Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Държавният дълг се увеличава почти 2 пъти за 2 години. Къде са сега реформаторчетата да протестират.

http://www.segabg.com/article.php?id=732928
    На яслата.
    Га ядеш, ни ривеш
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
      На яслата.
      Га ядеш, ни ривеш
      Да им приседне дано.

Comment

• Айде на отворените граници и да чакаме "парижки събития".
        Онова нищо Прецедента що не вземе да се
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Парите са за на ДПСБСП далаверата с КТБ. И аз съм против народът да ги плаща, но такъв е закона, а относно РБ мога да ви кажа само едно. На крива ракета космоса й пречи. А също и Иван Костов, американците и евреите-ционисти.
          2014: Deutschland über alles

Comment

• Аз се чудех, колко време ще отнеме на Спецназ, SAS , Мосад и останалите да сбарат брадатия лидер на ИД ако се обединят ?!?!?!? И колко ще изкара ИД в пустинята ако големите решат да ги премахнат ?!?!?!
            Днеска поредните 12 души загинали за ......незнайно какво .... Как да не вярва човек след това в теориите на конспирациите ?!?!?
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Мащабна сухопътна операция със съгласието и отговорността на всички големи сили си трябва.
              За 2 месеца тази язва ИД може да бъде изтрита.

Но за да стане това, трябва политиците да започнат да работят за простосмъртните хора вместо за онези с дебелите пачки.

Опасявам се обаче, че прекалено много невинни люде ще си идат от този свят, докато на политиците им дойде това прозрение.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                Парите са за на ДПСБСП далаверата с КТБ. И аз съм против народът да ги плаща, но такъв е закона, а относно РБ мога да ви кажа само едно. На крива ракета космоса й пречи. А също и Иван Костов, американците и евреите-ционисти.
                Айди бе, служебното правителство и БНБ защо фалираха банката. След като я фалираха и се разбра че гаранционният фонд не може да покрие гарантираните депозити, защо не увеличиха вноските на банките в този фонд. Защо същите тези умници от служебното и последвалото правителство позволиха да се правят цесии по депозитите в КТБ и така да се увеличи сумата която трябва да се изплати от държавата. След като фондът за гарантиране на влоговете няма достатъчно средства, защо държавата трябва да го допълва. Кой потърси отговорност на мижитурките от БНБ. Къде бяха реформаторчетата да поискат оставката на Искров.
                Last edited by pavlin; d.m.y г., 05:35.

Comment

• Яйцепук май е на твърди наркОтици .... http://ria.ru/world/20150108/1041812617.html
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• А нашите пак ще лижат задници. http://www.moreto.net/novini.php?n=276352
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      А нашите пак ще лижат задници. http://www.moreto.net/novini.php?n=276352
                      Че как така Кери ще има среща с президента?!?!?!? Би трябвало барак хусейнович да дойде ако искат среща с президента......

Comment

• http://www.kramola.info/vesti/vlast/...tuplenija-v-es
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          45 години им сърбахме попарата и сега до голяма степен сме на този хал именно заради това време.

Сега имат наглостта да обясняват, колко сме зле, като сме завили в друга посока.

Нямам думи.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            45 години им сърбахме попарата и сега до голяма степен сме на този хал именно заради това време.

Сега имат наглостта да обясняват, колко сме зле, като сме завили в друга посока.

Нямам думи.
                            Срещу истината е трудно да изкараш някви "думи".....

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              Срещу истината е трудно да изкараш някви "думи".....
                              Аз не съм казал, че написаното е лъжа.
                              Но ти дори не можа да схванеш, от какво се дразня.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Аз не съм казал, че написаното е лъжа.
                                Но ти дори не можа да схванеш, от какво се дразня.
                                Схващам аз, ама не мога да те разбера защо примерно не се дразниш от това - http://viaranews.com/2014/10/22/%D0%...5%D0%BA%D0%B8/, а се дразниш от истината

Comment

Working...
                                X