Известие
Collapse
No announcement yet.
България и Турция-къде сме ние....!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеОтиди да се наспиш, че довечера те чака протест, студена бира и песни на Бийтълс.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеАз не съм в София, а ти си страшно тъпо говедо.Last edited by fred; d.m.y г., 20:50.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеСпоко Ники, щом се гнуси от бира и Бийтълс и за цървул не става
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеАз не съм в София, а ти си страшно тъпо говедо.
Отговори ми, кой фалира ЦСКА?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕтровски е част от този форум, поне за мен.
Всеки има право да изразява свободо своето мнение тук, но явно има твърде докачливи хора тук.
Мнооого сте обидчиви бре, на мама децата.
Да му имах начина за изразяване на мнение, липсва му елементарна етика и култура....разликата м/у него и теб е точно там......ако помниш, когато те бяха подгонили...съумя да не акаш наред, а той направо получи разтройство....
И аз съм бил с бан няколко пъти, ама не съм пискъл!
А сега се огледай и виж къде е детската градина.
п.с. точно мен не ме цитирай...старо куче хапе лошо))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеИзнервен си. За подобно поведение натопихте Етровски и му сложиха бан.Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЕтровски е част от този форум, поне за мен.
Всеки има право да изразява свободо своето мнение тук, но явно има твърде докачливи хора тук.
Мнооого сте обидчиви бре, на мама децата.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеИзнервен си. За подобно поведение натопихте Етровски и му сложиха бан.
Отговори ми, кой фалира ЦСКА?))...ако стане така и с държавата...тури му пепел
)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЦСКА започва на чисто...пропуснал си последните новини))...ако стане така и с държавата...тури му пепел
)
Интересно ми е тезата на Ники демократчето, кой фалира ЦСКА?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеАз съм за, ЦСКА да започне на чисто.
Интересно ми е тезата на Ники демократчето, кой фалира ЦСКА?По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи Костов..."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениекой фалира ЦСКА?
Comment
Comment