Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Георги Савов Покажи съобщение
    Колега Orm Вървиш по пътя на оня психопат от Флорида!Вместо да ръсиш такива "мъдри "мисли ,кажи харесваш ли избора на Михаил Миков за лидер на вашата партия????А?
    Днес е голям празник за тях. Мишо Алкохолето стана шеф. Сега ще има безплатна водка по пленумите.
    2014: Deutschland über alles

Comment

Колега Orm Вървиш по пътя на оня психопат от Флорида!Вместо да ръсиш такива "мъдри "мисли ,кажи харесваш ли избора на Михаил Миков за лидер на вашата партия????А?
      Аз май нямам партия ....или ако знаеш нещо по въпроса което аз не знам казвай.... Миков Борисов Станишев Местан са си същите мизерници с разменени роли !!!
      А "мъдрите" мисли са мислите на (мисля че се сещаш за кой става дума) просто казани с други думи ..... Целта беше да забележите степента на мъдрост , което и стана

---------- Post added at 19:15 ---------- Previous post was at 19:13 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Днес е голям празник за тях. Мишо Алкохолето стана шеф. Сега ще има безплатна водка по пленумите.
      Кои са тези "ТЕХ" ? Ти ли си този който определя кой от коя партия е?
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

А аз си мисля, че всъщност колегата Орм е завоалиран проповедник на западната идеология.
        Защото няма как, след като прочетеш постовете му да започнеш да симпатизираш на източната.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Абе какво се занимавате с тая столетна бабичка.Бат Бойко каза - докато Станишев е начело на БСП аз съм спокоен за ГЕРБ.Миков е компромисен мекушав вариант за БСП, целта е да обедини партията отвътре...на по чашка.

По ми е интересно нещо друго, Ал кайда се бори против Асад в Сирия...Вашингтон също е против Асад...излиза че са съюзници с тия дето събориха кулите.

А еврейчето/българите не го смятат за българин, а евреите за евреин/станало известно с прословутата си фраза "майната му на православието" май го готвят за министър на външните работи http://pik.bg/ще-бъдат-ли-соломон-па...34.html.Тоя дето рева като ни приемаха в НАТО и разправяше как след това ще потекат инвестиции към България.Е, де ги?http://infobalkani.wordpress.com/201...ув/Само евреин може да каже какво ще ни докара.За съжаление тоз народ няма как да роди един нов Бисмарк.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• И Цанков ще ни е достатъчен.
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Некой тук продава ли урда?
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                А аз си мисля, че всъщност колегата Орм е завоалиран проповедник на западната идеология.
                Защото няма как, след като прочетеш постовете му да започнеш да симпатизираш на източната.
                Разобличи ме , браво !!!
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Всички разбраха че си прост, но защо държиш постоянно да го показваш. Като нямаш какво да кажеш, трай си и не се обаждай.
                  Last edited by pavlin; d.m.y г., 00:19.

Comment

• Казах ти да ходиш да чистиш кенефите на цветнокожите,Нещастник!Внимавай докато си се навел някой да не те уважи!!!!
                    Last edited by Георги Савов; d.m.y г., 10:25.

Comment

• Бабата прави.

А нещо ново да се чува за акциза на ракията?
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Ех Савов, не е лесно да си прост.

Comment

• Вижте колко са разочаровани американските сенатори от грузинската прокуратура http://ria.ru/world/20140729/1018002977.html
                          Дали не се страхуват да не изплуват лайната дето са яли през 2008 -а а?!?!?!?

Comment

• Обещавам ви, ако не спрете с обидите и личните нападки, да направя всичко по силите си тоя раздел да се затрие от лицето на форума.

Честна дума.

Няма да наказвам никого (на този етап), но принудите ли ме да вляза отново, заради рапортуване на простотии (откровени, при това - почти от всички страни) - разделът няма да оцелее дълго
                            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              Вижте колко са разочаровани американските сенатори от грузинската прокуратура http://ria.ru/world/20140729/1018002977.html
                              Дали не се страхуват да не изплуват лайната дето са яли през 2008 -а а?!?!?!?
                              И вратовръзките си ядоха някои хора които сега преподават политически науки в странство.

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                                Обещавам ви, ако не спрете с обидите и личните нападки, да направя всичко по силите си тоя раздел да се затрие от лицето на форума.

Честна дума.

Няма да наказвам никого (на този етап), но принудите ли ме да вляза отново, заради рапортуване на простотии (откровени, при това - почти от всички страни) - разделът няма да оцелее дълго
                                Най накрая .....

---------- Post added at 13:49 ---------- Previous post was at 13:47 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                И вратовръзките си ядоха някои хора които сега преподават политически науки в странство.
                                Може ли пак някой да каже че това не е натиск върху чуждо правителство ?!?!?

Comment

Working...
                                X