Първоначално публикувано от nikolaaaay
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Партия Герб и Фалшифициране на изборите.
Collapse
X
-
НИКОЛАЙ айде да ти обясня какво съм учил а ти чети,от 1 декар площ се произвеждат 20 ТОНА краставици,от корен домат от развитието от семка расад и тн се чака от 120 до 130 дена при добро отглеждане дава до 20 кг на стрък ТОЛКОВА Е НЕИЗГОДНО,от 1 декар при добро изчисление и подготовка на почвата се раждат 6 тона картофи,не ми обяснявай какво не знаят комунистите защото само консервеният комбинат в Русе бълваше износ за СССР и покриваше вътрешният пазар да не говоря че българското доматено пюре има награди и би италианското в миналият век,и като станеш частен производител на кашкавал,сирене,месо и домати и краставици като нас тогава ще даваш компетентно мнение до тогава ще четеш и ще кимаш замислено с глава.
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеПоне са няколко десетки, а не четирима както беше при ГЕРБЗа пътищата Кики ти го е казал, само ще добавя да сравниш качеството на построените от "Маврово" лот 0 на АМ Струма при Тройната коалиция и Лот 1 на АМ Тракия м/у Стара и Нова Загора, построен от Трейс и ще разбереш кой е плащал по-големи комисиони на съответните властимащи за сметка на качеството
---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 18:12 ----------
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениекато станеш частен производител на кашкавал,сирене,месо и домати и краставици като нас тогава ще даваш компетентно мнение до тогава ще четеш и ще кимаш замислено с глава.
Щом има евтини буренясали земи - купи ги ти и завземи пазара. Кой ти пречи? ББ, Костов, демокрацията, американците?
Comment
-
Айде бе, домати не се гледали щото не е изгодно, отде идват тогава доматите на пазара .От Испания, Гърция и т.н.За тях как е изгодно да отглеждат.Ей тоя Костов....пак не разбран си отиде.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАйде бе, домати не се гледали щото не е изгодно, отде идват тогава доматите на пазара .От Испания, Гърция и т.н.За тях как е изгодно да отглеждат.Ей тоя Костов....пак не разбран си отиде.
Нормално е по времето на СИВ да сме производител номер 1 на домати и зеленчуци. Бяхме най-южната страна в Източния блок. Сега обаче не е така. Естествено има и други причини да се внасят турски и гръцки домати, освен климата им.
За сметка на това има стоки, които и преди и сега се произвеждат и продават много добре. Просто имаме конкурентни предимства. Вината например са ни хубави и изгодни нямат проблеми да се продават.Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 18:25.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЕми днес купих ягоди български по 1,60 за 0,5 кг.Миналата седмица бяха гръцки по 2,50.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАйде бе, домати не се гледали щото не е изгодно, отде идват тогава доматите на пазара .От Испания, Гърция и т.н.За тях как е изгодно да отглеждат.Ей тоя Костов....пак не разбран си отиде.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеЕстествено, че качеството на пътищата направени от триглавата коалиция ще е по-добро. Нали ги строиха по семейно му. Брат министър подписваше обществени поръчки с брат строител на пътища. Как няма да се постигне високо качествол Друго си е да има координация между двама братя. Сядат събота и неделя и мислят как пътя ще стане по-качествен.
---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 18:12 ----------
Ами ти като си производител на домати направи ги по 1 лев. Какъв ти е проблема.
Щом има евтини буренясали земи - купи ги ти и завземи пазара. Кой ти пречи? ББ, Костов, демокрацията, американците?
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеНики, много сериозно бъркаш последователността на развитие.
Силната икономика може да си построи магистрали.
Многото магистрали не правят икономиката силна.
Работи се за държавата..... убивайки малкия и среден бизнес, увеличавайки безработицата, НО строейки магистрали, метро, зала....
Знаеш ли колко деца си мечтаят да ядат по три пъти на ден и да имат нови дрехи зимата, но спортната зала се оказва по-важна!
Безброй много хора изобщо нямат пари да отидат на море, но е по-важно да имат път до там!
Хората са безработни, но иначе ще им бъде много удобно да ходят на работа с метро!
