Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес - АНКЕТА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Eстествено Доко, не ми харесва, никога не съм го и харесвал (подрепял съм някои негови действия в политиката).
    Но не значи че Тракторът е прав, това ми е идеята
    В случая много се съмнявам, че ЦЦ е отвлякъл или спомогнал за случая Брендо.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Не е важно Цветанов ли е отвлякъл, не е ли, по-скоро статията доказва за пореден път, че трактора, Бойко, Цецко, Брендо, Маргини, Галеви.....ТИМ......(няма смисъл да продължавам) са престъпници, в една среда виреят, и още по-лошото е че някои от тях се докопаха до управлението на държавата. В момента комисионната на Дуган за Ц. Камък изглежда като жълти стотинки пред кражбите (комисионните) на герберите.
      Ето и един хубав анализ, за тези които отделят 5 минути да го прочетат.
      http://www.dnevnik.bg/analizi/2013/0...t_pobediliiat/
      Last edited by Доко; d.m.y г., 13:00.

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
        Не е важно Цветанов ли е отвлякъл, не е ли, по-скоро статията доказва за пореден път, че трактора, Бойко, Цецко, Брендо, Маргини, Галеви.....ТИМ......(няма смисъл да продължавам) са престъпници, в една среда виреят, и още по-лошото е че някои от тях се докопаха до управлението на държавата. В момента комисионната на Дуган за Ц. Камък изглежда като жълти стотинки пред кражбите (комисионните) на герберите.
        Само забрави за Бургаските мутри да споменешко ше кажеш за бургаските гербаджий?

---

------- Post added at 13:52 ---------- Previous post was at 13:51 ----------
        Last edited by etrovskii; d.m.y г., 14:15.
        Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
          Не е важно Цветанов ли е отвлякъл, не е ли, по-скоро статията доказва за пореден път, че трактора, Бойко, Цецко, Брендо, Маргини, Галеви.....ТИМ......(няма смисъл да продължавам) са престъпници, в една среда виреят, и още по-лошото е че някои от тях се докопаха до управлението на държавата. В момента комисионната на Дуган за Ц. Камък изглежда като жълти стотинки пред кражбите (комисионните) на герберите.
          Мда, тука това е така.
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

• уффф а колко хора са се облажили и блажат и то с години наред покрай бивши комунисти - настоящи български социалисти... И нормално, дойде нова партия и поиска да си плащат всичко както е редно. Имаш бизнес плащаш си данъци, плащаш си за всичко. И (не)ноормално бизнеса скочи - Бойко ни взе парите, той ни изгони работниците. Абе бай чеп, Бойко ли ти е виновен за това, че ядеш цялата торта, инвестираш само в едно парче, а едно още по - малко даваш на хората които работят за теб? На другия дедо му и баща му били милиционери преди 90та сега са с хотели в Сл. бряг и карат бентлита, а персонала им работи за минималната заплата (е тва е еб*ти българския бизнесмен) ))) И тези хора да ме прощават, обаче да говорят как някой краде, ае да ме извините.
            Накратко .. пИрфектните, ае малко успокойте топката!
            Във всяка нормална държава в която комунизъм и комунистическо мислене липсват няма нито един собственик на малък бизнес с автомобил за над 100 000. И това с автомобила е най-малкото...
            еКс 156, в търсене на нова италианска хулиганка

Comment

• пък аз какви работи знам за папата.......ама си трая, щот и аз дъщеря имам
              sigpic156 SW 2001 бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от nelina Покажи съобщение
                уффф а колко хора са се облажили и блажат и то с години наред покрай бивши комунисти - настоящи български социалисти... И нормално, дойде нова партия и поиска да си плащат всичко както е редно. Имаш бизнес плащаш си данъци, плащаш си за всичко. И (не)ноормално бизнеса скочи - Бойко ни взе парите, той ни изгони работниците. Абе бай чеп, Бойко ли ти е виновен за това, че ядеш цялата торта, инвестираш само в едно парче, а едно още по - малко даваш на хората които работят за теб? На другия дедо му и баща му били милиционери преди 90та сега са с хотели в Сл. бряг и карат бентлита, а персонала им работи за минималната заплата (е тва е еб*ти българския бизнесмен) ))) И тези хора да ме прощават, обаче да говорят как някой краде, ае да ме извините.
                Във всяка нормална държава в която комунизъм и комунистическо мислене липсват няма нито един собственик на малък бизнес с автомобил за над 100 000. И това с автомобила е най-малкото...
                Това, което приказваш са бабини трънки.
                Когато имаш държава с тепърва прохождаща капиталова икономика всяко едно прибързано действие за строга регулация убива всичко.
                Ето тази грешка направи ББ, за да се хареса на баба Меркел.
                За корупционните схеми през последните 4 години тепърва ще се говори, можеш да извадиш големия тефтер и да си записваш.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

