Известие

Collapse
No announcement yet.

Маргарет Тачър - в прегръдките на Хитлер?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Маргарет Тачър - в прегръдките на Хитлер?

Жестоката лейди се спомина! Амин!!!
    Най вераятно я чака чичко Адолф. Дано гният в ада и двамата.
    Вие какво мислите?
    Alfa 155 2.0TS 8V '93
    sigpic
    VW LADAVAGEN '81
    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Адолф, мисля, че е със Сталин и Ленин, Мао, ония севернокорейските диктатори (както и Георги Димитров, Николай Чаушеско, е с неохота ще сложа може би и Пиночет тук), а за Тачър (желязната лейди е наречена от руснаците, а за жестока не съм чувал, но може и да има и такова прозвище), само хубави думи мога да кажа.
    Наскоро се проведе референдум дали Фолкландските острови трябва да се присъединят към Аржентина или да си останат към Велкикобритания-е останаха си към англичаните.Да отбележим и друг интересен факт-тя е единствения министър-председател на Великобритания, който печели три пъти подред изборите от времето на лорд Ливърпул, управлявал от 1812 до 1827 година.
    Ето тука за нея в българската Уикипедия:
    http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%...87%D1%8A%D1%80
    Last edited by fred; d.m.y г., 20:59.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Адолф, мисля, че е със Сталин и Ленин (както и Георги Димитров), а за Тачър (желязната лейди е наречена от руснаците, а за жестока не съм чувал, но може и да има и такова прозвище), само хубави думи мога да кажа.
      Наскоро се проведе референдум дали Фолкландските острови трябва да се присъединят към Аржентина или да си останат към Велкикобритания-е останаха си към англичаните.Да отбележим и друг интересен факт-тя е единствения министър-председател на Великобритания, който печели три пъти подред изборите от времето на лорд Ливърпул, управлявал от 1812 до 1827 година.
      то нали заради тия острови беше войната между англия и аржентина навремето, ако не се лъжа ,1986та година

за жестокатоката имам предвид 6 месечната стачка на миньорите
      Last edited by vaklinator; d.m.y г., 21:00.
      Alfa 155 2.0TS 8V '93
      sigpic
      VW LADAVAGEN '81
      CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Да, е, сега мерките и бяха и сурови, но си мисля, че в крайна сметка - сполучливи.Наистина, има райони в Англия, където и до днес тя е символ на безсърдечността и жестокостта (в един момент безработицата достига 3 милиона души), но след наложените от нея реформи, 3 години след началото им икономиката на страната е стабилизирана и Англия бележи силен икономически възход.От друга страна например тя прокарва идеята и правото работниците да купуват жилища с отстъпка
        Сега, като всеки човек не е идеална, но това е един от големите политици на миналия век, който в крайна сметка е успешен за обществото.
        Филмът за нея с Мерил Стрийп спечели Оскар за женска роля и е интересен, макар и не толкова лесен за гледане.
        Last edited by fred; d.m.y г., 21:10.
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Да, е, сега мерките и бяха и сурови, но си мисля, че в крайна сметка - сполучливи.Наистина, има райони в Англия, където и до днес тя е символ на безсърдечността и жестокостта, но например тя прокарва идеята и правото работниците да купуват жилища с отстъпка.А след наложените от нея реформи, 3 години след началото им икономиката на страната е стабилизирана и Англия бележи силен икономически възход.
          Сега, като всеки човек не е идеална, но това е един от големите политици на миналия век, който е разнопосочен, но в крайна сметка успешен за обществото.
          Благодаря ти за мнението, което доказва, че мястота и е при чичко адолф. Нека да метнат един белот там с брежнев и сталин, че защо не и с кадафи/почтен политик според мен/
          Alfa 155 2.0TS 8V '93
          sigpic
          VW LADAVAGEN '81
          CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Извинете, но що за профанизиран и инфантилен прочит на историята да сравняваме значими исторически личности по този начин.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
              Благодаря ти за мнението, което доказва, че мястота и е при чичко адолф. Нека да метнат един белот там с брежнев и сталин, че защо не и с кадафи/почтен политик според мен/
              Божа работа, всеки си има мнение
              Last edited by fred; d.m.y г., 21:16.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                Извинете, но що за профанизиран и инфантилен прочит на историята да сравняваме значими исторически личности по този начин.
                Тебе те класираме на пъво място. Ти си по-велик и от Тачър и Брежнев, че дори и Чеушеско взети заедно
                Alfa 155 2.0TS 8V '93
                sigpic
                VW LADAVAGEN '81
                CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Тебе те класираме на пъво място. Ти си по-велик и от Тачър и Брежнев, че дори и Чеушеско взети заедно
                  Аз сериозно питам?

На каква база ги сравняваш?
                  Та те дори са от различно време, ей така, за да си кажеш мнението.
                  К.М.

Comment

Аз сериозно питам?

На каква база ги сравняваш?
                    Та те дори са от различно време, ей така, за да си кажеш мнението.
                    Я ми обесни кои са от различно време бе моето момче?
                    Alfa 155 2.0TS 8V '93
                    sigpic
                    VW LADAVAGEN '81
                    CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Я ми обесни кои са от различно време бе моето момче?
                      Кое да ти обЕсня?
                      К.М.

Comment

Кое да ти обЕсня?
                        Издигам ти кандидатурата за министър на енергетиката.
                        Гласувайте уважаеми граждани!
                        Alfa 155 2.0TS 8V '93
                        sigpic
                        VW LADAVAGEN '81
                        CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

...Вие какво мислите?
                          Какво значение има какво мислим, казали са хората- "Един път пукна ли, на х_я ми дърва да цепят!".
                          Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Издигам ти кандидатурата за министър на енергетиката.
                            Гласувайте уважаеми граждани!
                            Пъпеш

Обичам го.
                            К.М.

Comment

Пъпеш

Обичам го.
                              И аз
                              Alfa 155 2.0TS 8V '93
                              sigpic
                              VW LADAVAGEN '81
                              CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Working...
                              X