Тоест Русия избра сегашния пън и сега се чуди какво да го прави.Най вероятно ще го свали, за да си измие ръцете с него.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеАрмия от платени тролове брани БСП в мрежата.
Опитни са.
http://www.dnes.bg/world/2014/02/21/...ukovich.216616Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Ти ще ни кажеш явно, защо.
Подкрепят го, защото е ясно, че той е машата на Русия.И понеже той носи главната вина за тая каша, общо взето има и интерес (иначе го чака лош край в бъдеще) и може да я пооправи-да търси врати и компромиси с Путин, като от друга страна оправи ситуацията, която да не забравяме, беше, когато се обяви край на процеса на преговори с ЕС.Last edited by fred; d.m.y г., 17:40.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеЕдна задачка-защо САЩ подкрепя Янукович и иска той да изведе страната към светло бъдеще!!!???
http://www.dnes.bg/world/2014/02/21/...ukovich.216616
Абе абсолютно лицемерие.Last edited by pavlin; d.m.y г., 17:36.
Comment
-
Лично мое мнение е ,че решението е много просто на пръв поглед-целят единствено ескалация на напрежението, тъй като много добре знаят какви са настроенията сред протеста.Тази статия донякъде е показателна какво ще се се случи отново ако той остане.http://www.dnevnik.bg/sviat/2014/02/...zumenieto_ako/Явно има и други планове ако страната потъне в по голям хаос и гражданска война.Last edited by stu; d.m.y г., 18:05.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеКак да си изкажа мнението, нали ме обвиниха ,че съм платен трол
Просто след вашият пост осьзнах че темата няма да се вьрне в руслото си.
Заглавието на темата е - "Армия от платени тролове брани БСП в мрежата", а някак неусетно обсьждаме ситуацията в Украйна.
Не сьм визирал никого.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от stu Покажи съобщениеНяма проблем!
За посоката на темата - аз нямам проблем, просто отбелязах фактьт. За мен е проблем ако сьм Ви засегнал.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
-
Бе не мога да ви се начудя!
Изядохме го , та чак че оригаме на семе и пак на някои не им увират тиквите.
В България по време на прехода за пореден път избиха родолюбивите и можещите и останаха на власт престъпниците.
Не искаме да гласуваме, не смеем да изкажем публично мнението си, а мрънкаме , че имало тролове. Мртънкаме, а не се усещаме , че точно ние сме троловете. Пишем и говорим това, което се и очаква от нас. Какво толкова има да нищим положението в Украйна?!
Това е най-големият производител на мляко и млечни продукти в света. Имат огромни залежи от желязна руда, въглища и какво ли още не.
Имат огромна обработваема площ и ако обърнат селското си стопанство на запад, то Европа ще види бая зор.
Ясна е целта да се ограби тая богата държава.
Но има и още нещо!
Тя е православна.
От гео-политическа гледна точка, Украйна трябва да бъде срината. Не може да съществува силна православна държава и това трябва да е ясно на всички.
Радва ме единствено, че украинците излязоха кораво племе и трудно ще бъдат излъгани като нас.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Айде като сме я подкарали на тази тема и още един "червен трол" да даде един интересен анализ за ситуацията в Украйна
И изобщо цялото предаване беше много интересно вкл и коментара на Калина Андролова
Comment
Comment