Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Седим сега тук с теб и си пишем спокойно, кой каквото мисли, за каквото и да било.

Ето ти пример за достижение на демокрацията.

Може и да ти звучи смешно, но то най-вероятно е, защото не го разбираш.

А не го разбираш, защото нямаш база за сравнение.

Като гледам си с повече от 20 г. по-млад от мен и поради това не знаеш, че тогава за един виц или за една изпусната дума се влизаше в затвора.

Накратко - често започваш да цениш нещо, когато вече го нямаш.

Как започна всичко в Украйна? На eдни млади и интелигентни хора им писна да пахосват живота си в прахта и мизерията и поискаха да променят нещата.
    Толкова ли много поискаха?

После измекяри от всякакъв калибър и естество се появиха и опорочиха всичко.
    Това са красиви думи и нищо повече, много добре знаеш какви сили бяха задействани, кой раздаваше понички , и как банда фашисти доведоха нещата до човешки жертви и безредици , след като Янукович се беше отказал от власта , и нещата биха могли да станат съвсем законно и без човешки жертви, за което се бореше единственно и само Русия , ако не си спомняш .
    В никакъв случай не оправдавам Янукович, това е отрепка, която доведе страната си до ръба на пропастта и на другите им остана само леко побутване за да рухне тя....
    Но ако погледнеш , в момента страната се управлява от същите хора , които управляваха при Янукович,, те се бореха срещу олигарси , най големия от тях им стана президент....Общо взето . близките 30-40 години забрави за Украйна , няма оправяне там.... Но от цялата работа ще пострадаме ние , най бедните в ЕС , защото за немеца 40-50 евро на месец повече разходи не са кой знае какъв проблем , за наща баба Ценка са парите за жизнено важни лекарства.
    А за затвор за вицове и така нататък , крайно време е да разберем че съветския съюз го няма вече, както ние си говорим спокойно с теб , така си говорят и по руските форуми.

---------- Post added at 18:53 ---------- Previous post was at 18:51 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    А рейтинга на Путин се вдига - 87%.
    Ще расте я... човека си защитава интересите на държавата ...
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Орм,при промените през 1989г,ти си бил 8 годишен,ако коректно си си написал годините!И идея си нямаш какво ти говори колегата Екотроник!Бил си второкласник!Не разсъждавай върху нещо което не си го преживял и не си запознат!Свобода на печата и другите медий в Русия ,нещо тотално си се объркал!Ако кажеш нещо срещу централната власт и срещу един даден човек,не ми се мисли какво ще се случи!Примери много за видни десиденти,които са ликвидирани!Абсолютно тоталитарен режим!
      Бай Митко ,спокойно рейтингът ще достигне 110%.

Comment

• Първоначално публикувано от Георги Савов Покажи съобщение
        Орм,при промените през 1989г,ти си бил 8 годишен,ако коректно си си написал годините!И идея си нямаш какво ти говори колегата Екотроник!Бил си второкласник!Не разсъждавай върху нещо което не си го преживял и не си запознат!Свобода на печата и другите медий в Русия ,нещо тотално си се объркал!Ако кажеш нещо срещу централната власт и срещу един даден човек,не ми се мисли какво ще се случи!Примери много за видни десиденти,които са ликвидирани!Абсолютно тоталитарен режим!
        Бай Митко ,спокойно рейтингът ще достигне 110%.
        Ще ти изкарам милиони статии от руските сайтове срещу централната власт и срещу един даден човек.
        Кои са тези дисиденти?!?!? Дай ми няколко примера и съм сигурен че ще ви зарина с информация за тяхната "дейност" , а и да те питам за Сноудън защо ли се е скрил в Русия?!?!?!
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Каза го най аргументирания - човекът - пас
          Ами с опонент като теб какво друго да каже.
          2014: Deutschland über alles

Comment

• http://www.gallup.com/poll/124922/Pr...ef=interactive
            А за нашия Чехлю рейтинга е функция на раздадените кибапчитъ.Единственият начин да се срази Русия е Кремъл да осъмне с български парламент.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Никого не са вкарвали за един виц в затвора. Тези дъвки за младите хора където им писнало от липса на демокрация не минават. Всички протести и цветни революции са предварително замислени, организирани и финансирани от някого. През февруари на майдана имаше 24 часа безплатна кухня, сцена с уредби, концерти, лектори като бивши грузински премиери, посланици и т.н. Имаше активно отразяване и манипулиране на събитията от световни и местни медии. Всичко това не става ей така случайно.
              Сега като Майдана им стана неудобен, започнаха да го разчистват по най-безцеремонен начин. Обаче световните медии мълчат и на никого не му прави впечатление че полицията използва сила. Така мълчат и за избиването на граждани в Донецка и Луганска област. Съвсем невинни хора ги бомбардират докато си спят в къщите.
              Last edited by pavlin; d.m.y г., 23:59.

