Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Виц:
    Жена му на Порошенко го буди: " Петро, Петя, ставай, Путин звъни с мирен план за Украйна!" Порошенко скача, грабва телефона, а тя: " Не бе, на вратата звъни..."

Comment

• Ми ето бе, нищо не крият руснаците, отправили са военни в Донбас по молба на Украйна http://world.rayti.ru/worldconflicts/article_1418224645.
      А и щото няма американски оръжия, то няма щото украинците не могли да ги опазят.http://riafan.ru/209604-ukrainskaya-...nyih-ssha-rls/

Току що ми светна защо Меркел и Оланд са в Русия - опасяват се че след като Украйна превземе Русия, може да поиска и ЕС - http://www.vesti.ru/doc.html?id=2335840&2335840 "Родил се е идиот и ще си умре идиот" - както го коментира Рогозин

Абе чудя се едно нещо, Обама, Кери и сите европейски простутитки тръбятот месеци за колони от руски танкове и ракети и прочие въоръжение които нахлуват в Украйна.Не трябваше ли досега да са стигнали Киев и марионетното правителство на Вашингтон да падне?Д а ма не пада.Ако руските оръжия са толкова неефективни, защо тогава натовските генерали и неоконсервативни войнолюбци се опасяват от руска инвазия в Полша, прибалтийските републики, Украйна....и екстрено се тягат за отбрана.Нещо не се връзват нещата.Да не забравяме че когато обучената от супер, хипер, турбо специалисти от Израел и САЩ грузинска армия нахлу в Южна осетия и загинаха руски мироопазващи части и руски граждани, "неефективната " руска армия се намеси и за 5 часа срина грузинската армия и превзе бившата съветска провинция.После обаче се оттегли но запада продължава да твърди че Путин иска да въстанови руската империя.За мене демокрацията която "носят" американците е лъскава фасада зад която са резултатите - Ирак, Либия,Сирия, свалянето на реформаторското правителство в Хондурас, Никарагуа опитите да се дестабилизира Венецеула, Боливия, Аржентина, сега Украйна...на дневен ред е Гърция за Русия няма да говорим тя е толкова демонизирана в очите на простсмъртните американци че не им дава врема да осмислят колко хора са убити, прокудени от родните им места, колко кръв се е проляла от правителсвата за които гласуват вече 14-15 години.Говорим начи за руска зависимост, за руско вмешателство а пропускаме нещо такова http://deutsche-wirtschafts-nachrich...g-an-russland/ .Нещо са сещам за една тема за непоисканите есемеси дето всички се възмущаваха и го тургаха къде ли не на мобилните оператори.Некви такива мисли.

Програма за национална сигурност 2015 - http://www.washingtonpost.com/world/...6de_story.html

"На всички тези фронтове, Америка води от позиция на силата. Но, това не означава, че може и не трябва се опитват да диктуват траекторията на всички развиващите се събития по целия свят".

" Сигурност Правителството на САЩ не разполага с по-голяма отговорност, отколкото опазването на американския народ. И все пак, нашите задължения не свършват в нашите граници. Ние прегърнем нашите отговорности за поемане между- ната сигурност, защото тя служи на нашите интереси, отстоява ангажиментите ни към съюзници и партньори, и адресира заплахите, които са наистина глобални. Няма заместител за американското лидерство, дали в лицето на агресия, в името на общочовешките ценности, или в служба на една по-сигурна Америка."
      Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 00:46.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Вчера Порошенко размахваше руски паспорти които уж били на войниците които са "дошли в Украйна и са останали там" .... Ама днеска не можаха да предоставят копии http://ria.ru/world/20150208/1046541480.html

Поредните "ЖЕЛЕЗНИ" доказателства.....
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Аз имам план за решение на конфликта:

Да се хванат Путин, Обама, Порошенко, Яйценюк, Меркел и Оланд, да им се даде по едно очукано канче и по едно скъсано одеяло и да се натикат да живеят за 3 месеца в едно бомбоубежище.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Аз имам план за решение на конфликта:

Да се хванат Путин, Обама, Порошенко, Яйценюк, Меркел и Оланд, да им се даде по едно очукано канче и по едно скъсано одеяло и да се натикат да живеят за 3 месеца в едно бомбоубежище.
            Аз съм за !!!
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Аз имам план за решение на конфликта:

Забрави нашите хубостници, то само за тях ще трябва базата в Гуантанамо.

Comment

• Ами сега ?!?!?!? http://ria.ru/defense_safety/20150208/1046581316.html

Comment

• Дет са вика един чужд език да знаеш и всички к*рви са твои.Те за това не дават Крим щото то там могат да затворят достъпа през Босфора , а от Кипър да контролират Средиземно море, по хубав самолетоносач здраве му кажи.Ся пак ще ги обвинят в стремеж за световно господство, ма то вече на Путин му е през синджира тъй че....

А янките искали да превъзпитат Русия, мчи тя и Русия иска да ги превазпита ама и те не са съгласни.А ся кой по голям инат.http://ria.ru/world/20150208/1046568837.html
                  Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:03.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Дет са вика един чужд език да знаеш и всички к*рви са твои.Те за това не дават Крим щото то там могат да затворят достъпа през Босфора , а от Кипър да контролират Средиземно море, по хубав самолетоносач здраве му кажи.Ся пак ще ги обвинят в стремеж за световно господство, ма то вече на Путин му е през синджира тъй че....
                    Ма то интересното е че Кипър се натиска..... странна работа...

Comment

• Кое му е странното, нали е разделен на две, така ще имат сигурност че турския флаг няма са развей над целия Кипър.

Comment

Кое му е странното, нали е разделен на две, така ще имат сигурност че турския флаг няма са развей над целия Кипър.
                        Викаш намерили са най подходящия момент а ?!?!?!?

Comment

• Еми тъй си мисля, пък де да знам, имат си причина да предложат на Русия.Не ми са известни подробности за Кипър.Ей това намерих по въпроса http://www.blitz.bg/news/article/318633
                          Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:20.

Comment

Еми тъй си мисля, пък де да знам, имат си причина да предложат на Русия.Не ми са известни подробности за Кипър.Ей това намерих по въпроса http://www.blitz.bg/news/article/318633
                            В интересни времена живеем...... Дано си останат интересни и да не се превръщат в трагични.....

Comment

• Интересното е че е член на ЕС, баба Мелкел не знам как ще го понесе.

Comment

Интересното е че е член на ЕС, баба Мелкел не знам как ще го понесе.
                                Ами нали баба Меркел вчера заяви че искала да строи безопасноста на Европа заедно с Русия а не срещу нея. Това е отличен шанс да го докаже...... Бая безопасно ще е в Кипър никъв ИД няма да има шанс

Comment

Working...
                                X