Известие

Collapse
No announcement yet.

Партия Герб и Фалшифициране на изборите.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
    "Срам ме е" да кача табличката с икономическите и финансови показатели на страната по време на Орешарски.
    Вие сте просто архаични антикомунисти. Това е!
    Вярно е, че съм антикомунист, но това е единственият факт в твоя пост. Аз не ти качвам табличка, а много прости графики на икон. развитие на България и Румъния, за които не ти трябва икон. образование да разбереш.
    Цък

БВП на глава от населението в щатски долари

1996г. при поредната катастрофа на социалистическото правителство
    България 1 063,08 щ.д.
    Румъния 1 562,12 щ.д.
    Разлика + 46,94%

2002 г. след проведената деиндустриализация и приватизация на някои от супер-заводите на социалистическата промишленост за без пари.
    България 2 030,79 щ.д.
    Румъния 2 101,74 щ.д.
    Разлика + 3,5% (няма грешка, три цяло и пет процента)

2008г. последната година преди световната криза и след мъдрото управление на царя и триглавата коалиция
    България 6 798,13 щ.д.
    Румъния 9 497,95 щ.д.
    Разлика +39,7%

Това са сухи цифри. Не е пропаганда или пристрастен анализ. Въпросът е, че сме бедна държава не за друго, а защото имаме и сами си избираме корумпирани и некадърни управници. Румъния дори не е пример за блестящо икон. развитие. И те си имат своите проблеми, но бяхме на едно ниво , а сега те са с 40% по-богати от нас. Това е драстична разлика за само 10-12 години и говори ясно за качествата и успехите на бъдещия премиер, бивш финансов министър.

Накрая сравнение на България и Румъния по ППС, което е може би още по-добър пример. Цък Елегантно загребваме към дъното и минаваме в гръб на румънците по времето на триглавата коалиция, но затова пък имаме страхотни язовири, водни огледала, лицензирана площадка за АЕЦ и по-яки Бентлита и еС класи по улиците.
    Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 18:35.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Никалай,
      Пак избирателно вадиш цифри от непотвърдени източници. Румъния преди 1990г. беше далеч зад България. Сега имат по-голям БВП защото индустрията им и селското им стопанство произвеждат повече. Причините за съсипването на българската индустрия и селско стопанство са ясни.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
        Никалай,
        Пак избирателно вадиш цифри от непотвърдени източници. Румъния преди 1990г. беше далеч зад България. Сега имат по-голям БВП защото индустрията им и селското им стопанство произвеждат повече. Причините за съсипването на българската индустрия и селско стопанство са ясни.
        Паца, пак не си си взел хапчетата. Вече много ме съмнява хамериканското здравеопазване
        1996г. си работеше индустрията на 6 при Жан Виденов, а заплатите бяха по 10 долара. Що така. Не ми отговаряй.
        Имате 13% от гласоподавателите. Топите се. Все повече хора схващат що за мафия сте.
        2014: Deutschland über alles

Comment

• Като видях програмата на Орешарения и се зачудих, защо сменихме Жан Виденов, неговата беше по-добра, на теоиря поне, при тоя няма и теория......
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
            Паца, пак не си си взел хапчетата. Вече много ме съмнява хамериканското здравеопазване
            1996г. си работеше индустрията на 6 при Жан Виденов, а заплатите бяха по 10 долара. Що така. Не ми отговаряй.
            Имате 13% от гласоподавателите. Топите се. Все повече хора схващат що за мафия сте.
            А чичо Ваньо където бележеше страхотни растежи в икономиката сега колко % подкрепа има.
            1996 г. е резултат от далаверите в банковата система.
            Last edited by pavlin; d.m.y г., 20:59.

