Известие

Collapse
No announcement yet.

Президентска република ли сме?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Президентът е получил информация от прокуратурата след избора в НС.
    Не съм убеден, че в НС са я имали, а и тя не касае пряко Марковска.
    Да бе, касае баба ми . Това, че се води срещу неизвестен извършител, не означава, че тя няма общо. Просто някаква игра на правни понятия. А в НС са я имали - имаше изказване на някого, но вече не помня кой.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
      Да бе, касае баба ми . Това, че се води срещу неизвестен извършител, не означава, че тя няма общо. Просто някаква игра на правни понятия. А в НС са я имали - имаше изказване на някого, но вече не помня кой.
      До колкото знам, в парламента са разбра ли, че я има тази преписка, но са имали самата преписка.
      Стана като темата за гейовете
      Аз не защитавам Марковска, а защитавам тезата, че президентът превиши правомощията си.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Бъркаш правни понятия.
        Проверка по сигнал, не е досъдебно производство.
        Май мисленето не ти е гранично, а е ограничено, което вече е проблем.
        Вече обясних кое го задължава.
        Хммм, ти или си тотално зле или продължаваш да подклаждаш сеира. Аз ти казвам, че президента ни спаси от явни подигравки, ти ми разправяш за юридически термини. Въобще не ми пука какво я правят бабата. Щом иска да става един от висшестоящите съдии в страната, значи не може да има каквото и да е било за нея в прокуратурата. Поне, докато не се закълне. Защото така оставя впечатление, че не е чиста. В цивилизованите страни хората за предположения подават оставка. Викаш срещу президента, а защо не погледнеш първопричината. Ако тя не беше такъв гьонсурат, нямаше да се стигне до тук. Или това е прекалено незначителна причина за "неограниченото" ти мислене...
        Както и да е, пий и пей....
        145, 1.6 boxer
        156, 2.4 JTD - ex
        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
          Хммм, ти или си тотално зле или продължаваш да подклаждаш сеира. Аз ти казвам, че президента ни спаси от явни подигравки, ти ми разправяш за юридически термини. Въобще не ми пука какво я правят бабата. Щом иска да става един от висшестоящите съдии в страната, значи не може да има каквото и да е било за нея в прокуратурата. Поне, докато не се закълне. Защото така оставя впечатление, че не е чиста. В цивилизованите страни хората за предположения подават оставка. Викаш срещу президента, а защо не погледнеш първопричината. Ако тя не беше такъв гьонсурат, нямаше да се стигне до тук. Или това е прекалено незначителна причина за "неограниченото" ти мислене...
          Какви висши съдии? Та тя е била заместник шеф на Върховеният административен съд!
          Имаш ли представа един административен магистрат колко интереси засяга и колко недоволни има от негови отсъждания. Всеки ден дела за стотици хиляди
          Ние не сме цивилизована страна, при нас е пълно с анонимни сигнали, а там не са толкова много

И все пак имаше нещо гнило около нея, което би трябвало да се изясни.

Но президентът си надвиши правомощията, той не може да саботира парламента какъвто и да е изборът му.
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
            Ти остави подигравките, ами ония лошите чичковци от ЕС щяха да ни се карат, че дори да ни ударят и шамар, вече ни размахаха заплашително пръст. Макар цялата миризлива работа да си е забъркана тук, у нашата си България, от наши си хора, а ония само са използвани да стане по-интересно.

---------- Post added at 22:14 ---------- Previous post was at 22:13 ----------

Но президентът си надвиши правомощията, той не може да саботира парламента какъвто и да е изборът му.
            Все пак може
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
            ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Без ЕС щяхме да сме съвсем затънали в клоаката, това е истината.На този етап ние българите не можем да се справим сами с нищо.Нито с корупцията, мафията и престпъността нито с проблемите в икономиката.
              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
              Нагоре по стълбата, която води надолу
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                Без ЕС щяхме да сме съвсем затънали в клоаката, това е истината.На този етап ние българите не можем да се справим сами с нищо.Нито с корупцията, мафията и престпъността нито с проблемите в икономиката.
                Можем, но не искаме, или по-точно - иска ни се, но не ни стиска и все някой трябва да ни ръга с остена.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

И ка ще стане, като сме се омотали в роднински връзки и начи трябва да си отрежеш клона на който седиш.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Можем, но не искаме, или по-точно - иска ни се, но не ни стиска и все някой трябва да ни ръга с остена.
                    Е това имам предвид-чЕкаме някой да се нагърби с тая работа.

---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:22 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    И ка ще стане, като сме се омотали в роднински връзки и начи трябва да си отрежеш клона на който седиш.
                    Па и разни приятелски кръгове тоже
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Е това имам предвид-чЕкаме някой да се нагърби с тая работа.
                      Драстичните промени са болезнени за всички и управляващите предпочитат да си връткат далаверките по време на мандата си и ако може да си изкарат още един - тогава вече със сигурност ще са си опекли питката и изобщо не им дреме какво ще стане след това с Народа, Републиката, ЕС и изобщо.
                      sigpic

Comment

• Нали не си мислиш че като са встъпили в длъжност и им е дремело за нещо друго освен за удобството на собственият им задник.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ясно е, че е заради интересите им, но нашата работа и най-вече на медиите е да надаваме вой, белким се засрамят и започнат да правят нещо
                          Както споменаха колеги и ЕС-то и то да ги ръчка, но информацията стигаща до него се изкривява от мазотиите на управляващите.
                          sigpic

Comment

• Ако обществото не натиска постоянно, никой не може да ги натисне много, това е истината.В цял свят развитието се крепи на това-на градено и постигнато обществено влияние върху управляващите.
                            sigpic

Comment

• Плаша се като ви слушам. Според вас нито един патриот ли не е останал? Ми то реално вие, като не сте патриоти, защо искате политиците да са? 90% от населението иска да се измете от България при първа възможност, вместо да се хване да работи за възхода на родината си.
                              Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                                Плаша се като ви слушам. Според вас нито един патриот ли не е останал? Ми то реално вие, като не сте патриоти, защо искате политиците да са? 90% от населението иска да се измете от България при първа възможност, вместо да се хване да работи за възхода на родината си.
                                Ами ето аз се върнах и даже гледам второ поколение.
                                Хванах се и здраво на работра, ама кой знае защо се оказа, че каквото има за продаване и проебаване отдавна е продадено, проебано и просрано!
                                Да ме прощавате за изразите, но това е положението.
                                Задавам простичък въпрос:
                                Ако и президента не може да озапти парламента, то кой тогава и кой им е коректива???
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X