Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой е по голям "светец" ?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Ти Па си един елинин, писна ми от теб.
    Ти па само говориш за гърците без грам да ги познаваш,много си ми забавен.
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Първоначално публикувано от gogoff Покажи съобщение
      Поздравления за поста и от мен , вижда се ,че си запознат с материята, и заради това няколко въпроса...
      1.Църковното настоятелство (което казваш ,че ръководи църковните дела) ли купува имоти и коли , и ако да какъв е смисъла от това ,нима монасите не могат да се возят в по скромни автомобили и да живеят в по скромни палати?
      2. Защо "мъртвите за останалия свят" както се изразяваш, вместо да облагодетелстват собствената си монашеска особа с прекалено скъпи подаръци , не ги използват за манастирите и църквите който не са толкова известни туристически атракции както "Рилският Манастир" и тънат в разруха докато някой беден човечец (не такъв голям духовник както тях) не се заеме със собствени средства и труд да ги възстановява?
      3. Защо вместо тези "подаръци" да се задържат за облагодетелствуване на бедното духовенство, не се използват за да се направят прюти за бедни или поне да им се осигури храна,както е в католическа Италия ,например. Знаеш ли че там има една структура в църквата наречена "Каритас" която осигурява за ВСИЧКИ бедни,храна сутрин и вечер ,без да ги пита дали са християни ,мюсулмани,атеисти или будудисти?
      За финал искам да отбележа ,че това не са обвинения ,а констатации на реалността която виждам. Ако има логично обяснение което незная ,моля да извините некомпетентността ми.
      Колега, отговарям ти единствено на тебе, защото просто задаваш въпроси и не съдиш никого, за разлика от останалите.
      Преди 12 години двама епископи се скараха кой да ме ръкоположи за свещеник.
      Единият гръцки, а другият български.
      Казах им, че щом е толкова сложен въпроса, то той трябва да отлежи!
      Типични османски подход.
      Точно в тоя период имах голяма любов, всъщност най-зрялата ми любов с една турска българка! Туркиня по кръв, тя беше и е много по-българка от 99% от пишещите тук. Най малкото е много по-грамотна от нас. Накратко това е моята приятелка Халиме, сестра на съученика ми Хикмет. Дъщеря на герой на социалистическия труд. Това не се даваше ей така. Старият Дормуш и до сега е легенда.
      И майка и и баща и са сираци отгледани от една много достойна жена. Нашите мюсюлмани нямат детски домове. Там децата са богатство и всеки иска да ги отгледа.
      Та да си дойдем на думата!
      Майката и редовно ги наричаше гяури, защото и двамата не вярват в Господа.
      Тя и до ден днешен се моли женицата, ама им прощава!
      По-точно, че не ги интересува.
      Точно тогава, след един хубав разговор на Йени Ракъ, тоест Нова ракия, един молла реши да ме прави ходжа!
      Ха сега ми влез в положението!
      Разбрах обаче едно!
      Църквата е много мъдра!
      тя не случайно е казала , че свещенник не се съди!
      Има кой !
      Я виж каноните на църквата!
      Сега трябва 11 епископи да се низвергнат и обръснат.
      Всяко друго решение ще е ....
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
        Колега, отговарям ти единствено на тебе, защото просто задаваш въпроси и не съдиш никого, за разлика от останалите.
        Преди 12 години двама епископи се скараха кой да ме ръкоположи за свещеник.
        Единият гръцки, а другият български.
        Казах им, че щом е толкова сложен въпроса, то той трябва да отлежи!
        Типични османски подход.
        Точно в тоя период имах голяма любов, всъщност най-зрялата ми любов с една турска българка! Туркиня по кръв, тя беше и е много по-българка от 99% от пишещите тук. Най малкото е много по-грамотна от нас. Накратко това е моята приятелка Халиме, сестра на съученика ми Хикмет. Дъщеря на герой на социалистическия труд. Това не се даваше ей така. Старият Дормуш и до сега е легенда.
        И майка и и баща и са сираци отгледани от една много достойна жена. Нашите мюсюлмани нямат детски домове. Там децата са богатство и всеки иска да ги отгледа.
        Та да си дойдем на думата!
        Майката и редовно ги наричаше гяури, защото и двамата не вярват в Господа.
        Тя и до ден днешен се моли женицата, ама им прощава!
        По-точно, че не ги интересува.
        Точно тогава, след един хубав разговор на Йени Ракъ, тоест Нова ракия, един молла реши да ме прави ходжа!
        Ха сега ми влез в положението!
        Разбрах обаче едно!
        Църквата е много мъдра!
        тя не случайно е казала , че свещенник не се съди!
        Има кой !
        Я виж каноните на църквата!
        Сега трябва 11 епископи да се низвергнат и обръснат.
        Всяко друго решение ще е ....
        За малко да се разплача.... тия разкази не ги ли пускаше в друга тема? Отивам за салфетки.
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
        ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
          За малко да се разплача.... тия разкази не ги ли пускаше в друга тема? Отивам за салфетки.
          Остави сълзите ти свободно да се стичат.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
            Остави сълзите ти свободно да се стичат.
            най-добре...
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Ako ти трябват салфетки и гъзобришки ще те снабдя с отстъпка. Точно в такава фирма работя!
              Отговора ми не беше към теб, та да се обърсваш тука!
              Не знам с какво съм заслужил подобно отношение от тебе!
              Не си спомням да съм те обиждал с нещо през всички години тук във форума.
              Ако ме познаваше и те бях засегнал по някакъв начин бих разбрал бастардеменият ти пост.
              Май ти обърнах прекалено много внимание!
              Или кажи нещо смислено или отивай да си бършеш сополите!!!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Ako ти трябват салфетки и гъзобришки ще те снабдя с отстъпка. Точно в такава фирма работя!
                Отговора ми не беше към теб, та да се обърсваш тука!
                Не знам с какво съм заслужил подобно отношение от тебе!
                Не си спомням да съм те обиждал с нещо през всички години тук във форума.
                Ако ме познаваше и те бях засегнал по някакъв начин бих разбрал бастардеменият ти пост.
                Май ти обърнах прекалено много внимание!
                Или кажи нещо смислено или отивай да си бършеш сополите!!!
                Благодаря, но не ми трябват, купувам си от близкия магазин.
                Ако искаш да си пишеш с точно определен човек, то има скайп, фейсбук....., и т.н.. Щом пишеш в обща тема рискуваш всички да ти отоговарят.
                Не те познавам и не си ме зесегнал.
                Благодаря за вниманието!
                Не е лошо и ти да пишеш смислено по темата, лиричните отклонения можеш да си ги сложиш в... темичките подходящи за такива.

