Известие

Collapse
No announcement yet.

Партия Герб и Фалшифициране на изборите.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Революциите обикновенно са породени от обществени несправедливости които засяга големи групи от хора. Дали някои ще ги нарече буржоазни или социалистически няма голямо значение.

Comment

• Да, тука сме на едно мнение
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
        "Целият френски народ е срещу нас",
        Робеспиер пред якобинците.

Ти си объркан, не че е нещо ново....
        Френската е народна за тия, дето са чели-недочели.А и народна, това какво значи?Народ = комунист ли ще следва?Да, наистина народа участва в нея, както и в много други събития (отделно, че участват и много други съсловия), но какво се случва след това, освен, че се премахват привилегиите на аристокрацията?
        Война за независимост не е точно определение на това, което се случва в САЩ, ама твоя си работа, всеки си има мнение, както и задник.

Ето ти малка статийка, ако искаш да научиш и да се поразтърсиш за повече, а ако не, продължавай да повтаряш мислите на тия с навущата:
        http://www.bnews.bg/article-54533
        Е, голЕм цитат извади.
        Няма значение какво става след революцията.
        То и след 89 година истинските седесари бяха "изядени" от "антикомунисти" като Костов, Бакърджиев и Бисеров ама ей на
        Робеспиер е бил тотално изкукал.
        Важно е кой пренася всичко на гърба си.
        Винаги се намира кой да яхне жребеца.
        Борбите за независимост са малко по-различни.
        Статии чета само сутрин
        Забравих да ти честитя новото правителство.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

• Да ти се връща-и ти ще му береш плодовете, най вероятно ялови, както се вижда-относно правителството. сбирщина от кариеристи.
          А за другото - не ми се говорят глупости
          sigpic

Comment

Да ти се връща-и ти ще му береш плодовете, най вероятно ялови, както се вижда-относно правителството. сбирщина от кариеристи.
            А за другото - не ми се говорят глупости
            Абе данни за някаква контрабанда излизат и за някакви амфети.
            Знаеш ли нещо?

Преди ГЕРБ 22 млрд къса акциз, а след това 11 ..........хахах
            Браво, народа спрял да пуши.
            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              Абе данни за някаква контрабанда излизат и за някакви амфети.
              Знаеш ли нещо?

Преди ГЕРБ 22 млрд къса акциз, а след това 11 ..........хахах
              Браво, народа спрял да пуши.
              Да, а при Олигарски това ще изчезне, продажбите ще се качат и Кирил Добрев осъден за подобни престъпления, щото он това прави, да ти кажа
              ПП Черепа вече върти пръсти доволно
              sigpic

Comment

Да, а при Олигарски това ще изчезне, продажбите ще се качат и Кирил Добрев осъден за подобни престъпления, щото он това прави, да ти кажа
                ПП Черепа вече върти пръсти доволно
                Ама чакай, аз ти давам конкретни данни.

22 млрд. към 11 млрд.

А ти нищо не ми даваш.

Имаш ли представа колко пари са това?
                Провери и заловената контрабанда при тройната коалиция и при ГЕРБ.
                А за амфетите не ми се говори дори.
                К.М.

Comment

• Данни, данни всякакви, цитати също, каквото искаш-това ще ти намеря, ама за какво ни е това?Статистиката винаги може да е стъкмистика, данните... - чрез тях можеш да докажеш всичко, както и с цитатите.А и не че се интересувам, ама откъде са тия данни, принципно се цитира източника?
                  Но какво искаш да ми кажеш - че правителството на БСП, сегашното, ще е по малко вредно за България от това на ББ и от това, преди ББ, това ли да разбирам?За мен, партия, която никога не се е извинила на народа си за простотиите, убийствата и какво ли не, не става и за чеп.
                  Last edited by fred; d.m.y г., 20:08.
                  sigpic

Comment

Данни, данни всякакви, цитати също, каквото искаш-това ще ти намеря, ама за какво ни е това?Статистиката винаги може да е стъкмистика, данните... - чрез тях можеш да докажеш всичко, както и с цитатите.А и не че се интересувам, ама откъде са тия данни, принципно се цитира източника?
                    Но какво искаш да ми кажеш - че правителството на БСП, сегашното, ще е по малко вредно за България от това на ББ и от това, преди ББ, това ли да разбирам?За мен, партия, която никога не се е извинила на народа си за простотиите, убийствата и какво ли не, не става и за чеп.
                    Данните не са статистика!
                    Данните са от агенция митници и данъчните.
                    И са за всяка година.
                    Говорим за реална политика, а не за отживелици.
                    Тъпия ти антикомунизъм не върви. Монархистите трепали комунисти, после комунистите трепали фашисти и монархисти. Нормално.
                    К.М.

Comment

• Прасешки, комунизмът е тъп и отживелица - не може да има тъп антикомунизъм, защото комунизмът сам по себе си е олигофренско явление.
                      Другаря Олигарски и Вигениев ще те оправят, буд спокоен, а Кирчо Добревия ще прави цигари и твоите сайтове няма да го цитират.
                      ПП, ама да беше сложил линкове с тия твои данни все пак, пак говориш като комунист-тоест наизуст май...?
                      Last edited by fred; d.m.y г., 12:41.
                      sigpic

Comment

• Та да си продължа-"пещерния" ми антикомунизъм и обвиненията "кои сме ние, че да оценяваме Олигарски на форумния ни Прасчо, естествено се провалиха-и то доста бързо.
                        Изборът на далавераджията Пеевски, тясно свързан с олигархията и ДПС е плодът на подобни "модерни леви" виждания, които са на мода не са у нас а и в цяла ЕВропа.
                        Отвратен съм от това, което става и пак повтарям-никога не съм гласувал за ГЕРБ, но определено смятам, че по-голям зло за България от посткомунистичеката БСП и нейните израстъци, АТАКА и ДПС няма и няма да има.
                        Last edited by fred; d.m.y г., 19:53.
                        sigpic

Comment

• Тук съм съгласен единодушно.БСП и ДПС трябва да се заличат от Вселената.За по-сигурно.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Така е Митак, е и още една може, но има време
                            Не са важни партиите, а идеите, на избирателите, които ги правят реални политически субекти.Партиите са изразители на обществените нагласи.
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Тук съм съгласен единодушно.БСП и ДПС трябва да се заличат от Вселената.За по-сигурно.
                              Не бъди скръндза - прибави и партия Юруш
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                              ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Може, ама чакам да направи заплатите 1000лв и пенсиите 500, да направи циганите на сапун и тогава ще му играя курвенски.Да му е гадно.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X