Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    В Интернет борбата срещу измамите и неправомерния достъп до информация се води със съвсем други средства.
    Липсата на анонимност не прави нещата по-лесни и поради това и никой не се фокусира сериозно върху това.
    Като правило, който инвестира в актуални защити и до голяма степен успява, без значение, дали злонамереният субект си има някакво име и адрес.
    Един обикновен пример.
    Ако от домашния си компютър испразня чужда кредитна карта ще ме намерят за минути ..... ами ако съм анонимно ?!?!?!?
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Един обикновен пример.
      Ако от домашния си компютър испразня чужда кредитна карта ще ме намерят за минути ..... ами ако съм анонимно ?!?!?!?
      Само да допълня, че и друг да изпразни кредитна карта има вероятност, да го направи чрез домашния ти компютър и пак теб да хванат.
      Това е обичайна практика, защото няма смисъл да обираш банка, ако не можеш да скриеш следите си.

Опитвам се да ти обясня това, че въпросът с анонимността не касае престъпника. Той касае обикновения потребител и пряко може да рефлектира върху човешките му права.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Само да допълня, че и друг да изпразни кредитна карта има вероятност, да го направи чрез домашния ти компютър и пак теб да хванат.
        Това е обичайна практика, защото няма смисъл да обираш банка, ако не можеш да скриеш следите си.

Опитвам се да ти обясня това, че въпросът с анонимността не касае престъпника. Той касае обикновения потребител и пряко може да рефлектира върху човешките му права.
        Аз не се сещам как може да повлияе това на човешките права ..... може да изпускам нещо ...
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Аз не се сещам как може да повлияе това на човешките права ..... може да изпускам нещо ...
          Когато е ясно кой е казал еди си какво по адрес на еди си кого, има вероятност този човек да бъде преследван по някакъв начин на по-късен етап. Дори и това никога да не се случи, той ще си има едно на ум, когато говори (пише) нещо по нечий адрес.

Когато този човек е останал анонимен, такава вероятност не съществува, няма страх, няма едно на ум и човек говори свободно това, което иска.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Подслушване винаги е имало, има и ще има.Проблемът е с тия, които подслушват, до колко са готови за това.
            Иначе анонимност не съществува.
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Когато е ясно кой е казал еди си какво по адрес на еди си кого, има вероятност този човек да бъде преследван по някакъв начин на по-късен етап. Дори и това никога да не се случи, той ще си има едно на ум, когато говори (пише) нещо по нечий адрес.

Когато този човек е останал анонимен, такава вероятност не съществува, няма страх, няма едно на ум и човек говори свободно това, което иска.
              Ако си обикновен човек не ти трябва анонимност щото си прекалено дребен за да промениш нещо , ако пък си голям човек пак не ти трябва анонимност за да може казаното от теб да има тежест, ако пък имаш предвид "Сноудъновците" , това е държавна измяна и е наказуемо.
              Чесно казано не се сещам за нищо добро , което се прави анонимно, освен клуба на анонимните алкохолици , ама те пък там не пият ...така че и там не става нищо хубаво

---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:44 ----------

Чакаи че намерих hitech тракторен симулатор от Северна Корея

Last edited by Orm; d.m.y г., 15:52.

Comment

Ако си обикновен човек не ти трябва анонимност щото си прекалено дребен за да промениш нещо , ако пък си голям човек пак не ти трябва анонимност за да може казаното от теб да има тежест, ако пък имаш предвид "Сноудъновците" , това е държавна измяна и е наказуемо.
                Чесно казано не се сещам за нищо добро , което се прави анонимно, освен клуба на анонимните алкохолици , ама те пък там не пият ...така че и там не става нищо хубаво
                Ясно! Путин иска да премахне анонимността, просто защото тя е излишна а не, че с нещо му пречи

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Ясно! Путин иска да премахне анонимността, просто защото тя е излишна а не, че с нещо му пречи
                  мислиш че аз съм човека който знае какво иска Путин ?!?!?

Откъде да знам бе човек, знам че лично на мен ми е все тая дали ще хващам Wi-Fi анонимно или не.... държавни преврати не съм планирал за близкото бъдеще... така че няма от какво да се притеснявам

Comment

мислиш че аз съм човека който знае какво иска Путин ?!?!?

Откъде да знам бе човек, знам че лично на мен ми е все тая дали ще хващам Wi-Fi анонимно или не.... държавни преврати не съм планирал за близкото бъдеще... така че няма от какво да се притеснявам
                    То и аз не влизам в конфликт с органите на властта, но съм силно притеснен от това, когато виждам, че тези органи не работят в съответствие със закона.

Трябва ли огънят да стигне и до твоята черга за да разбереш за какво иде реч?

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Абе тия украинци съвсем изтрещяха ...

"Ряд украинских СМИ в субботу распространил информацию, что при возвращении из Польши министр обороны Украины заявил одному из сопровождавших его журналистов, будто вооруженные силы РФ нанесли по луганскому аэропорту два удара тактическими ядерными боеприпасами из самоходного миномета 2С4 "Тюльпан."

http://itar-tass.com/politika/1456992

Говорете ми пшосле колко са честни украимските медии и как лъжат руснаците

Comment

• "......заявил одному из сопровождавших его журналистов...."

Има ли официално изявление на министъра? Дай да го видим.

Иначе ми звучи, като това дето немият казал на глухия, че слепият видял, как куцият догонил бързия влак......

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

"......заявил одному из сопровождавших его журналистов...."

Има ли официално изявление на министъра? Дай да го видим.

Иначе ми звучи, като това дето немият казал на глухия, че слепият видял, как куцият догонил бързия влак......
                          Само че немият в случая е министър на отбраната , който не би трябвало да си позволява такива простотии...

Comment

• Официалните лица затова са официални за да правят и официални изявления, съгласно установените протоколи. А когато си разправят вицове пък ги е прихванал и някой чул-недочул журналист и е решил да направи от това сензацията на века, се получава ей това за което пишеш.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Официалните лица затова са официални за да правят и официални изявления, съгласно установените протоколи. А когато си разправят вицове пък ги е прихванал и някой чул-недочул журналист и е решил да направи от това сензацията на века, се получава ей това за което пишеш.
                              Да , ама нали утре ще излезе Псаки с 2 снимки на Фау-2 и ще каже че руснаците са почнали ядрена война - ето ви снимков материал за доказателства ....

Comment

Да , ама нали утре ще излезе Псаки с 2 снимки на Фау-2 и ще каже че руснаците са почнали ядрена война - ето ви снимков материал за доказателства ....
                                Школуваните политици преди всичко се учат на адекватно държание и поведение, пред масите и особено пред журналистите.

Въпреки това, и на тях им се случва да се изпускат неподготвени и тогава говорим за гафове.

Но това е за школуваните политици.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X