Известие

Collapse
No announcement yet.

ББ съвсем се вживя в образа на ТЖ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
    А истина на мюсулманите по-малка истина ли е...в името Христово са убити не по малко хора от тези името на Аллах...
    ...бил си против равенството - тъпо, аз съм против уравниловката /една от грешките на комунизма/...
    а другото все едно си го извадил от пропаганден учебник от комунизма...
    Мракобесните времена на християнството са преувеличени, а и тогава става дума за монархии.
    Тук става дума за християндемократически ценности.
    Защо намеси мюсюлманите?
    Какво общо имат те тук.
    Няма комунизъм, няма капитализъм........
    Противопоставянето тук е между тоталитаризъм и демокрация.
    Например в Китай сега имаме "тоталитарен капитализъм"
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• Нещата прасчо, никога не са само черни или само бели...най-често са сиви...
      ...ти си социалист, но още не го знаеш...!

Честити ви нови дУпетатски заплати...+500
      А по идея на хер Флиг, министър председателя, шефа на парламента и още няколко "богоизбрани" ще получават 8000 лв. дъртите полковници и генерали - към 3000, а на обикновения войник 40 лв. към заплата, която между другото е към 600 лв...
      Пък аз търся някой Кенан Еврен...тия са като прасета на копаня, не са помирисвали война, но инак големи разбирачи, като оня тъпанар Самандов дето си изтърва пищова..
      явно като говорите за световна криза, тя засяга само целокупния български народ, но не и педалите в парламента и министерствата - те си се компенсират
      Last edited by Crusader; d.m.y г., 19:17.
      Mitsubishi Outlander
      Mitsubishi Space Star
      Daihatsu Terios

Comment

Нещата прасчо, никога не са само черни или само бели...най-често са сиви...
        ...ти си социалист, но още не го знаеш...!

А по идея на хер Флиг, министър председателя, шефа на парламента и още няколко "богоизбрани" ще получават 8000 лв. дъртите полковници и генерали - към 3000, а на обикновения войник 40 лв. към заплата, която между другото е към 600 лв...
        Пък аз търся някой Кенан Еврен...тия са като прасета на копаня, не са помирисвали война, но инак големи разбирачи, като оня тъпанар Самандов дето си изтърва пищова..
        явно като говорите за световна криза, тя засяга само целокупния български народ, но не и педалите в парламента и министерствата - те си се компенсират
        Никога не съм твърдял, че нещата са само черни и бели.
        Не съм социалист!
        Аз съм републиканец.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader
          Пък за майките пари няма....
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
            Пък за майките пари няма....
            Те парите за майките ги изхарчиха за референдум, нали така казват умните глАви тука у форума...
            Mitsubishi Outlander
            Mitsubishi Space Star
            Daihatsu Terios

Comment

• Гошко дядовата, чети тука и не ми дрънкай че висшата форма на тъй възлюблената от теб демокрация е пилеене на пари, а това що е:
              http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5489691

Кво се преработиха тия чиновници, че грабят такива бонуси...колко още лайна ще изплуват като падне ТИКВАТА от власт...
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

Гошко дядовата, чети тука и не ми дрънкай че висшата форма на тъй възлюблената от теб демокрация е пилеене на пари, а това що е:
                http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5489691

Кво се преработиха тия чиновници, че грабят такива бонуси...колко още лайна ще изплуват като падне ТИКВАТА от власт...
                Ами Владко, нещо не мога да те разбера тук освен че си против бонусите де.

Comment

• Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                  Ами Владко, нещо не мога да те разбера тук освен че си против бонусите де.
                  Дали...?
                  Mitsubishi Outlander
                  Mitsubishi Space Star
                  Daihatsu Terios

Comment

Working...
                  X