Първоначално публикувано от Георги Савов
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Георги Савов Покажи съобщениеКолега Orm Вървиш по пътя на оня психопат от Флорида!Вместо да ръсиш такива "мъдри "мисли ,кажи харесваш ли избора на Михаил Миков за лидер на вашата партия????А?
Миков Борисов Станишев Местан са си същите мизерници с разменени роли !!!
А "мъдрите" мисли са мислите на (мисля че се сещаш за кой става дума) просто казани с други думи ..... Целта беше да забележите степента на мъдрост , което и стана
---------- Post added at 19:15 ---------- Previous post was at 19:13 ----------
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеДнес е голям празник за тях. Мишо Алкохолето стана шеф. Сега ще има безплатна водка по пленумите.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Георги Савов Покажи съобщениеКолега Orm Вървиш по пътя на оня психопат от Флорида!Вместо да ръсиш такива "мъдри "мисли ,кажи харесваш ли избора на Михаил Миков за лидер на вашата партия????А?
Защото няма как, след като прочетеш постовете му да започнеш да симпатизираш на източната.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Абе какво се занимавате с тая столетна бабичка.Бат Бойко каза - докато Станишев е начело на БСП аз съм спокоен за ГЕРБ.Миков е компромисен мекушав вариант за БСП, целта е да обедини партията отвътре...на по чашка.
По ми е интересно нещо друго, Ал кайда се бори против Асад в Сирия...Вашингтон също е против Асад...излиза че са съюзници с тия дето събориха кулите.
А еврейчето/българите не го смятат за българин, а евреите за евреин/станало известно с прословутата си фраза "майната му на православието" май го готвят за министър на външните работи http://pik.bg/ще-бъдат-ли-соломон-па...34.html.Тоя дето рева като ни приемаха в НАТО и разправяше как след това ще потекат инвестиции към България.Е, де ги?http://infobalkani.wordpress.com/201...ув/Само евреин може да каже какво ще ни докара.За съжаление тоз народ няма как да роди един нов Бисмарк.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеА аз си мисля, че всъщност колегата Орм е завоалиран проповедник на западната идеология.
Защото няма как, след като прочетеш постовете му да започнеш да симпатизираш на източната.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Last edited by pavlin; d.m.y г., 00:19.
Comment
-
Казах ти да ходиш да чистиш кенефите на цветнокожите,Нещастник!Внимавай докато си се навел някой да не те уважи!!!!Last edited by Георги Савов; d.m.y г., 10:25.
Comment
-
Вижте колко са разочаровани американските сенатори от грузинската прокуратура http://ria.ru/world/20140729/1018002977.html
Дали не се страхуват да не изплуват лайната дето са яли през 2008 -а а?!?!?!?Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Обещавам ви, ако не спрете с обидите и личните нападки, да направя всичко по силите си тоя раздел да се затрие от лицето на форума.
Честна дума.
Няма да наказвам никого (на този етап), но принудите ли ме да вляза отново, заради рапортуване на простотии (откровени, при това - почти от всички страни) - разделът няма да оцелее дълго
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеВижте колко са разочаровани американските сенатори от грузинската прокуратура http://ria.ru/world/20140729/1018002977.html
Дали не се страхуват да не изплуват лайната дето са яли през 2008 -а а?!?!?!?
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеОбещавам ви, ако не спрете с обидите и личните нападки, да направя всичко по силите си тоя раздел да се затрие от лицето на форума.
Честна дума.
Няма да наказвам никого (на този етап), но принудите ли ме да вляза отново, заради рапортуване на простотии (откровени, при това - почти от всички страни) - разделът няма да оцелее дългоНай накрая .....
---------- Post added at 13:49 ---------- Previous post was at 13:47 ----------
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеИ вратовръзките си ядоха някои хора които сега преподават политически науки в странство.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment