Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Достатъчни са но нека не забравяме че успоредно с нападателните оръжия се развиват и отбранителните системи.Т а неизвестно е каква част от истреляните ще достигнат целта по една или друга причина.Освен това само двете страни в случая си знаят с какви оръжия разполагат, сигурно имат скрити козове.Стратегията и вариантите на възможна война са писани не по форумите и вероятно презапасяването не е просто харчене на пари.Кой знае как ни се смеят от Кремъл и Вашингтон ако ни четат.
    За стратегията не знам, но за вариантите - Айнщайн вече го е казал - четвъртата - с копия и стрели.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Като дойдат избори повече от половината българи казват - бал съм го - няма да гласувам. Е сега без значение гласували или не, всички ще берем гайлето.
      Това че сме гласували или не не значи че трябва да стоим безучастни ако нещата не се развиват както очакваме.Пък и голяма часто от гласувалите го правят по навик някога е симпатизирал на определена партия и така, дори ако ги питаш не знаят нищо за програмата им или за кандидати от тази политическа сила.Както каза една моя позната - ми ей за тоя ще гласувам щото ми е симпатичен.Ама къв е що е...какво предлага..тцъ - еми те всички са такива.Безотговорно се онтнасяме към гласуването като цяло.
      Оня ден гледах едно интелвю с Първанов, значи тая работа със командния център е замислена още тогава, но каза едно нещо - на руснаците казах, ако ще се сърдите за НАТО сърдете се намене, на американците - ако ще се сърдите за АЕЦ Белене сърдете се на мен.Значи човека е лавирал между големите така че да не е нито с едните нито против другите.А сега какво направихме, един голям батко зад гърба ми и се ежим, ами ако в един момент се окаже че зад нас няма никой.Начи това политиката е тънка работа и ако не си от ранга на спорещите страни най добре не се обаждай.Ама не.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Като дойдат избори повече от половината българи казват - бал съм го - няма да гласувам. Е сега без значение гласували или не, всички ще берем гайлето.
        За кой да гласуваш бе човек , виж че са едни и същи и се въртят . Гониш ги , псуваш ги , плюеш ги те пак се връщат.
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          За кой да гласуваш бе човек , виж че са едни и същи и се въртят . Гониш ги , псуваш ги , плюеш ги те пак се връщат.
          Еми щото им разрешаваме.Докато не хванем тоягите няма да стане.

Comment

• Надявам се убосниците да са осрали Фалкона преди да кацне.
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Еми щото им разрешаваме.Докато не хванем тоягите няма да стане.
              Само да не стане като в Украйна....
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Може и да няма за кого да гласуваш, ама ако 80% бяха гласували, Бюреков нямаше да влезе. А и разпределението можеше да е бая по-различно.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Само да не стане като в Украйна....
                  Ми ще стане щот когато трябваще да стане спахме сега ако стане ще е бетер Украйна.Щото си имаме ДПС.

Comment

• Та да си дойдем на думата.Грешката е на път да се поправи.http://clubalfaromeo.com/forum/newre...te=1&p=1398419

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Айде сега да оставим на страна международното положение, ми ми кажете к`о праим с новото заемченце от 8 милиарда евра с лихвичка 10% за 30 лазарици. Шо никой не скача?
                      Защото сега правилните хора теглят заема и съответно доверието расте.

Comment

• Ей... за малко да ни се решат проблемите със заема -

http://www.vesti.bg/bulgaria/tehnich...sofiia-6031583

Comment

• А де кой сега се бърка в чуждите работи - http://ria.ru/world/20150211/1047198893.html

Comment

А де кой сега се бърка в чуждите работи - http://ria.ru/world/20150211/1047198893.html
                            Може да се бърка, но важното че се прави демократично и в съответствие с международните ценности.

Ето още подробности за новият държавен дълг. 30 годишен на 10% лихва. Това е безобразие. Германските 30 годишни ДЦК са с 0.9% лихва, САЩ и Англия на 2.4% лихва.
                            http://www.segabg.com/article.php?id=738480

Май нещо ни премятат че ще има плащания по стари дългове за 12 млрд. лв.

http://www.investor.bg/biudjet-i-fin...2014-g-188680/
                            Last edited by pavlin; d.m.y г., 04:41.

Comment

• Абе тия 4-та май време от време влизат в нашия форум ... вече 13 часа преговарят.....

ecotronic - "Аз имам план за решение на конфликта:
                              Да се хванат Путин, Обама, Порошенко, Яйценюк, Меркел и Оланд, да им се даде по едно очукано канче и по едно скъсано одеяло и да се натикат да живеят за 3 месеца в едно бомбоубежище.
                              "

Така че внимавайте какво пишете

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                Защото сега правилните хора теглят заема и съответно доверието расте.
                                То това беше риторичен въпрос. А че е поредната делавера въобще няма съмнение.

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                                Абе тия 4-та май време от време влизат в нашия форум ... вече 13 часа преговарят.....

ecotronic - "Аз имам план за решение на конфликта:
                                Да се хванат Путин, Обама, Порошенко, Яйценюк, Меркел и Оланд, да им се даде по едно очукано канче и по едно скъсано одеяло и да се натикат да живеят за 3 месеца в едно бомбоубежище.
                                "

Така че внимавайте какво пишете
                                Това е упражнение с предизвестен победител. После пак ша кажат, че Русия е агресор.
                                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                                X