уффф а колко хора са се облажили и блажат и то с години наред покрай бивши комунисти - настоящи български социалисти... И нормално, дойде нова партия и поиска да си плащат всичко както е редно. Имаш бизнес плащаш си данъци, плащаш си за всичко. И (не)ноормално бизнеса скочи - Бойко ни взе парите, той ни изгони работниците. Абе бай чеп, Бойко ли ти е виновен за това, че ядеш цялата торта, инвестираш само в едно парче, а едно още по - малко даваш на хората които работят за теб? На другия дедо му и баща му били милиционери преди 90та сега са с хотели в Сл. бряг и карат бентлита, а персонала им работи за минималната заплата (е тва е еб*ти българския бизнесмен) ))) И тези хора да ме прощават, обаче да говорят как някой краде, ае да ме извините.

Нелинче, казваш имаш стабилен бизнес? Разкрила си ХХХХ работни места? Работниците ти просперират и са гръбнака на средната класа? Плащаш данъци редовно? Доволна си от здравната, съдебната, образователната и т.н. системи? Спокойна си понеже "нашата полиция ни пази"? Корупция и шуробаджанащина никъде не виждаш?

Един безплатен съвет:

Спри с упойващите вещества!
                  Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• аз и преди 4 години пробвах с упойващи, ама не става. Спряха едни евро пари, караха ме да бачкам на 4 часа по договор ) ... След 4 години аз исках на 4 часа ама те не та не, имало проверки и актове. Е ... кофти За бизнеса верно не е добре сега. Преди както казах можеше да откраднеш от осигуровките на работника и да ги заредиш в джипа, сега се наложи да плАтиш осигуровката му. Кво да правиш пълно щастие нЕма.
                    Ааа и е там горе онея цветове ме радват, че и тук си личи колко хора биха гласували за ГЕРБ ОТНОВО
                    Мен ми е добре бе
                    еКс 156, в търсене на нова италианска хулиганка

Comment

аз и преди 4 години пробвах с упойващи, ама не става. Спряха едни евро пари, караха ме да бачкам на 4 часа по договор ) ... След 4 години аз исках на 4 часа ама те не та не, имало проверки и актове. Е ... кофти За бизнеса верно не е добре сега. Преди както казах можеше да откраднеш от осигуровките на работника и да ги заредиш в джипа, сега се наложи да плАтиш осигуровката му. Кво да правиш пълно щастие нЕма.
                      Ааа и е там горе онея цветове ме радват, че и тук си личи колко хора биха гласували за ГЕРБ ОТНОВО
                      Мен ми е добре бе
                      Този форум не е представителна извадка.
                      Тук са се събрали наивници и идеалисти. Само такива могат да си купят кола среден клас с цена за поддръжка равна на луксозна немска лимузина.
                      К.М.

Comment

аз и преди 4 години пробвах с упойващи, ама не става. Спряха едни евро пари, караха ме да бачкам на 4 часа по договор ) ... След 4 години аз исках на 4 часа ама те не та не, имало проверки и актове. Е ... кофти За бизнеса верно не е добре сега. Преди както казах можеше да откраднеш от осигуровките на работника и да ги заредиш в джипа, сега се наложи да плАтиш осигуровката му. Кво да правиш пълно щастие нЕма.
                        Мен ми е добре бе

Фанатизма ти пречи да си обективна. Манталитета на недооценен служител те е вкарал в една рамка, от която няма излизане без да се понапънеш умствено и да се поогледаш безпристрастно.

Според някои Сократ навремето е казал "ἓν οἶδα ὅτι οὐδὲν οἶδα", а ти си с претенциите, че знаеш и разбираш всичко ...
                        Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Отдавна не бях отварял тази тема и не ми се и чете, но ако се реализира резултата от анкетата, аз напускам тази територия. Нямам желание да изгледам от вътре загиването на България.
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• За опростачването на БГ-населението вина имат основно предходните правителство.
                            Това опростачване изби каймака накрая и логично стигнахме до тук.
                            Дано са научили поне този политически урок.
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                              Отдавна не бях отварял тази тема и не ми се и чете, но ако се реализира резултата от анкетата, аз напускам тази територия. Нямам желание да изгледам от вътре загиването на България.
                              Това, че отново герб или бсп ще спечелят изборите, поради липса на друга алтернатива и на мен никак не ми е приятно. Но с това не идва краят на света. Така както идва на власт една партия, я може и да падне, ако народът е недоволен. Просто борбата продължава.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Прибирам си коментара
                                К.М.

Comment

Working...
                                X