Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Е то като гледам тези дето се пенявите срещу ЕС явно сте "левовете". Що не скачате? Или веднъж ви изнася така, пък друг път - иначе?

И като ще хуквате в странство, как така нямало значение? На изток, естествено! Нали все за изтока се сополивите?
    Железни аргументи вадиш да знаеш...
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Е то като гледам тези дето се пенявите срещу ЕС явно сте "левовете". Що не скачате? Или веднъж ви изнася така, пък друг път - иначе?

И като ще хуквате в странство, как така нямало значение? На изток, естествено! Нали все за изтока се сополивите?
      Ми аз винаги излизам и си отстоявам позицията. Да кажеш истината за нещо пенявене ли е? Аз идоли нямам, за да им се кланям. В същност ако си мислиш, че в ЕС имат високо мнение за нас, трябва да те разочаровам. Наведеният го уважават само по един начин.
      Не скачам, защото си спомням лозунга "Кой не скача е червен", само дето се оказа, че който е скачал са го направили на кретен.
      Хукват тези, които не знаят какво правят и се спасяват панически. Когато аз тръгна,ще го направя добре планирано и със съзнанието че няма повече да се върна. Преди това обаче ще направя едно последно усилие...
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Аз пък се чудя що все ние трябва да ходиме на изток.Не може ли пък тия дето са прегърнали Меркел и Мамунката да си ходят.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          Аз пък се чудя що все ние трябва да ходиме на изток.Не може ли пък тия дето са прегърнали Меркел и Мамунката да си ходят.
          Ето я кака ти меркел

Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Аз пък се чудя що все ние трябва да ходиме на изток.Не може ли пък тия дето са прегърнали Меркел и Мамунката да си ходят.
            Що бе Мите? Няма лошо да ходим и на изток и на запад. Хубаво е обаче като тръгнем да се връщаме, да не ни става лошо.

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Ето я кака ти меркел

Ако не вдигаш много поглед, добре е било.

Comment

• Да да, я да видим кой е комунист.http://temadaily.bg/publication/1044...кретар/ Всъщност похватите което използва Европа са си баш комунистически.Баси ташака, ФРГ да се управлява от комсомолски секретар и агент на щази.То май в студенятя вайня пабудиха комунистите и сега искат да си върнат СССР.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• СССР вече го няма и за това си построиха ЕССР.

Comment

• Политик от ранга на Меркел, очевидно не е стигнал дотам, заради това, че е бил ремсист или комунист.
                  Виж Путин откъде тръгна и къде стигна.

---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:43 ----------

Време е да си лягате. Вече ви избива на откровени глупости

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Политик от ранга на Меркел, очевидно не е стигнал дотам, заради това, че е бил ремсист или комунист.
                    Виж Путин откъде тръгна и къде стигна.
                    Ако си мислиш, че е само Меркел, дълбоко се заблуждаваш. Еврокомисията и Европарламента са бъкани от "десни" комунисти и анархисти.
                    Путин е разузнавач.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Ако си мислиш, че е само Меркел, дълбоко се заблуждаваш. Еврокомисията и Европарламента са бъкани от "десни" комунисти и анархисти.
                      Путин е разузнавач.
                      Умният човек следва много сериозно да се замисли върху факта, как така се случва, че една комсомолка от ГДР става водеща фигура в световната политика.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Умният човек следва много сериозно да се замисли върху факта, как така се случва, че една комсомолка от ГДР става водеща фигура в световната политика.
                        С комсомолска "жизнерадост и дръзновение". Ето го и българският пример с г-н Плевнелиев. Не разберам защо той се притеснява от това. Мен успеха му ме прави щастлифт.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                          С комсомолска "жизнерадост и дръзновение". Ето го и българският пример с г-н Плевнелиев. Не разберам защо той се притеснява от това. Мен успеха му ме прави щастлифт.
                          Ето че с второто си изречение си вече на пътя към прозрението. Добави към това и обстоятелството, че Плевнелиев никога няма да остане в историята на политиката, и вече си познал.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Ето че с второто си изречение си вече на пътя към прозрението. Добави към това и обстоятелството, че Плевнелиев никога няма да остане в историята на политиката, и вече си познал.
                            Аз от малък съм си прозорлив, но се ограничих с гледането с апаратни методики
                            Защо подценяваш г-н Плевнелиев? Вярно, трудно е в сянката на титана Борисов, но все пак...

Comment

• Има едни хора, които идват и си отиват и светът с нищо не ги запомня. Плевнелиев е от тях. И това няма общо с никакви сенки.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Още в началото казах, че Плевнелиев не бива да го подценяваме. Тепърва ще излизат какви ги е вършил. Имайте впредвид, че най-големите престъпления започват именно от президентството. Там се издават български паспорти и прочие. Не случайно Холандия е върло против нас.
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X