Comment

• За това какво се случва в САЩ с хората , които посмеят да изразят собствено мнение https://www.youtube.com/watch?v=7t34LqEM9wc

Ето ви и за акта "логан" http://en.wikipedia.org/wiki/Logan_Act

Comment

• Ако имате време изгледайте това украинско предаване - https://www.youtube.com/watch?v=VkvfO5NmIg4

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                    Никого не са вкарвали за един виц в затвора. Тези дъвки за младите хора където им писнало от липса на демокрация не минават........
                    Дали?

А имаше и по-страшни от затвора неща. Като да ти съсипят бъдещето, твоето и това на твоите наследници.

Ти като живееш в САЩ предполагам, че вече си разбрал това, че в една демократична страна (дори и такава като САЩ) критериите по които се оценяват хората и от които зависи личният им просперитет се свеждат основно до личните им професионални качества, вместо до политическите им пристрастия.

По време на българския тоталитарен режим това беше точно обратното.
                    Най-голямо значение власт-имащите отдаваха на това, кой е бил дядо ти или пра-дядо ти и доколко ти самият си лоялен на партията.

А това, какво знаеш и можеш в професионален план, стоеше на опашката.

Изобщо за пореден път призовавам теб, Орм и други вам подобни да престанат да говорят за неща, които не разбират, нямат база за сравнение и критерии за оценка!

Накратко - вие не знаете що е това нещо - липса на демокрация и поради това недейте да използвате тази дума за щяло и нещяло.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Дали?

А имаше и по-страшни от затвора неща. Като да ти съсипят бъдещето, твоето и това на твоите наследници.

Ти като живееш в САЩ предполагам, че вече си разбрал това, че в една демократична страна (дори и такава като САЩ) критериите по които се оценяват хората и от които зависи личният им просперитет се свеждат основно до личните им професионални качества, вместо до политическите им пристрастия.

По време на българския тоталитарен режим това беше точно обратното.
                      Най-голямо значение власт-имащите отдаваха на това, кой е бил дядо ти или пра-дядо ти и доколко ти самият си лоялен на партията.

А това, какво знаеш и можеш в професионален план, стоеше на опашката.

Изобщо за пореден път призовавам теб, Орм и други вам подобни да престанат да говорят за неща, които не разбират, нямат база за сравнение и критерии за оценка!

Накратко - вие не знаете що е това нещо - липса на демокрация и поради това недейте да използвате тази дума за щяло и нещяло.
                      Имам чувството че използвате комунистическия режим от миналия век като спасителен кръг , когато празните ви необосновани приказки са безсилни срещу фактите...... Дотук , ако проследиш темата , когато ви се приведе доказателство или се изправите пред факти (имам предвид 3 ма души....... сещай се за кои говоря) или изчезвате , или почвате да разказвате колко лошо е било при комунизма ...... все едно някой твърди че е било рай
                      И от къде е тази сигурност вие всичко знаеш а ние сме паднали от луната!?!?!?!? Само факта че сте по възрастни от мене едва ли е достатъчен ....

---------- Post added at 09:17 ---------- Previous post was at 09:14 ----------

Ето ти немци - https://www.youtube.com/watch?v=BvAW7wNFLZ0 , да не кажеш че е руска пропаганда

Comment

• Мисля че това със бившия комунизъм се пресилва.Жена ми успешно и без спънки си завърши образованието въпреки че дядо и не е сипматизирал на комунистите преди 9 септември."Десидентите" дето наизлязаха от лагерите и затворите ги видяхме що за стока са.Истинските десиденти са били малцина, по-скоро се поддържаше някакъв мит да не роптае народа.А сега не ми се струва много демократично да ти отказват работа понеже си бил на 40-50 години.И сега има значение кой си или най-малко на кого си познат.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                          Имам чувството че използвате комунистическия режим от миналия век като спасителен кръг , когато празните ви необосновани приказки са безсилни срещу фактите...... Дотук , ако проследиш темата , когато ви се приведе доказателство или се изправите пред факти (имам предвид 3 ма души....... сещай се за кои говоря) или изчезвате , или почвате да разказвате колко лошо е било при комунизма ...... все едно някой твърди че е било рай
                          И от къде е тази сигурност вие всичко знаеш а ние сме паднали от луната!?!?!?!? Само факта че сте по възрастни от мене едва ли е достатъчен ....

