Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кой е по голям "светец" ?!?
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
-
Рицарите кръстоносци основно не са били пре-вярващи и смирени християни... за индулгенция си чувал навярно
"Църквата" в България за съжаление, както и в повечето аспекти на милата ни родина вече съществува само за забогатяването на определени хора.
За ислямизацията въпроса е труден и спорен, от една страна съм съгласен, че е държавен въпрос, от друга в борбата трябва да участва църквата. Това че държавата е абдикирала от функцията си да опонира на провеждането на чужди и зловредни политики у нас не е тайна за никой и не е оправдание да бягат от мисията сиsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение....ъм те така или иначе продават...работата е къде и как се използват парите.....май наистина отиват за лъскави коли и други необходими на ,,светите отци" джиджавки.
Всички медийно показани скъпи коли и часовници са подаръци."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеДай доказателство.
Всички медийно показани скъпи коли и часовници са подаръци.
Тези дарения можеха да ги продадат и да ги инвестират в българските бедни и лишени от родителски грижи децаsigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеДай доказателство.
Всички медийно показани скъпи коли и часовници са подаръци.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеЗнаем ги добре тези подаръци......доказателствата не са необходими поне на мен,лично и от мен са търсили ,,дарение".....
Хубаво е да даряваш преди да дойдат да искат.
---------- Post added at 11:19 ---------- Previous post was at 11:18 ----------
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеИмаме поп от Бургас, семеен приятел... Сядал съм с него и колегите му на маса - почуствах се материално беден - златО и армани дънки под расата, ключове от аудита и нови мерцедеси
Тези дарения можеха да ги продадат и да ги инвестират в българските бедни и лишени от родителски грижи деца
Има кой да ги съди.
Не бива да си правиш изводи за нищо по конкретни изключения."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеИмаме поп от Бургас, семеен приятел... Сядал съм с него и колегите му на маса - почуствах се материално беден - златО и армани дънки под расата, ключове от аудита и нови мерцедеси
Тези дарения можеха да ги продадат и да ги инвестират в българските бедни и лишени от родителски грижи деца
Църквата е една от най-богатите ,,фирми" от край време.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение++++1....
Църквата е една от най-богатите ,,фирми" от край време.
Защо вадиш отрицателното на предна линия?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАз също ги знам добре.
Хубаво е да даряваш преди да дойдат да искат.
---------- Post added at 11:19 ---------- Previous post was at 11:18 ----------
Всяко стадо има своята мърша.
Има кой да ги съди.
Не бива да си правиш изводи за нищо по конкретни изключения.
Сусе ти бил ли си някога в Света Гора?Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеСусе ти бил ли си някога в Света Гора?
Не ходя никъде без жена си"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЦърквата е вековна институция изиграла огромна положителна роля.
Защо вадиш отрицателното на предна линия?
---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 13:22 ----------
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНе.
Не ходя никъде без жена сиAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Comment
-
Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщениеДай ми достатъчно смислени положителни за да отрека отрицателните.
---------- Post added at 13:23 ---------- Previous post was at 13:22 ----------
....не те пуска сам ли?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
-
Не съм особенно вярващ, но да ми слагат некъв бурсук намазан дето да ми твърди че инвитрото било едва ли не престъпление си е връх на простотията.......тоя е ебаси смотаното седалище......не че другите са света вода, но точно тоя не мога да го гледам дори......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеНе съм особенно вярващ, но да ми слагат некъв бурсук намазан дето да ми твърди че инвитрото било едва ли не престъпление си е връх на простотията.......тоя е ебаси смотаното седалище......не че другите са света вода, но точно тоя не мога да го гледам дори......."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment