няма как да управлява ефективно който и да било завод или фирма. Умните хора се учат от грешките си, глупавите ги повтарят отново и отново.

То не, че когато управлява частник, управлява много ефективно.

......Спомени от Кремиковци и Митал.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Ако една приватизация се проведе качествено и навреме, то много неща у нас биха били по-различни.Както е в останалите страни от бившия соц лагер.
            Но ако се проведе късно, като предприятията бъдат доизточени или направо източени, то трудно е да се появи някой, който ще вземе да ги оправя.По скоро ще се появи някой "разкоствач" и ще гледа да доизточи каквото и колкто може.Като го съчетаеш в липсата на опит, нереформирани правораздавателни и други разни подобни органи, става това, което е у нас.
            А има имаше и доста соц. мастодонти, които куцукаха едвам и по времето на соца, но ги крепяха-Кремиковци например.
            Още по бай Тошово това дружество дължеше пари на социалните фондове, на енергото, на банки и кой ли не.
            Такива си бяха обречени.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
              Ти се държиш като цървул защото искаш да ти изтрият профила!? Не е ли по-лесно да не пишеш, или те блазни идеята да пишеш глупости да обиждаш наред и да се криеш зад, уж желанието си да те изтрият....Ето това драги е комплекс!
              "цървул" - много оригинално, тва къде го прочете, щото не си в състояние да го измислиш....

Сега сериозно, дрисльо бил съм в тоя форум много преди теб, бил съм дори мод в него..мислиш ли че мнението на такива духачи като теб е важно за мен...
              ...карай дъртата кочина, живей в панелката на края на Пловдив....и както се казваше в оня стар виц "...плувай бе лайно зелено!"
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                Това не е точно така.
                Държавата може да управлява ефективно всичко, проблемът е, дали има смисъл от това.
                Някои стртегически производства няма лошо да бъдат държавни.
                Нека не забравяме частната компания управляваща Фукушима, какви ги беше надробила и в името на печалбата колко компромиси със сигурността бе направила.
                Военни заводи, големи енергийни заводи, водоснабдителни дружества трябва да са държавни.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  Това не е точно така.
                  Държавата може да управлява ефективно всичко, проблемът е, дали има смисъл от това.
                  Някои стртегически производства няма лошо да бъдат държавни.
                  Нека не забравяме частната компания управляваща Фукушима, какви ги беше надробила и в името на печалбата колко компромиси със сигурността бе направила.
                  Военни заводи, големи енергийни заводи, водоснабдителни дружества трябва да са държавни.
                  Няма по-красноречив пример за това от сравнението между СССР и Франция по времето на втората световна война.
                  Ако не беше държавното управление в СССР, сега вероятно половината човечаство щеше да е немско-говорящо.
                  А Франция на частниците е била прегазена за броени дни.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Само че прасчо, тоя завод умишлено се води към фалит, понеже не можаха при масовата "приебатизация"...сега се опитват да го сторят и пак костовистката схема, пониш ли господин 10%....умря кучето, е той Господ ще си го съди, ма тия тука ние трябва да ги съдим...!
                    Mitsubishi Outlander
                    Mitsubishi Space Star
                    Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                      "цървул" - много оригинално, тва къде го прочете, щото не си в състояние да го измислиш....

Сега сериозно, дрисльо бил съм в тоя форум много преди теб, бил съм дори мод в него..мислиш ли че мнението на такива духачи като теб е важно за мен...
                      ...карай дъртата кочина, живей в панелката на края на Пловдив....и както се казваше в оня стар виц "...плувай бе лайно зелено!"
                      Изтърва си нервите селяче, утре да ни си застреляш и семейството? Иначе ако те интересува живея в центъра на Пловдив където са живели поне три поколения от дедите ми. В ценостната ми система имапо-важни неща от автомобилите. Още с нещо да се изфукаш, хлапе....?
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Мога - фукам се, кадърен съм - постигнал съм нещо...а за дедите ти не знам, намирисваш ми на анадолски манаф...

Нека ти кажа за моите:
                        Виталий Николаевич Горанов - ротмистър в армията на негово величество Николай 2, командир на кавалерийска рота в армията на адмирал Колчак, емигрант в България през 1921 година, където се оженил за пра баба ми Варвара Любенова Спасова...нямам скенер да ти кача и снимките от миналото...баща ми и дядо ми са били военни - комунисти, да никога не станаха офицери заради произхода си, но служиха на тая държава!
                        ...та така имам с какво фукам се!

Отивам да си сипя пак от ЧЕРВЕНОТО...обожавам го това свищовско каберне...
                        Last edited by Crusader; d.m.y г., 21:42.
                        Mitsubishi Outlander
                        Mitsubishi Space Star
                        Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                          Мога - фукам се, кадърен съм - постигнал съм нещо...а за дедите ти не знам, намирисваш ми на анадолски манаф...

Нека ти кажа за моите:
                          Виталий Николаевич Горанов - ротмистър в армията на негово величество Николай 2, командир на кавалерийска рота в армията на адмирал Колчак, емигрант в България през 1921 година, където се оженил за пра баба ми Варвара Любенова Спасова...нямам скенер да ти кача и снимките от миналото...баща ми и дядо ми са били военни - комунисти, да никога не станаха офицери заради произхода си, но служиха на тая държава!
                          ...та така имам с какво фукам се!

Отивам да си сипя пак от ЧЕРВЕНОТО...обожавам го това свищовско каберне...

Ако това което пишеш е вярно, ти си срам за рода си! Но защо ли ти го казвам като ти не го приел от баща си!
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            Изтърва си нервите селяче, утре да ни си застреляш и семейството? Иначе ако те интересува живея в центъра на Пловдив където са живели поне три поколения от дедите ми. В ценостната ми система имапо-важни неща от автомобилите. Още с нещо да се изфукаш, хлапе....?
                            Това със семейството беше доста тъпа шега.
                            Ебати, това не е онзи форум.
                            Тази свободия ми идва в повече.
                            Аз си лЕгам.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение

и да знаеш че тоя щаер е тъп избор, освен удобния му хват, няма нищо друго което да става, Берета 92 или Броунинг ХП е далеч по-добър избор, но за личната си сигурност разчитам на добрия стар ПМ...ела някой ден да ти покажа как го правят професиналистите...ако ти стиска да си на един изстрел от мен
                              Mitsubishi Outlander
                              Mitsubishi Space Star
                              Daihatsu Terios

Comment

• Чекайте да ви споделя една мисъл, която ми хареса
                                Глупакът има голямо предимство пред образования човек - той винаги е доволен от себе си. /Наполеон/
                                Last edited by fred; d.m.y г., 22:15.
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic

Comment

Working...
                                X