Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
    искам да те питам нещо,колко българи който работеха в Коми и тн им се плащаше в долари и взеха там целите си семейства и живяха там и се върнаха с пари за жилище и кола?има ли някой недоволен от тях аз такъв не познавам,българите емигритат къде си искат а половината ни политическа върхушка е учила в Русия а нашите бизнесмени мило и драго дават да си отворят пазарна ниша в Русия чудно защо,като казваш религия не те интересува хубаво ама ако можеш да избираш в православна държава ли ще отидеш или в мюсулманска?аз все си мисля че ще предпочета да разбирам езика на някой и да е с такава религия на всеки простосмъртен му е по леко на душата от тия факти,а Павлин да работи къде иска някой работеха и при арабите е Кадафи го каза преди 40 години и го направи-вие само ме слушайте и ме следвайте аз ще ви доведа бели роби...за емиграцията там ти трябва приглашение и тн и не са в еврозоната и са далече иначе да съм отишъл за риба на Волга на Астрахан вервай ми.
    Работили са, да, защото работеха, там където можеха-по същата причина преди 1944 хората у нас са работили и в САЩ, Европа и къде ли не.
    А иначе -интересувам се от християнството, съвем сериозно, но не го свързвам само и единствено с православието!
    Да отбележа, че едно от първите по големи въстания у нас под турско робсто е органиризарно от католици (Чипровското).
    А за другото е закачка, но и сериозен повод за размисъл
    Наздраве, разбирам какво искаш да кажеш и се надявам и ти ме разбираш.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Да, това е така, но руския задник е мръднал заради собствените интерси, а българи са направили държавата ни, благодарени на патриоти и родолюбци, против интересите на Русия.Въобще не трябва да се подценяваме.
      От мен поклон и благодарност на русите, заганали за България, но не подкрепям руската имперска политика, това имам предвид.
      А по другите точки какво мислиш?
      значи не си очевидец на събитията и можеш да четеш не можеш да влизаш в главите на хората да видиш кой какво мисли,и пак те побутвам да гледаш фактите не са ни продали като Аляска на Турция или Гърция нали?българин разцепи България не руснак дай да си говориме откровено,и кви са били интересите на руската оправа през 1878?да спрат башибузука и нарастващата вълна от ориента щото е продължило много време и е мъка за всички да се съобразяват с тях,както стана и с Германия и Италия и както руски войници нашокаха японската армия по джунглите,не си ли забелязъл че това е страна дето балансира света и дава справедлив отпор на некой като тръгне да пълзи на всякъде го прибира от къде е тръгнал.

Comment

• Писано е доста-интересите на Русия открай време основно е да имат влияние върху проливите, Босфора!
        Нищо не пробутвам, просто не се чуствам задължен на Русия до гроб-то и ти не си бил в това време, но нито един сериозен наш политик и революционер не е бил колелиничил пред Русия, трябва да се подчертае това.
        Не смятам, че аз съм внушил на Стефан Стамоболов да напише защо Русия е против Съеденеинето на България, нещо писано след Освобождението и плод на събития, случили се преди това:
        http://publicistika.blogspot.com/2009/09/blog-post.html
        Иначе подобни факти преди 1989 бяха трудно откриваеми.
        Last edited by fred; d.m.y г., 20:11.
        sigpic

Comment

Работили са, да, защото работеха, там където можеха-по същата причина преди 1944 хората у нас са работили и в САЩ, Европа и къде ли не.
          А иначе -интересувам се от християнството, съвем сериозно, но не го свързвам само и единствено с православието!
          Да отбележа, че едно от първите по големи въстания у нас под турско робсто е органиризарно от католици (Чипровското).
          А за другото е закачка, но и сериозен повод за размисъл
          Наздраве, разбирам какво искаш да кажеш и се надявам и ти ме разбираш.
          работеха където можеха?работеха където ги искаха мене ако питаш,я опитай пак,и сега не размитат за нас ако сме в еврозоната виж какво става по Великобритания против са българи и румънци да работят там,аз пък ще ти отбележа за Чипровци че са на 500 надморско баща ми е от рода Ценините има цяла улица там някога е имало,и са толкова католици колкото сърбите са католици или аз съм католик съответно,говора е толкова странен че не знам дали ще разбереш 70 процента от турлашкият акцент/турлаци са планинари балканджии по европейски високопланински джентълмени/ чипровчани са диви гостоприемни и открити хора малко лют характер сприхав ама с амъжкари,гена им е красив не са измешани нямаше цигани преди и турци и са се съхранили,виж по надолу като слезеш по врачанско са преселници от Македония коренното население та преди да ми ги дадеш за пример като Христо Ботев и тн да ти отговоря какво мисля,дали са католици еба ли го ти кажи,ако с екачиш по чипровско и питаш некой дали е католик или нема да знае какво да ти отговори или ще те удари с лопатата щото не знае какво го питаш и си мисли че го обиждаш нещо.

