Известие

Collapse
No announcement yet.

"Намаление" на ел. енергията!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

А на някой да му хрумва, че нашите "управници" имат интерес от високи акцизи?
    Не веднъж акцизи се вдигаха над минималната граница на ЕС, а много пъти не бе изобщо договорена по-ниска ставка и преходен период.
    Бюджета ни лежи на ДДС и акцизи... и ЕС има най-малка вина за това.

С това от линка все повече ми изглежда, че се гони уеднаквяване на цената на километър независимо от горивото... значи да се готвят и тия на пропан-бутан за изненади.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Не може да даваш на един човек 100лв на друг 1000лв и да им искаш 200лв данъци и на двамата след това ....най лесното и логично обяснение....
      А нормативните актове и тем подобни са пясък в о'ите и оправдания
      Няма да се плашиш, комунистите ще ги вдигнат заплатите!
      Само ме е яд, че не е на власт Болен, че той директно по илядо гроша щеше да ги направи и сега ти нямаше да имаш тия вътрешни терзания...
      Last edited by rossenvn; d.m.y г., 17:58.
      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
      ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
        Няма да се плашиш, кумунистите ще ги вдигнат заплатите!
        Само ме е яд, че не е на власт Болен, че той директно по илядо гроша щеше да ги направи и сега ти нямаше да имаш тия вътрешни терзания...
        Аз съм на А98 - да успокоя и твоите вътрешни терзания.
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

А така, това да се чува
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
          ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Пф, сиромах. Поне на 100 октана да беше ама по 3.5 литъра. Да не се преебеш да вземеш от този по 2.8 дето е.
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              Пф, сиромах. Поне на 100 октана да беше ама по 3.5 литъра. Да не се преебеш да вземеш от този по 2.8 дето е.
              На капачката на резервоара пише мин 98, и аз си сипвам толкова.... от там на татъка не знам дали това дето пише съвпада с това дето ти продават....иначе скоро може да минем на газ да качим октановото число малко и малко да разхлабим примката около врата
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

На капачката на резервоара пише мин 98, и аз си сипвам толкова.... от там на татъка не знам дали това дето пише съвпада с това дето ти продават....иначе скоро може да минем на газ да качим октановото число малко и малко да разхлабим примката около врата
                Има някакъв 5 годишен цикъл... Щото с предната кола, карах, карах на бензин и минах на газ. От 5 години карам на бензин и верно почна да ми стяга примката и се замислям за газ. Или ще изкарам още година, две докато се стабилизира икономиката или ще се пречупя и ще мина на газ.
                Lexus IS200

Comment

Трай бе
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Днеска я оставих за газифициране Дано не ми я прецакат..........

Comment

Днеска я оставих за газифициране Дано не ми я прецакат..........
                      Газта е само за готвене не за каране
                      Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                        Газта е само за готвене не за каране
                        Да де , аз ще готвя!!!

Comment

Да де , аз ще готвя!!!
                          Какви са отзивите?
                          Lexus IS200

Comment

Какви са отзивите?
                            Ами много добре имайки предвид че 2ма се отказаха да пипат сааба а на две други места ми обявиха почти двоина цена. Никаква разлика не се усеща , никви чекове не свтят.... за сега е супер.....
                            Но все пак е още рано , от 2 дена съм на газ
                            Last edited by Orm; d.m.y г., 12:11.

Comment

Ами много добре имайки предвид че 2ма се отказаха да пипат сааба а на две други места ми обявиха почти двоина цена. Никаква разлика не се усеща , никви чекове не свтят.... за сега е супер.....
                              Но все пак е още рано , от 2 дена съм на газ
                              А, какви пари беше и за каква газова и къде го прави?
                              Lexus IS200

Comment

А, какви пари беше и за каква газова и къде го прави?
                                Ами човек още не знам дали да ти препоръчам мястото .... Но ето тука http://yoviauto.com/ съм го сложил.
                                Трябва да минат месец - два за да кажа дали става , но като цени и отношение към клиента според мен е много добре за сега

Comment

Working...
                                X