If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Една сухопътна операция на Русия срещу ИД би доказала много на света и би била добър шамар по САЩ и малодушието на EC.
Само да не стане като в Афганистан.
Щамар не шамар, тва нещо трябва да се спре и изкорени и повече да не се случват такива работи.С въздушни удари не става само, трябва си мащабна наземна офанзива и да ги погребат увити в свински кожи за назидание, както според един слух са погребали терористите от оня театър НОРД.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
И оръжие да превозва, какво от това, ако то е предназначено за бойците срещу ИД, макар Русия да отрича това официално.
Или някой си мисли, че оръжието е за ИД?
Гъзолизщина е това.
Много си е добро решението. Браво на външния ни министър. Хаха, те рашките не могат 2 самолета на 1000 км. да пратят, сухопътна операция ще правят. Откъде толко пара. Супер-дупер резервните фондове са на привършване. Май ще излиза някой в Масква в заслужена пенсия.
Много си е добро решението. Браво на външния ни министър. Хаха, те рашките не могат 2 самолета на 1000 км. да пратят, сухопътна операция ще правят. Откъде толко пара. Супер-дупер резервните фондове са на привършване. Май ще излиза някой в Масква в заслужена пенсия.
Пак ли си сънувал нещо?
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
То това със самолетите си беше тест за глупаци и се указа сполучлив.
А ти не се заплесвай ми бутай коритото и навивай ластиците на хвърчилата, че ще оттървеш сюблимния момент
То това със самолетите си беше тест за глупаци и се указа сполучлив.
А ти не се заплесвай ми бутай коритото и навивай ластиците на хвърчилата, че ще оттървеш сюблимния момент
Има ли нещо, направено от руснака да не е сполучливо. То това русофил май си оказва диагноза при повечето от вас, дрогаре.
Има ли нещо, направено от руснака да не е сполучливо. То това русофил май си оказва диагноза при повечето от вас, дрогаре.
Има, ма нема да ти обадя кое, че а тъ държа в напрежение. То и без туй глеам си напрегнат,чи ни съ ти честитили днес празника, ма ай честито поне от мен, щот съм хуманист и искам да нанкаш спокойно и да сънуФащ другарката Меркел от една популярна FKK фотография.
И земи смени или аватара или подписа, че изпадаш в биполярно разстройство.
Comment