Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Една сухопътна операция на Русия срещу ИД би доказала много на света и би била добър шамар по САЩ и малодушието на EC.
    Само да не стане като в Афганистан.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Щамар не шамар, тва нещо трябва да се спре и изкорени и повече да не се случват такива работи.С въздушни удари не става само, трябва си мащабна наземна офанзива и да ги погребат увити в свински кожи за назидание, както според един слух са погребали терористите от оня театър НОРД.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• http://m.vesti.bg/bulgaria/politika/...siriia-6042288

Докато ние си говорим глупости, Бг политиците спасяват света..... Съвсем самостоятелно решение..
        Last edited by Orm; d.m.y г., 18:19.
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• И оръжие да превозва, какво от това, ако то е предназначено за бойците срещу ИД, макар Русия да отрича това официално.

Или някой си мисли, че оръжието е за ИД?

Гъзолизщина е това.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            И оръжие да превозва, какво от това, ако то е предназначено за бойците срещу ИД, макар Русия да отрича това официално.

Гъзолизщина е това.
            Чекай че се задавих с фъстък......
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Ем недей яж фъстъци, яж лешници.А и не на сухо.
              Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:15.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• А в Украйна абсурда е пълен http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4969283

---------- Post added at 17:45 ---------- Previous post was at 17:38 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Ем недей яж фъстъци, яж лешници.А и не на сухо.
                Абе то каквото и да е ще заседне като видя такъв пост от Еко...

Comment

• Ми тогава чети на гладно и жадно, че после аз ще съм виновен

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

И оръжие да превозва, какво от това, ако то е предназначено за бойците срещу ИД, макар Русия да отрича това официално.

Гъзолизщина е това.
                    Много си е добро решението. Браво на външния ни министър. Хаха, те рашките не могат 2 самолета на 1000 км. да пратят, сухопътна операция ще правят. Откъде толко пара. Супер-дупер резервните фондове са на привършване. Май ще излиза някой в Масква в заслужена пенсия.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

Ми тогава чети на гладно и жадно, че после аз ще съм виновен
                      разбрано шефе

---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 18:40 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                      Много си е добро решението. Браво на външния ни министър. Хаха, те рашките не могат 2 самолета на 1000 км. да пратят, сухопътна операция ще правят. Откъде толко пара. Супер-дупер резервните фондове са на привършване. Май ще излиза някой в Масква в заслужена пенсия.
                      Пак ли си сънувал нещо?

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                        То това със самолетите си беше тест за глупаци и се указа сполучлив.
                        А ти не се заплесвай ми бутай коритото и навивай ластиците на хвърчилата, че ще оттървеш сюблимния момент
                        Last edited by myato; d.m.y г., 12:54.
                        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                          http://m.vesti.bg/bulgaria/politika/...siriia-6042288

Докато ние си говорим глупости, Бг политиците спасяват света..... Съвсем самостоятелно решение..
                          Самостоятелно , на една шепа подлезурковци.

Comment

• Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                              То това със самолетите си беше тест за глупаци и се указа сполучлив.
                              А ти не се заплесвай ми бутай коритото и навивай ластиците на хвърчилата, че ще оттървеш сюблимния момент
                              Има ли нещо, направено от руснака да не е сполучливо. То това русофил май си оказва диагноза при повечето от вас, дрогаре.
                              2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                                Има ли нещо, направено от руснака да не е сполучливо. То това русофил май си оказва диагноза при повечето от вас, дрогаре.
                                Има, ма нема да ти обадя кое, че а тъ държа в напрежение. То и без туй глеам си напрегнат,чи ни съ ти честитили днес празника, ма ай честито поне от мен, щот съм хуманист и искам да нанкаш спокойно и да сънуФащ другарката Меркел от една популярна FKK фотография.
                                И земи смени или аватара или подписа, че изпадаш в биполярно разстройство.
                                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Working...
                                X