Известие

Collapse
No announcement yet.

Имате ли доверие в кабинета Орешарски?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Хайде мутрите започнаха да се топят един друг.

http://bnt.bg/news/politika/nov-opit...erov-i-borisov

Comment

• Абе не знам мутрите, ама разходите на правителството и политиката (и финансовата) е далеч по-зле от тая и на ББ....
      А в рекламите за червените баби Орешарски обещаваше как щял да съберете парите, които изтичали от котрабандни канали и прочее лакардии.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

• От статията не ми стана ясно - каво мислят анализаторите на МВФ по вьпросите които колегата Фред повдигна(разходи на правителството и финансова политика).
        Обаче, гледайки резултатьт от анкетата, май ...... тук доста хора са сьгласни с него.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          От статията не ми стана ясно - каво мислят анализаторите на МВФ по вьпросите които колегата Фред повдигна(разходи на правителството и финансова политика).
          Обаче, гледайки резултатьт от анкетата, май ...... тук доста хора са сьгласни с него.
          За да Ви станат ясни някой неща колега трябва малко база. Тия очаквани показатели които са сложени в статията би трябвало да са следствие и от въпросните разходи и от финансовата политика. Дали е "била зле финансовата политика" и какви са били "разходите" на правителството може само времето да покаже. Все ми се струва че е по благоразумно докато покаже времето да се доверявам на експертите на МВФ а не на заключенията на "наблюдатели" и "коментатори" от автомобилен форум.
          Относно анкетите ще трябва да ви информирам че аз откато съм член на форума (а това е сравнително отдавна) всички "екзитполове" от тоя форум са били тотално погрешни! Съвсем добронамерено Ви съветвам да не им се доверявате А да ги използвате като някакъв аргумент в дебати ми се вижда меко казано несериозно!
          Have A Nice Day
          o/_______\o
          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
          []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
            За да Ви станат ясни някой неща колега трябва малко база. Тия очаквани показатели които са сложени в статията би трябвало да са следствие и от въпросните разходи и от финансовата политика. Дали е "била зле финансовата политика" и какви са били "разходите" на правителството може само времето да покаже. Все ми се струва че е по благоразумно докато покаже времето да се доверявам на експертите на МВФ а не на заключенията на "наблюдатели" и "коментатори" от автомобилен форум.
            Относно анкетите ще трябва да ви информирам че аз откато съм член на форума (а това е сравнително отдавна) всички "екзитполове" от тоя форум са били тотално погрешни! Съвсем добронамерено Ви съветвам да не им се доверявате А да ги използвате като някакъв аргумент в дебати ми се вижда меко казано несериозно!
            Анкетите във форумите показват какво мислят младите хора в България. Резултатите от тях са такива не само в автомобилните форуми, а навсякъде в мрежата. Защото 90% от привържениците на БСП-то не знаят какво е интернет.
            2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
              А да ги използвате като някакъв аргумент в дебати ми се вижда меко казано несериозно!
              Ама разбира се че е не сериозно! Колко сериозен довод може да бьде 90 процента недоверие, гласувано в анкета, пусната в тема целяща това гласуване?
              Далеч по сериозен довод е прогноза на МВФ за растежа на икономиката, когато става вьпрос за харчове на правителството и финансовата му политика. Все пак, тия фактори пряко влияят на растежа(нали така).
              Даваме няколко милиона на пенсионерите(великденски /предизборно) и ..... икономиката мигом подскача с няколко пункта.
              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 00:48.
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                Далеч по сериозен довод е прогноза на МВФ за растежа на икономиката, когато става вьпрос за харчове на правителството и финансовата му политика. Все пак, тия фактори пряко влияят на растежа(нали така).
                Даваме няколко милиона на пенсионерите(великденски /предизборно) и ..... икономиката мигом подскача с няколко пункта.
                Влияят разбира се.

Comment

Working...
                X