Comment

Благодаря, но не ми трябват, купувам си от близкия магазин.
                  Ако искаш да си пишеш с точно определен човек, то има скайп, фейсбук....., и т.н.. Щом пишеш в обща тема рискуваш всички да ти отоговарят.
                  Не те познавам и не си ме зесегнал.
                  Благодаря за вниманието!
                  Не е лошо и ти да пишеш смислено по темата, лиричните отклонения можеш да си ги сложиш в... темичките подходящи за такива.

Пич, т'ва е форум! Безпочвените личностни нападки, до колкото ми е известно, не се толерират! Ако те блъскат комплексите - ходи ги избивай на друго място.

Плийс!
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                    Пич, т'ва е форум! Безпочвените личностни нападки, до колкото ми е известно, не се толерират! Ако те блъскат комплексите - ходи ги избивай на друго място.

Плийс!
                    Благодаря за heads up-a, винаги има нужда от такива като теб .

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                      Благодаря за heads up-a, винаги има нужда от такива като теб .

ОООО и докачлив!

Няма нужда от такива като теб!

П.П. Освен да научиш тълковното значение на думата "метафора", трябва и да я разбираш, а ти в две поредни теми демонстрираш неразбиране и незнание, за което дириш вина в околните. Успех в живота!
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
                        ОООО и докачлив!

Няма нужда от такива като теб!

П.П. Освен да научиш тълковното значение на думата "метафора", трябва и да я разбираш, а ти в две поредни теми демонстрираш неразбиране и незнание, за което дириш вина в околните. Успех в живота!
                        Що с лошо бе, Светльо, вече два пъти ме обиждаш. Първо съм комплексиран, а сега и необразован. Ми не съм учил за метафорите колкото теб явно . Благодаря, че следиш какво пиша, идея си нямах, че някой ще прояви чак такъв интерес. Благодаря и за пожеланието! По-здрави

Comment

• Защо се заяждате !?
                          CBET - какво те прави по добър от rossenvn , казваш ,че не трябва да се заяжда ,а на свой ред се заяждаш с него!?
                          mordohy
                          , историята наистина е трогателна ,но в поста който си цитирал има въпроси на който не откривам отговор в историята ти.

Last edited by gogoff; d.m.y г., 14:14.
                          Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp

Comment

• Първоначално публикувано от gogoff Покажи съобщение
                            Защо се заяждате !?
                            CBET - какво те прави по добър от rossenvn , казваш ,че не трябва да се заяжда ,а на свой ред се заяждаш с него!?
                            mordohy
                            , историята наистина е трогателна ,но в поста който си цитирал има въпроси на който не откривам отговор в историята ти.

Ти ПА що са месиш ся?
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Ти ПА що са месиш ся?
                              Как ЩО нали "отговора" на моя въпрос е ябълката на раздора.
                              А и не съм получил отговор още, та затова.
                              Alfa Romeo 156 1.8 TS 144 hp

Comment

• Първоначално публикувано от gogoff Покажи съобщение
                                Защо се заяждате !?

[/B]
                                Прав си, че няма особен смисъл. Всъщност иронизирах Мордохай поради причината, че написа цял разказ в негов си стил, което не е лошо, но без да даде отговор на твоите въпроси, които според мен са си смислени, и отговорът им донякъде ще отговори защо в България има толкова много хора, които не вярват на църквата.

Comment

Working...
                                X