---------- Post added at 09:17 ---------- Previous post was at 09:14 ----------

Ето ти немци - https://www.youtube.com/watch?v=BvAW7wNFLZ0 , да не кажеш че е руска пропаганда
                          Не ти вадя аргументи от минали времена а ти обяснявам, каква е разликата между демокрация и тоталитаризъм, защото виждам, че това ти е непонятно.

Виждам, че това те дразни но самият ти се поставяш в ситуацията на "паднал от луната"

---------- Post added at 13:46 ---------- Previous post was at 13:37 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Мисля че това със бившия комунизъм се пресилва.Жена ми успешно и без спънки си завърши образованието въпреки че дядо и не е сипматизирал на комунистите преди 9 септември."Десидентите" дето наизлязаха от лагерите и затворите ги видяхме що за стока са.Истинските десиденти са били малцина, по-скоро се поддържаше някакъв мит да не роптае народа.А сега не ми се струва много демократично да ти отказват работа понеже си бил на 40-50 години.И сега има значение кой си или най-малко на кого си познат.
                          Е - случва се на някой и да му е провървяло.
                          Моят баща, Бог да го прости, беше член на БКП. Поради тази причина мен ме пратиха да служа в елитно поделение за разлика от мои връстници, на които дядовците са били царски офицери и поради това тях ги пратиха да служат в "триъгълника на смъртта".
                          През 1984 - та ми предложиха да стана член на партията и аз отказах. Тогава моят баща, който беше шеф на отделение в голяма софийска болница, бе незабавно понижен в длъжност и строго мъмрен по партийна линия затова, че е отгледал син - предател.

Това нормално ли е бе, Митак? За един човек да се съди по постъпките на родствениците му?

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Еми и моя баща беше военен летец и мен ме пратиха да служа в секретно поделение.Обаче ме изключиха от комсомола.По натаък не сам имал проблеми нито той.Еми не нормално това за което пишеш.Не е демократично, ама сега пък има конфликт на интереси. Не казвам че преди беше добре, но не е чак така както плашим младите.Всеки строй си има закони за да се подържа реда.Ако няма закони настава слободия.Това е минало няма какво да го чоплим.

Comment

• Днешното поколение, както казах няма отправни точки и поради това не разбира добре смисъла на думата "демокрация". От друга страна днес са налични много зли организации, които крият действията си именно зад тази дума.
                              Но за радост има и много хора, които наистина работят в посока към затвърждаване на това голямо постижение на човешката цивилизация.

Та - се налага да сравняваме сегашното време с минали времена за да изясним именно това.

Това, че сега за човек над 50 понякога е трудно да си намери работа не е добре, но това е в резултат от правилата на играта. Никой не казва, че при капитализма всичко е цветя и рози, но е факт, че една капиталистическа страна като Швеция е постигнала много повече в посока "социална справедливост" отколкото която и да било соц. страна, макар и да НЕ развява лозунги от сорта на "всичко в името на човека - всичко за благото на човека".

Ние от 1989 - та насам само се опитваме да се качим на един бързо-движещ се влак. Така си чупим ръце, крака, получаваме редица травми.
                              Всичко това е могло да се избегне ако сме били хванали правилния влак, когато му е било времето.

Както и да е - макар и с цената на голям травматизъм вървим във вярната посока. И ако ние с теб, няма да можем да усетим ползите от това, то силно вярвам, че нашите деца и внуци ще ги усетят.
                              Last edited by ecotronic; d.m.y г., 14:10.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Благодаря от все сърце за обяснениата .... Но аз никога не съм казвал че комунизма ми е мечта , това което винаги съм твърдял е че нещата не са черно-бели , и аз съм за демокрацията , но тя е изкривена и няма нищо общо с това което твърдиш ти особенно пък американската. За нас въобще мълча , при нас има слуги на господата , нямаме нито един политик , който да заслужава уважение , камо ли доверие.
                                В този ред на мисли , мен ми се струва нечестно да се изтъква всеки един недостатък на руснаците и да се възхвалява запада защото , както виждаш те играят мръсно и получават адекватен отговор защото този път имат по сериозен играч от Ирак или Либия. Между другото , харесва ли ти положенито в освободените от диктатури държави, коя от тях е цъфнала ??? Против съм "западния модел на демокрацията" защото се изразява в разграбването на всички останали.

---------- Post added at 11:14 ---------- Previous post was at 11:11 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                И ако ние с теб, няма да можем да усетим ползите от това, то силно вярвам, че нашите деца и внуци ще ги усетят.
                                Така са казвали и комунистите

Comment

Working...
                                X