Comment

• Николай, пак ти сбъркаха името.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                Вярно е, че съм антикомунист, но това е единственият факт в твоя пост. Аз не ти качвам табличка, а много прости графики на икон. развитие на България и Румъния, за които не ти трябва икон. образование да разбереш.
                Цък

БВП на глава от населението в щатски долари

1996г. при поредната катастрофа на социалистическото правителство
                България 1 063,08 щ.д.
                Румъния 1 562,12 щ.д.
                Разлика + 46,94%

2002 г. след проведената деиндустриализация и приватизация на някои от супер-заводите на социалистическата промишленост за без пари.
                България 2 030,79 щ.д.
                Румъния 2 101,74 щ.д.
                Разлика + 3,5% (няма грешка, три цяло и пет процента)

2008г. последната година преди световната криза и след мъдрото управление на царя и триглавата коалиция
                България 6 798,13 щ.д.
                Румъния 9 497,95 щ.д.
                Разлика +39,7%

Това са сухи цифри. Не е пропаганда или пристрастен анализ. Въпросът е, че сме бедна държава не за друго, а защото имаме и сами си избираме корумпирани и некадърни управници. Румъния дори не е пример за блестящо икон. развитие. И те си имат своите проблеми, но бяхме на едно ниво , а сега те са с 40% по-богати от нас. Това е драстична разлика за само 10-12 години и говори ясно за качествата и успехите на бъдещия премиер, бивш финансов министър.

Накрая сравнение на България и Румъния по ППС, което е може би още по-добър пример. Цък Елегантно загребваме към дъното и минаваме в гръб на румънците по времето на триглавата коалиция, но затова пък имаме страхотни язовири, водни огледала, лицензирана площадка за АЕЦ и по-яки Бентлита и еС класи по улиците.
                Не познавам по-субективен човек от теб.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay
                  ....
                  За загребването към дъното е виновна тройната коалиция?
                  За управлението на ГЕРБ е виновна световната финансова криза?
                  sigpic

Comment

• докато хората са подвластни на елементарни манипулации от бездарни и безплодни екс-комунисти ще сме си същата дупка

БСП, ГЕРБ... все боклуци

бай ви Костов, го плюете, защото когато дойде и когато трябваше вече да продава на безценица въпросните предприятия бяха в повече от трагично състояние, но разби пост-комунистическата идилия на бездарниците - ние ще се правим, че работим, а те ще се правят, че ни плащат - в такава среда израснахме моето поколение .

Проблемът с приватизацията не е самата приватизация, а тоталната липса на контрол след това и погазване на договори и разграбвания!

Които, драги мои, се случиха след бай ви Костов и под опеката на Царя + комунистите

БСП? ХА... хората имат уникално къса памет!
                    Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 09:53.
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• Г-н. Георгиев,и Вие сте прав.Но полза от това има ли?дотук като чета назад в темата Прасето е с най-голям,но той не е гласувал - що ли ?
                      Дано да гласува на следващите избори.

Comment

• Това е поредното доказателство, как манипулативното настройване на масите може да съсипе и най-добрия управник!
                        И съответно обратнопропорционалните действия правят Бойко много успешен
                        sigpic

Comment

• Разгеле,става приказка.
                          И докога ще я караме по този начин.Манипулирането не е трудно,но каква е ползата за обществото?
                          Натрупването на количествен ресурс в случая явно не води до нищо,дори работи в обратна посока ,както казваш.
                          И цирка е, че бездарните въобще не са безплодни,дори се размножават със страшна сила.Да ме прощава Георгиев.
                          P.S.Така, отворих си следващата бира и мога да продължа мисълта си:
                          Управляващите, ако не вдянат,че кравата дава повече мляко от овцата,накрая ще открият, че див коч мляко не дава,а само боде с рогите,ако тръгнеш да го доиш.Но явно са супербавноразвиващи се и ще има още много години да се чудят на нормално развитите и развиващите се около нас.
                          Last edited by 546; d.m.y г., 11:23.

Comment

• Идеята на манипулирането е манипулатора да има изгода - не обществото

...... а и аз съм Георгиев
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                              Идеята на манипулирането е манипулатора да има изгода - не обществото

...... а и аз съм Георгиев
                              В моята професионална сфера това е равно на самоубийство.
                              То и аз съм Георгиев,ама това едва ли е от значение
                              Отивам да спя ,че бях на работа цяла нощ.
                              Last edited by 546; d.m.y г., 10:49.

Comment

• Георгиеви АЛЕ !
                                sigpic
                                днес съм в почивка ---

Comment

Working...
                                X