Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
    Eто и малко видео за мирните протестиращи.

http://www.youtube.com/watch?v=0z-lk7dafyo
    До едно време бяха мирни, но като нямаше ефект станаха не толкова мирни. Той и Ботев не е бил много мирен, не знам дали знаеш какво е направил.

---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Добре де , ако аз събера 50к души и превзема парламента , ще означава ли това че съм легитимната власт ????
    Ако отговора ти е не, то тогава имам такъв въпрос - Защо мислиш че украинската власт в момента е легитимна???
    Тия хора са били пред парламента, пред нашия са се събирали и повече. На това ли му викаш превземане.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      До едно време бяха мирни, но като нямаше ефект станаха не толкова мирни. Той и Ботев не е бил много мирен, не знам дали знаеш какво е направил.

---------- Post added at 11:28 ---------- Previous post was at 11:26 ----------

Тия хора са били пред парламента, пред нашия са се събирали и повече. На това ли му викаш превземане.
      Това отговора ли ти беше?
      Викам му превземане на това да влезеш в парламента с оръжие и да диктуваш условията си.
      При нас всичко си беше по закон, и отставката на ББ и.т.н
      Така че не видях отговор на моя въпрос...... не е удобен нали ?!?!?
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Това отговора ли ти беше?
        Викам му превземане на това да влезеш в парламента с оръжие и да диктуваш условията си.
        При нас всичко си беше по закон, и отставката на ББ и.т.н
        Така че не видях отговор на моя въпрос...... не е удобен нали ?!?!?
        Честит първи март!
        Attached Files
        2014: Deutschland über alles

Comment

Честит първи март!
          Ахахахаха - свършиха ти аргументите нали ....браво
          Айде честито и на тебе !!!!!
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Май пропуснахме нещо много важно в цялата история - http://bulgarian.ruvr.ru/news/2014_0...a-strani-6416/

http://www.segabg.com/article.php?id=654255
            Last edited by Orm; d.m.y г., 13:20.

Comment

• Ми що да нямат, НАТО и САЩ си си мат бази къде ли не.Те също имат интереси и са в правото си да се защитават.Колкото и да им е неприятно на някои, ако досега Русия не е вземана на сериозно тепърва ще трябва да се съобразяват с нея щът не щът.Изказване на американски генерал, не ми се търсят линкове.Ако не са му платили комунистите де.Всъщност никъде нищо не става без тайни договорки между двете страни, другото са си медийни сензации и бръщолевения.Основен фактор са тези две страни, Германия, Турция,Китай/за сега, а може би вече не/ и прочие са само помощни инструменти.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Абе и аз си мислех що така мълчи Путин , не се обажда а то какво било, Украина срещу базите.......
                Ако това нещо беше станало без съгласието на САЩ, до сега нали се сещаш какъв вой щеше да има от страна на медии и разни американски политици.....
                Но като имаме предвид мълчанието на САЩ сделката е факт май....

Comment

Мирни, ама друг път.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    Абе и аз си мислех що така мълчи Путин , не се обажда а то какво било, Украина срещу базите.......
                    Ако това нещо беше станало без съгласието на САЩ, до сега нали се сещаш какъв вой щеше да има от страна на медии и разни американски политици.....
                    Но като имаме предвид мълчанието на САЩ сделката е факт май....
                    Понакога по документалните и научно популярните канали се срещат интересни предавания с участието на бивши величия от студената война и след това, и от двете страни на монетата, за световните гео политически събития и съм бил изумен как изградените ми представи се оказват една пропаганда.ЦРУ, КГБ и военно промишлените комплекси си търгуват войни и конфликти.И ги чуваш в първо лице единствено число от устата на съответните живи личности, а не преразказани и украсени с драматизъм от журналисти.Например за войната в Ангола, двете супер сили тогава - САЩ и СССР са се договаряли кой кого ще снабдява с оръжие и конфликта е бил поддържан в интерес на военно промишлените комплекси.Понякога съм се изумявал колко хора сас страдали и как ни са били поднасяни фактите/ не само пред нас, ами въобще за обикновенните хора по света/в интерес на големите.

Така че абсолютно съм убеден, че дори и сега ще има договорки за сметка на Украйна разбира се.И вълка ще е сит и агнето цяло дет се вика.В смисъл и двете страни ще са доволни , Украйна да му мисли.
                    Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:38.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• http://www.reuters.com/article/2014/...A1Q06J20140227

http://www.baltinfo.ru/2014/03/01/Ki...N---SMI-411021

Странно защо не можах да намеря такава информация на български....

Comment

• за тръбите разпределите на газта е ясно,договорки ще има и има то е ясно,Ураина дължи милиарди на Китай за пшеница и руснаците се договарят в Китай да ги натиснат те няма от къде да ги вземат тези пари в момента,троловете от бесепе не са нещо особенно не се справят добре по нета,план на Луканов беше и прати Виденов да се договори с китайците да купят завода в Радомир за тежко машиностроене да осигурят 14 800 работни места и в замяна да платят външният ни дълг на България,ама уви някой до чукна,имаше план да копаят от Варна канал за ремонт на тежкотоварни кораби за хиляди тона,и нищо всичко се разпродаде и "приватизира" и пак червените парички водят парада,нашите политици след 89 та година са за разстрел публично за предателство и геноцид срещу народа.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                          за тръбите разпределите на газта е ясно,договорки ще има и има то е ясно,Ураина дължи милиарди на Китай за пшеница и руснаците се договарят в Китай да ги натиснат те няма от къде да ги вземат тези пари в момента,троловете от бесепе не са нещо особенно не се справят добре по нета,план на Луканов беше и прати Виденов да се договори с китайците да купят завода в Радомир за тежко машиностроене да осигурят 14 800 работни места и в замяна да платят външният ни дълг на България,ама уви някой до чукна,имаше план да копаят от Варна канал за ремонт на тежкотоварни кораби за хиляди тона,и нищо всичко се разпродаде и "приватизира" и пак червените парички водят парада,нашите политици след 89 та година са за разстрел публично за предателство и геноцид срещу народа.
                          Украина дължи милиарди и на Русия

Comment

• хубаво те всички им дължат,но няма да ги натиснат те да не ревнат хората против руснаците че ги пресоват,не знам какво ще става ама си е руска територия и старите столици са там,дано да е добре за населението да има положителен изход от ситуацията а не да е на гърба на хората а управляващите да си играят интересите.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                              хубаво те всички им дължат,но няма да ги натиснат те да не ревнат хората против руснаците че ги пресоват,не знам какво ще става ама си е руска територия и старите столици са там,дано да е добре за населението да има положителен изход от ситуацията а не да е на гърба на хората а управляващите да си играят интересите.
                              Винаги е на гърба на хората за съжаление..... Дано да е само показване на мускули, то се видя вече че САЩ и ЕС са безсилни , особено след като русия има за съюзник Китай..... въпроса е да се размине без жертви....

Comment

• http://ria.ru/world/20140302/997749555.html

Comment

Working...
                                X