Първоначално публикувано от fred
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Истината за ситуацията в България
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеДа не е съгласен или да иска още да го анализират?GTV 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеОоооо Сусе.....как си бе кака? Забравила съм ти зурличката.
Радвам се, че отново пишеш.
Явно вече ти се ходи на работа."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеОоооо Сусе.....как си бе кака? Забравила съм ти зурличката.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеНадувам нежна струна в това "зурличка"
Сладкото е "муцунката", а не "зурличката""Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеДобре съм, благодаря.
Радвам се, че отново пишеш.
Явно вече ти се ходи на работа.
---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 20:15 ----------
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеНадувам нежна струна в това "зурличка"GTV 1.8 TS
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНикой не изпитва нежност към мен.
Сладкото е "муцунката", а не "зурличката"
---------- Post added at 00:21 ---------- Previous post was at 00:20 ----------
Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщениеНикак не ми се ходиииии.......
---------- Post added at 20:17 ---------- Previous post was at 20:15 ----------
Ха ха ха....зурличка ...ушенца и копитца......
(все пак да не превръщаме и политика в блато, не че там не е по-високо нивото) но да не разводняваме темата!?Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
Comment