Известие

Collapse
No announcement yet.

Партия Герб и Фалшифициране на изборите.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщение
    Интересно ми е какво виждате на снимката на ГЕРБ?

п.с. Ето и на останалите партии за сравнение.

http://www.blitz.bg/news/article/200050
    снимката на герб е от централата на герб 4 дни след изборите,другите три са от ндк в изборната нощ

---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:39 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    Борисов каза, че ще иска касиране и ще предложи кабинет.
    Борисов каза че иска касиране и че е длъжен заради 1млн българи гласували за герб да предложи кабинет,знаейки че той няма да мине.цитирайте коректно,не се водете от изрезките на медиите

искането за касиране може да се иска не заради пропаганда тип гласувайте за еди кой си а за пропаганда гласувайте против еди кой си,утре няма да има избори,ще има държавен преврат и тн и тн.справка извънредното студио на би ти ви и цитат на конституцията от Георги Марков-бивш конституционен съдия

колко лигитимна би била тройна коалиция БСП.ДПС И АТАКА в Европа,САЩ И Русия

как БСП,ДПС АТАКА тръбят за купуван и контролиран вот и са съгласни да правят кабинет, при признат от от 4те парламентари партии за купен вот
    Last edited by starata alfa; d.m.y г., 13:49.
    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
    алфа ромео 164 2.0тс -на части
    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
      снимката на герб е от централата на герб 4 дни след изборите,другите три са от ндк в изборната нощ

---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:39 ----------

Борисов каза че иска касиране и че е длъжен заради 1млн българи гласували за герб да предложи кабинет,знаейки че той няма да мине.цитирайте коректно,не се водете от изрезките на медиите
      Добре дошъл в раздел политика.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
        И вероятно целия ти апартамент е накачен с портрети и плакати на твоя лик, може би, дори и в асансьора си лепнал нещо?

Comment

Ето още "дезинформация".
          А споменах ли правно-грамотни!?
          Чети внимателно, осмисляй думите и изреченията.

"............. Гочев напомни, че една партия не може да сезира Конституционния съд, с което опроверга думите на Борисов, че днес, най-късно утре, праща жалба в КС.
          „Това може да го направи президентът, може да го направят върховните съдилища, Министерски съвет, главният прокурор. Но като се конституира Народното събрание, партиите си имат парламентарна група и от тази парламентарна група искане може да се направи от 48 народни представители. Тогава вече може да стане такова сезиране”, поясни Гочев пред „Фокус“."
          http://www.dnes.bg/izbori-2013/2013/...zborite.188274
          В тази статия има мнения на двама бивши конституционни съдии, които са на абсолютно противоположни мнения. За мен ако някой цитира едното мнение и го представя като свършен факт и неоспорима истина, докато игнорира изцяло другото мнение на бившия конст. съдия е кон с капаци и нищо повече.

---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:56 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
          Залогът ми важи само за Николай!

Но важи само при падане на правителство без обща уговорка между четирите партии.
          Залогът важи безусловно за избори преди май 2017г., демек предсрочни.
          Бутилката - шотландско уиски от известна марка, минимум 700 мл.
          2014: Deutschland über alles

Comment

• Паразитната група ГЕРП,се уакаДа живее социализма
            Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

И вероятно целия ти апартамент е накачен с портрети и плакати на твоя лик, може би, дори и в асансьора си лепнал нещо?
              нямам плакати на герб ,просто ви се чудя на акъла,всеки има право да изразява своята позиция именно със своя вот,партиите които имат интерес от ниска избирателна активност са тези с твърд електорат,нали така а те са БСП,ДПС АТАКА

а дедите ви сигурно се въртят в гробовете след като сте съгласни след 5 века робство пак да ви управляват турци

имам само една дилема дали Волен Сидеров ще поиска замяната на османско присъствие с ОСМАНСКО РОБСТВО в учебниците по история

днес Лютви Местан обясняваше как 120 е по голямо от 97 и на въпроса БСП и ДПС едно цяло ли са се направи на ущипан

а Станишев обяснява как 70 % били срещу герб,ако е така срещу бсп трябва да са над 70% против или пак си смятат заедно с дпс процентите

ще направя една аналогия с футбола ако левски стане шампион но не играе в шампионската лига,означава ли че цска и лудогорец са спечелили шампионата?