---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 18:11 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
          Писано е доста-интересите на Русия открай време основно е да имат влияние върху проливите, Босфора!
          Нищо не пробутвам, просто не се чуствам задължен на Русия до гроб-то и ти не си бил в това време, но нито един сериозен наш политик и революционер не е бил колелиничил пред Русия, трябва да се подчертае това.
          Не смятам, че аз съм внушил на Стефан Стамоболов да напише защо Русия е против Съеденеинето на България, нещо писано след Освобождението и плод на събития, случили се преди това:
          http://publicistika.blogspot.com/2009/09/blog-post.html
          Иначе подобни факти преди 1989 бяха трудно откриваеми.
          Стамболов си го утрепаха българите защото караше хората да работят и да действат и да мислят пак ние сме си виновни не са го бесили турци или разстреляли руснаците,пак ти казвам ако с аимали безкраен интерес към нас да са ни хванали за гушите още в края на 18 век и да не са ни пуснали до сега,нито ни газиха нито война спретнаха за нас оставиха да си решаваме не беше ли така?а преди 3 години Бойко им се издърви нещо и тоя и оня и помниш януари месец спряха газтта за 4 дена зимата тихо и мирно и да видиш нашите как подвиха опашка и ги заобичаха,пак ти казвам дай реално да гледаме не кой какво пишел и мислил.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            http://www.reuters.com/article/2014/...A1Q06J20140227

http://www.baltinfo.ru/2014/03/01/Ki...N---SMI-411021

Странно защо не можах да намеря такава информация на български....
            Защото медиите манипулират общественото мнение. Ти ако знаеш какви глупости се говорят тук в САЩ.
            И нещо друго, от известно време видео от руската телевизия по интернет не може да се гледа. Преди няколко месеца, нямаше проблем.

Comment

• Ние сме си продажно и неблагодарно племе, няма да се учудя ако турците поискат автонамия в България да им я дадем.В навечерието на празника чух че Русия не ни е освободила а се е стремяла към контрол на Босфора, чудно защо Великобритания е въоръжавала турците тогава.Каква работа имала тъдява нали си има Ламанша.
              Да аз съм атеист, ако трябва да взема страна ще е на православието но пак ще си остана атеист.И да, не искам на невръстни деца да пълнят главите с глупости, когато станат пълнолатни и могат да разсъждават със собствените си глави, да решават в какво да вярват.Това че някой цяла седмица съгрешава и после ходи на църква да му прости някой си, ми е адски смешно.
              Да предположим че Русия се разпадне,на държавици, какво следва тогава, в световен мащаб.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Мда, нещо ни се разминават критериите, всеки си има собствено мнение, но на нито един въпрос не ми отговори смислено-аз спирам засега.
                А всеки може да работи където си иска, бъди сигурен, освен ако не се прави на циганин (говоря за ЕС).Колкото Волен Сидеров преде у нас, толкова предат и британските сидеровци, кучетата си лаят, кервана си върви.
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Ние сме си продажно и неблагодарно племе
                  Не всички. Тук има 5/6 човека, верни на "големия брат".
                  Аз като продажен неблагодарник, продьлжавам да искам, да правим разлика м/у политически, културни и икономически отношения.
                  Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Мда, нещо ни се разминават критериите, всеки си има собствено мнение, но на нито един въпрос не ми отговори смислено-аз спирам засега.
                    А всеки може да работи където си иска, бъди сигурен, освен ако не се прави на циганин (говоря за ЕС).Колкото Волен Сидеров преде у нас, толкова предат и британските сидеровци, кучетата си лаят, кервана си върви.
                    отговорих ти на всичко напълно изчерпателно с факти като почнеш от Чипровци до Стамболов.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                      Защото медиите манипулират общественото мнение. Ти ако знаеш какви глупости се говорят тук в САЩ.
                      И нещо друго, от известно време видео от руската телевизия по интернет не може да се гледа. Преди няколко месеца, нямаше проблем.
                      В това е бедата на нашето време.

Не може един проблем, колкото и елементарен да е той да бъде решен с лъжливи начални условия.

Като изключим коментара на Джералд Селенте и малко като него, не чух и не видях и намек за същинските мотиви на Путин.
                      А от факта, че и САЩ официално избягват темата, означава, че играта е много по-дълбока отколкото ние обикновените люде я виждаме.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Всичко е ясно. По сценарий искаха да лапнат военните бази на руския черноморски флот, само че руснаците не ги дават.

Comment

• Обичаният Павел Чернев пък ни призовава да защитим каузата на Путин (с оръжие в ръка):

http://www.blitz.bg/news/article/253466

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Аз пък съм вече за това, Путин да се откаже от Украйна и да си продава газта на изток.Искам да видя как ЕС и САЩ помагат на украинския народ.
                            Павел Чернев, да нарамва една мешка и да ходи там.Болни мозъци колко щеш.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                              Всичко е ясно. По сценарий искаха да лапнат военните бази на руския черноморски флот, само че руснаците не ги дават.
                              Позна
                              Само се чудя за 70 години някъде след Втората световна война, кога СССР взе американска база или пък САЩ взеха руска....аз поне не знам.

---------- Post added at 15:55 ---------- Previous post was at 15:54 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              В това е бедата на нашето време.

Не може един проблем, колкото и елементарен да е той да бъде решен с лъжливи начални условия.

Като изключим коментара на Джералд Селенте и малко като него, не чух и не видях и намек за същинските мотиви на Путин.
                              А от факта, че и САЩ официално избягват темата, означава, че играта е много по-дълбока отколкото ние обикновените люде я виждаме.
                              Играта е многостранна и като престиж и даже, особено за Русия.
                              sigpic

Comment

• Освен това става въпрос за Крим, а не цяла Украйна. - http://offnews.bg/news/Анализи_289/Р...м_305406.html .След като приветствахме НАТО за разцепването на Югославия, що Крим да не остане руски.Или има значение кой го иска.Ако САЩ и ЕС искаха Крим да се отдели как щяхме да реагираме, за или против.И ако Украйна с Крим влезе в НАТО как руснаците там ще гледат на Русия като на враг.Ама кой ти мисли за хората.

Comment

Working...
                                X