Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение

Ммм не, прото конферентна връзка
    Особен вид конферентна връзка. Набираш номер за да се включиш в нея. Т.e - мeet-me №

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Особен вид конферентна връзка. Набираш номер за да се включиш в нея. Т.e - мeet-me №
      Това "сближаваше" нацията, а дуплекса комшиите
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Това "сближаваше" нацията, а дуплекса комшиите
        Трябваха връзки с Господ за да се ощастливиш с прав телефон
        Отидох да живея в нов квартал в който в радиус една атомна бомба нямаше кьорав телефон. Същевременно имах телефонен пост в съседния квартал (към 2 км по права линия) С една радио-самоделка и насочени антени си "прекарах сигнал", щото колежката отказваше да го пусне

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Трябваха връзки с Господ за да се ощастливиш с прав телефон
          Отидох да живея в нов квартал в който в радиус една атомна бомба нямаше кьорав телефон. Същевременно имах телефонен пост в съседния квартал (към 2 км по права линия) С една радио-самоделка и насочени антени си "прекарах сигнал", щото колежката отказваше да го пусне
          Не са ли ти идвали "шапчици" на гости, щот на мен ми идваха на "гости" за един телевизор. Шарп ли беше или Филипс нямам вече спомен

Comment

Не са ли ти идвали "шапчици" на гости, щот на мен ми идваха на "гости" за един телевизор. Шарп ли беше или Филипс нямам вече спомен
            Това беше в годините, когато работата вече беше отърчала (88 - 89).
            Иначе десетина години по-рано са ми идвали на гости за едно дистанционно, закупено от млад техник за 18 лв, което работеше на 27 Мхц и му бях увеличил обхвата на към 500 м. Накараха ме да го натроша пред тях, гадовете

А ти какво си му правил на телевизора, че са те посещавали?

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Това беше в годините, когато работата вече беше отърчала (88 - 89).
              Иначе десетина години по-рано са ми идвали на гости за едно дистанционно, закупено от млад техник за 18 лв, което работеше на 27 Мхц и му бях увеличил обхвата на към 500 м. Накараха ме да го натроша пред тях, гадовете

А ти какво си му правил на телевизора, че са те посещавали?
              Ми май баш 88 беше, а телевизора им ловеше "секретните" честоти с оригиналния тунер и ми се домъкнаха,че ме били засекли да им смущавам честотите и ми смениха тунера, от което телевизора стана пълен шит.

Comment

• Само това не бях чувал. Не че е невъзможно, ама за да засекат хетеродина на тунера, та и по това да преценят, какво лови си трябва много особена апаратура.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Само това не бях чувал. Не че е невъзможно, ама за да засекат хетеродина на тунера, та и по това да преценят, какво лови си трябва много особена апаратура.
                  Тогава живеех на един х*й от ШЗОТО(нема и толкова, ако меря по моя ), та знам ли дали не е имало нещо по-така там

Comment

• Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                    Аз че искам да се върне бай тошово време,искамТогава живота ми беше рай,татко караше чисто нова лада 1500 s,бензина на ладата винаги беше на макс,хладилника беше пъленОт терасата ни в панелката в Плевен звучеше Лили Иванова
                    Комунист!

Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщение
                    На българския пазар,трябва колкото се може повече да са налага българското.Българския домат,българската маратонка,ако трябва със закон да се ограничат чуждите стоки в определени отрасали за да може да се стимулира българина да произвежда.Тое ясно че телевизори,и умни телефони скоро няма как да почнеме да произвеждаме,за това казах в определени отрасали.
                    Да питам, ти като си ходил насам натам, в западните държави сигурно има била, кауфланд карфур, има ли български стоки по щандовете им - домати , пипер , боб и т.н.Значи викам тука като се сключват дагавари с такива фирми като иска да работи на българския пазар примерно 5% от стоките във всичкщи магазини на веригата да са български.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Тогава живеех на един х*й от ШЗОТО(нема и толкова, ако меря по моя ), та знам ли дали не е имало нещо по-така там
                      Изключваш ли хипотезата под претекст за това-онова, да са ти боднали бръмбар?

---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 20:06 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Да питам, ти като си ходил насам натам, в западните държави сигурно има била, кауфланд карфур, има ли български стоки по щандовете им - домати , пипер , боб и т.н.Значи викам тука като се сключват дагавари с такива фирми като иска да работи на българския пазар примерно 5% от стоките във всичкщи магазини на веригата да са български.
                      Че то ако се спазва това правило, Била няма да може да има магазини в повече от 20 държави.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Изключваш ли хипотезата под претекст за това-онова, да са ти боднали бръмбар?
                        И да са боднали, три месеца след събитията го разкарах, щото вече нямаше нищо общо с това, което беше. И да са чули нещо, дори без бръмбар се надявам здраво да са ги сърбели задниците

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Комунист!

В Холандия имам най-силни наблюдения,всички стоки по хранителните магазини,които могат да се произведат са холански,примерно банани нямам как да виреят в Холандия и ги вкарват естествено.За български,освен сиране и един път видях едно вино друго за толкова години не съм видял друго,в Германия положението е горе долу същото.Говоря за веригите холански и немски маркети.Но по принцип холандеца си налага във всеки отрасъл почти само негови стоки,за колите освен наистина скъпите бегачки по 30-50 000 евро и на горе,внос на коли няма,за да може да си наложат техните си.Чисто и просто митото на един форд от германия който струва 3000 евро е 2000 евро,като сътщия форд в Холандия е 3300 евро ,да го вкарваш файда няма ,нарочно е намислено така да си наложат техните,

---------- Post added at 21:45 ---------- Previous post was at 21:36 ----------

Аз лично в България винаги си купувам само българското,книги на български автори,български филми,дрехи на български производители,на пазара зеленчуци само български.Поне държавата ако не стимулира българкия производител,потребителите които имат възможност могат да го направят.
                          Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 20:40.
                          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Пък нека да има санкции.

http://rt.com/business/225131-russia...speed-railway/

Comment

• http://kras.mk.ru/articles/2014/12/2...t-5g-wifi.html
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Петър Клисаров: Антипримерът "Канада", гледайте НАФТА - мислете за TTIP
                                Приятно гледане, но не нося отговорност за лошият вкус в устата след края.
                                Have A Nice Day
                                o/_______\o
                                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                                []=о===о=[]

Comment

Working...
                                X