Какво да ти кажа.... обърнал ли си внимание, че 'форсирано' се финансират проекти, от които директно и моментално може да се открадне някое милионче? Замисляш ли се, защо е така?
Ама те правят нещо! Всъщност само се бият в гърдите, а реално не са направили НИЩО повече от другите, но пък за сметка на това осират всичко останало.....
Всичко останало обаче е абсурдно. Метрото е пълно с хора, които не се шляят и не го използват за удоволствие, а защото стигат на работа по-бързо и по-евтино. Освен това въздухът е по-чист. Лично при мен средната скорост с колата в София се вдигна последните години от 18 на около 23-24 км/ч., което е огромна разлика. Така имам няколко часа месечно повече за работа.
Южната дъга беше двулентов път, сега градят живна в тази маст.
Пътят между най-големия и втория по големина град в България е двулентов и минава през 100 села. Как си представяш голяма фирма да направи завод във Варна за автомобили например, които да транспортира на запад по тоя път. Естествено, че няма да дойде тук, а ще отиде в Румъния или Турция или Южна България.
Според теб силната икономика си създавала инфраструктура. Ами нали преди 1989 г. бяхме силно развита индустриална държава. Защо в цялата страна нямаше и 150 км. магистрали.
---------- Post added at 18:46 ---------- Previous post was at 18:43 ----------
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеако не верваш направи ми партия регистрирай ме избери ме сложи ме стой и гледай и ти казвам че още на втората година ще имам доста фенове,само земеделие и туризъм ни стига за добро и сигурно преживяване.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеА бананите идват от Еквадор, Мерцедесите от Германия...
Нормално е по времето на СИВ да сме производител номер 1 на домати и зеленчуци. Бяхме най-южната страна в Източния блок. Сега обаче не е така. Естествено има и други причини да се внасят турски и гръцки домати, освен климата им.
За сметка на това има стоки, които и преди и сега се произвеждат и продават много добре. Просто имаме конкурентни предимства. Вината например са ни хубави и изгодни нямат проблеми да се продават.
---------- Post added at 15:52 ---------- Previous post was at 15:49 ----------
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеЕ те и домати си купуваме български като излязат, но обикновено това става няколко седмици след гръцките и турските. По на юг са все пак.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеами от юли месец заповядай при мене и си купувай домати на 1 лев не си споделил мечтите си не са се сбъднали,освен да изкупя земите и да насадя такива като теб да видя какъв ще е рандемана на професори по всичкология,никой не ми пречи само на мързеливите им пречи,не съм монополист да изкупувам и не бих го направил,другото което ще ти кажа което пак си пропуснал че България е била на 4то място в Европа-богато развита земеделска държава,а сме една от най бедните страни в Европа на вода за техника не коментирам и пак са се оправяли,хора с 300 квадрата в двора си садят и правят компоти и всякаква зимнина и дават на роднините си и на децата си и остава в излишък и ти ми казваш че не било изгодно и площите са били малки и ми говориш за фирми и комунисти,това че ходя за риба и нямам висше образование не ме прави по тъп по мързелив и по немислещ от другите и не разчитам в бъдеще ни на Бойко ни на американци,ако стана някой ден нещо в тая държава бъди сигурен на 100 процента че ще използвам ресурсите на хората и земята за тяхно добро не да ги изпомпвам и разпродавам на търгове и на чужди монополи,ако не верваш направи ми партия регистрирай ме избери ме сложи ме стой и гледай и ти казвам че още на втората година ще имам доста фенове,само земеделие и туризъм ни стига за добро и сигурно преживяване.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
кой бе?мене народа ще ме издигне в култ ще ми направят мавзолей като се гипсирам на брега на яз.Искър оградата ще е от въдици а ковчега ми лодка,страшно проклятие ще тегне над всеки дръзнал да се осмели да разруши и потули нещо а наказанието ще е разпорване с плуг на грешника и посад на расад в утробата на жена му от естественият и биологичен отвор,ще видиш как ще ходят с колци между краката като подвижни саксии.
Comment
-
А бе вие си пишете за водещите 2 партии, ама само на мен ли ми прави впечатление, че в турция са гласували над 65 000 души, голяма част от които дори не са знаели български език, за да си попълнят декларациите и са им ги попълвали "услужливи" българи!?
Comment
Comment