единственото за което мее яд е че избора пред който сме изправени нее кой е по добър ,а кой е по малко лош,а за мен няма по лошо от безпринципни коалиции и червено турска коалиция,веднъж вече ги видяхме,всъшност трипъти,нали не сте забравили 97 година та сега Станишев да разправя че от герб по лошо няма,защото при герб все пак нямаше хипер инфлация и купонна система
              sigpic

Comment

• Ами за пореден път след 1989 БКП и придворните й партийки са на власт, ама сега ще им виновен ББ, а разбира се и още преодоляваме тежкото наследство от Иван Костов......
                Last edited by fred; d.m.y г., 21:13.
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  В тази статия има мнения на двама бивши конституционни съдии, които са на абсолютно противоположни мнения. За мен ако някой цитира едното мнение и го представя като свършен факт и неоспорима истина, докато игнорира изцяло другото мнение на бившия конст. съдия е кон с капаци и нищо повече.

---------- Post added at 19:00 ---------- Previous post was at 18:56 ----------

Залогът важи безусловно за избори преди май 2017г., демек предсрочни.
                  Бутилката - шотландско уиски от известна марка, минимум 700 мл.
                  Добре де, приемам го и така

Аз предпочитам ирландско или щатско.
                  К.М.

Comment

• Защо, типично по Бойковски, продължавате да се правите, че не разбирате смисъла на думите - ГЕРБ спечелиха битката (изборите), но загубиха войната (властта)
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Защо, типично по Бойковски, продължавате да се правите, че не разбирате смисъла на думите - ГЕРБ спечелиха битката (изборите), но загубиха войната (властта)
                      За теб пък винаги съм бил убеден, че си Бойковист.
                      Глей, кво нещо е животът значи.

Аз най се дразня когато някой, който не харесва ББ, му се лепва клеймо комунист или турчин.

А същата стара алфа забравя, че Ердоган виси при ББ нон стоп........индийски коноп.

А и когато плюем по Сидеров, нека не забравяме, че ГЕРБ 4 години управлява с купени депутати.

---------- Post added at 19:27 ---------- Previous post was at 19:25 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                      Ами за пореден път след 1989 БКП и придворните й партийки са на власт, ама сега ще им виновен ББ, а разбира се и още преодоляваме тежкото наследство от Иван Костов......
                      Фреди, в ГЕРБ са най-бруталните комунисти.
                      Изгониха ги от БСП, с цел демократизиране и европеизиране на партията.
                      К.М.

Comment

• Е това вече е безизходица:
                        "ГЕРБ предлага на Кунева да е премиер, тя им отказва."
                        http://www.faktor.bg/novini/balgariy...m-otkazva.html

Comment

• А същата стара алфа забравя, че Ердоган виси при ББ нон стоп........индийски коноп.

А и когато плюем по Сидеров, нека не забравяме, че ГЕРБ 4 години управлява с купени депутати.

---------- Post added at 19:27 ---------- Previous post was at 19:25 ----------

аз като ви казвам че само си чешете езиците.....
                          казах това

имам само една дилема дали Волен Сидеров ще поиска замяната на османско присъствие с ОСМАНСКО РОБСТВО в учебниците по история

какво го плюя?ако го направи ще съм първия който ще го поздрави
                          а дано ама на дали

все пак баташкото клане нее присъствие на османци нали
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa
                            За теб пък винаги съм бил убеден, че си Бойковист.
                            Поредното доказателство, че не си безгрешен!
                            ГЕРБ е сбирщина отритнати люде. С ясната представа, че нямат нищо, те са готови да служат вярно на едничката им цел - парите! Това ги прави лесно контролируеми и изцяло предвидими
                            Никога не съм харесвал безхарактерни плужеци....
                            sigpic

Comment

ГЕРБ е сбирщина отритнати люде. С ясната представа, че нямат нищо, те са готови да служат вярно на едничката им цел - парите! Това ги прави лесно контролируеми и изцяло предвидими
                              Ето защо не харесваш и себе си.
                              К.М.

Comment

Глупости. Корупцията при Герб е в пъти по-малко от тази при БСП и ДПС. Безхарактерен е Сергей Дмитриевич, който е готов да зароби цялата страна за пари. Кой е този идиот, който все още вярва, че Белене е в интерес на България, когато даже и Козлодуй го изключват заради свърхпроизводство на ток.
                                2014: Deutschland über alles

Comment

Working...
                                X