Известие

Collapse
No announcement yet.

Партия Герб и Фалшифициране на изборите.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ако няма друга алтернатива ...
    145 1.6 ТС '97 ех.
    145 1.9 JTD '00
    307 CC 2.0 '04

Comment

• Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
      Ако няма друга алтернатива ...
      Тока, бате, не осъзнаваш ли, че ако няма Бойко Борисов няма и ГЕРБ, ще изчезне точно като НДСВ, все пак не сме в Южна Америка, Чили, Хондурас....
      Last edited by Доко; d.m.y г., 14:10.

Comment

• Да , това е така но с коя от нашите мили партии не е така ? Знаем лидерите , без да знаем какви ги върши целия им антураж .
        145 1.6 ТС '97 ех.
        145 1.9 JTD '00
        307 CC 2.0 '04

Comment

• Имате голяма грешка, ББ не си произведе нищо, него го произведоха медийно.
          Кой е поръчителя ... някой ще се досети ли?
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            Имате голяма грешка, ББ не си произведе нищо, него го произведоха медийно.
            БКП/БСП!
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Както вчера някой в някоя телевизия каза: Бившата БКП си вкара 4 от 4 партии.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

Аз мисля,че лудия от хълма ,ще да е виноват бре ...друзя
                хамелеон 146 т.s 1.6 /00г.
                Regata 100s /88г

Comment

Как кой колега... "течната ни любов" към руснаците ... оопс.. пардон вечната
                  Have A Nice Day
                  o/_______\o
                  (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                  []=о===о=[]

Comment

• ето го първият демократ на България,другите около него са ясни и Костов и тн
                    http://www.bulblog.com/?p=538

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                      ето го първият демократ на България,другите около него са ясни и Костов и тн
                      http://www.bulblog.com/?p=538

Че П.Стоянов не е баш цвете.....ама тук са написани такива измишльотини , че само идиот може да им повярва.
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Attached Files

Comment

• влизат Бареков и Станишев в една аптека и Станишев казва: 2 капута..
                          аптекарят отговаря-Виждам какво ще искате...

---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 20:56 ----------

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение

Че П.Стоянов не е баш цвете.....ама тук са написани такива измишльотини , че само идиот може да им повярва.
                          аз па ти казвам че е крив от секъде,като отбивката от магиситралата за Пловдив,пиши сега бързо опровержение с дати факти и доказателства и цитирай ама бързо че темата е топла и "градският" ти е познат.

Comment

• Оригинала е за Бареков и Борисов, от времето като му ближеше гъзо.

Comment

• може бе не знам,преди 2 часа се чух с един познат и ми го каза та четох горния виц и го написах,никога не съм ги следил от близо обаче забелязвам че на последък и младите хора говорят за политика и се обсъжда,явно почваме да се събуждаме и стряскаме.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                                влизат Бареков и Станишев в една аптека и Станишев казва: 2 капута..
                                аптекарят отговаря-Виждам какво ще искате...

---------- Post added at 21:02 ---------- Previous post was at 20:56 ----------

аз па ти казвам че е крив от секъде,като отбивката от магиситралата за Пловдив,пиши сега бързо опровержение с дати факти и доказателства и цитирай ама бързо че темата е топла и "градският" ти е познат.

Хахахаххахахахахахаха копирал си някаква глупост от блога на някакъв малоумник и очакваш да ти пиша опровержения......нещо бъркаш принципа драги! Само една лъжа ще отбележа- Петър Стоянов никога не е бил агент на ДС! Един съвет от мен- като прочетеш нещо където и да е не го приемай за даденост! Даже оФцете не са толкова доверчиви!
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X