Една държава има нужда от силна ръка, но когато се налагат възбрани трябва да са аргументирани, а в случая няма нищо против Марковска, а само слухове и предположения.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Президентска република ли сме?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЕдна държава има нужда от силна ръка, но когато се налагат възбрани трябва да са аргументирани, а в случая няма нищо против Марковска, а само слухове и предположения.
А идеалите и моралът на народния съд какво казваха, а Фреди?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЕдна държава има нужда от силна ръка, но когато се налагат възбрани трябва да са аргументирани, а в случая няма нищо против Марковска, а само слухове и предположения.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеОт самото й държание става ясно каква е.На Запад подават оставки за много по дребни неща (новият шеф на ББС в Англия подаде, поради недоказани съмнения, че е педофил), а такава наглост е характерна за дърти номенклатури, които цял живот са били слуги на силните на деня, на безпринципността и собствената си алчност.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе можем да бъдем сигурни в обвиненията към жената - не ти ли минава, че просто не се е подчинила на някой с мания за величие.
За това дали е корумпирана ти сам прецени, но на мъжът, с който живее има направени солидни дарения от хора, които тя е съдила. За тези дарения има документи и всичко е може да се провери съвсем лесно. Защо не направено предварително...
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕдно време точно променяха законите, за да бъдат античовешки.
Законът е всичко, моралът държавна система не създава.
Правосъдие по морални съображения е едно голямо лайно.
Почти всяко по-сложно дело в Бг свършва с оправдателна присъда или се връща по сто пъти на първа инстанция точно заради това, което ти говориш.
Кой осъдиха? Софиянски ли, Масларова ли? За Лазар Колев е доказано 200%, че той е убиеца и пак му върнаха делото. На Вальо топлото му намериха милиони евро в сметка в чужбина, че и на майка му даже и пак го оправдаха по повечето обвинения.
Законът не е всичко. Интересите на обществото са всичко. Законите всеки ден едни мърди ги сменят и променят. Това щото са много перфектни ли?!
Това, че нямало правосъдие по морални съображения е една тъпня, която я пробутват вече 20 години за да изкарат, че видиш ли ей такова лайно е демокрацията. Само, че тя не това. Демокрацията няма нищо общо с тоя хаос тук.
Теб какво те притеснява, че президента е напуснал церемонията? Коя буква на Закона е нарушил? Някъде да пише, че не може да напуска церемонии? Значи ти можеш да съдиш президента по морални съображения, а съдът трябва да съди престъпниците по буквата на закона.
Comment
-
цял ден слушам дали правилно е реагирал президента.
а никой не се замисля как би гледала Европа на нас като държава и като народ ако бяха избрали една жена със силно компрометирана визитка,колко пъти ту го познава,ту не,ту били любовници ту не.такава жена няма място във висшия съдебен съвет,в политиката трябва да имаш и капчица МОРАЛ.най голямата и важна функция е да споделя мнението и защитава интересите на народа а то е/ако толкова ви харесва Венета Марковска издигнете и кандидатура нза председател на някоя партия и си гласувайте за нея
ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВАалфа ромео 156 1.8 тс -на части
алфа ромео 164 2.0тс -на части
нисан примера п10 1,6 16в хечбек
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе можем да бъдем сигурни в обвиненията към жената - не ти ли минава, че просто не се е подчинила на някой с мания за величие.
Да не говорим, че тоя с манията за величие чисто и просто я одобри, без да гледа, както често прави.
---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:55 ----------
Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщениецял ден слушам дали правилно е реагирал президента.
а никой не се замисля как би гледала Европа на нас като държава и като народ ако бяха избрали една жена със силно компрометирана визитка,колко пъти ту го познава,ту не,ту били любовници ту не.такава жена няма място във висшия съдебен съвет,в политиката трябва да имаш и капчица МОРАЛ.най голямата и важна функция е да споделя мнението и защитава интересите на народа а то е/ако толкова ви харесва Венета Марковска издигнете и кандидатура нза председател на някоя партия и си гласувайте за нея
ПРОСТ НАРОД-СЛАБА ДЪРЖАВА
Тука има коментар, за ВеНДетата от Иво Инджев
http://ivo.bg/2012/11/12/%D0%B2%D0%B...5%D1%82%D0%B0/Last edited by fred; d.m.y г., 12:41.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
На мен тази жена не ми е никаква, но този случай беше показателен за състоянието на цялата ни държава - абсолютно всички институции сгафика.
Колко и да се мажят всички на Европата, един такава случка срива доверието в България и обезмисля подлизурщината им за години наред.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеНе, както казах по горе виж и реакциите, а отделно прочети в нета, какви проверки от прокуратурата са правени, явно заддени впоследствие.
Да не говорим, че тоя с манията за величие чисто и просто я одобри, без да гледа, както често прави.
---------- Post added at 13:56 ---------- Previous post was at 13:55 ----------
Е това е и моята теза.Всъщност за тая ВеНДета, гласуваха ДПС, ГЕРБ и БСП....
Тука има коментар, за ВеНДетата от Иво Инджев
http://ivo.bg/2012/11/12/%D0%B2%D0%B...5%D1%82%D0%B0/
Те за това и много хора не приемат теорията на Дарвин
Твърде сложна е, и с доста неизвестни, но това не я прави невярна.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКонспиративните теории са лесно обяснение на твърде сложни и динамични процеси.
Теорията на Дарвин издиша отвсекъде.
А тая гледаше като посрано дяте майка си.На мен лично ми напълни душата как президента си тръгна от залата.А също и оня фекалий Станишев как се разплюнчи по телевизията,удар да го тресне дано.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеКонспиративните теории са лесно обяснение на твърде сложни и динамични процеси.
Па тука чете за ВеНДетка още ..., типичен пример, как се потулва разследване срещу дърт номенклатурчик
http://www.mediapool.bg/%D0%BE%D1%82...ews199629.htmlLast edited by fred; d.m.y г., 21:57.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от митака-пловдив Покажи съобщениеТеорията на Дарвин издиша отвсекъде.
А тая гледаше като посрано дяте майка си.На мен лично ми напълни душата как президента си тръгна от залата.А също и оня фекалий Станишев как се разплюнчи по телевизията,удар да го тресне дано.
Мен адски много хора ме дразнят, но не прекрачвам законите, за да ги намачкам."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеОбоснови издишането.
Мен адски много хора ме дразнят, но не прекрачвам законите, за да ги намачкам.
Да се бориш срещу тези които те дразнят е като да се бориш срещу дървеници,неприятно,гнусно и винаги безмислено.
Comment
Comment