Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• По въпроса защо САЩ се отказаха от ударите можем само да си чешем езиците, защото информация нямаме.
    Обаче са ясни следните факти, които са крайно нелогични с тезата, че САЩ са се уплашили от руските оръжия.
    31.01.2013 Israelische Jets haben in der Nacht zum Mittwoch ein militärisches Forschungszentrum in der Provinz Damaskus angegriffen. Der Angriff auf den Komplex in Dschamraja habe sich am frühen Morgen ereignet, berichtete das syrische Staatsfernsehen. Dabei seien zwei Menschen getötet und fünf weitere verletzt worden. Das Zielgebäude sei zerstört.

Vorausgegangen war eine stundenlange Luftraumverletzung ganzer israelischer Jet-Staffeln über dem Libanon, mit der man offenbar die Verteidigungs(un)fähigkeiten Syriens einer Prüfung unterzogen hat. Dann plötzlich der Angriff der beiden Jets, die das syrische Radar unterflogen und das nur rund 50 Kilometer von Damaskus entfernte Forschungszentrum zu zerstören.

07.05.2013. Israels Bombenangriff auf den internationalen Flughafen von Damaskus am Donnerstagabend und auf Ziele der syrischen Armee in ganz Damaskus am Sonntagmorgen sind unprovozierte Kriegshandlungen, die das Völkerrecht verletzen. Washington und seine europäischen Verbündeten decken Israel, weil sie den Feldzug gegen Syrien ausweiten wollen.

Laut russischen Medien wurden allein bei den Angriffen am Sonntag 300 syrische Soldaten getötet und Hunderte verletzt.

31.10.2013. Die israelische Regierung äußerte sich wie üblich nicht zu den Berichten über den Luftschlag. Allerdings berichtete der US-Sender CNN, ein Vertreter der Regierung in Washington habe den Angriff bestätigt. Ziel des Einsatzes in der Nacht zum Donnerstag seien Raketen und Zubehör gewesen, die auf dem Gelände nahe der Hafenstadt Latakia lagerten und aus israelischer Sicht für die pro-iranische Schiitenmiliz Hisbollah im Libanon bestimmt gewesen sein könnten, berichtete CNN. Mitglieder der Hisbollah kämpfen im Bürgerkrieg in Syrien auf der Seite des Regimes von Präsident Baschar al-Assad.

Das israelische Fernsehen berichtete, Ziel des Angriffs sei ein hochmodernes Flugabwehrsystem Syriens gewesen. Satellitenaufnahmen des angegriffenen Gebiets zeigten eine Batterie russischer Abwehrraketen des Typs S-125 Newa.

Значи Израел нанася удари по Сирия когато си поиска, а САЩ ги е страх. Нещо не ми се връзва. Да не говорим, че руските оръжия баха и в Либия и в Ирак и пак слушахме какъв бой ще ядат американците.
    Лично аз не харесвам американската политика, въпреки че сигурно изглежда така. Просто не ми се връзват нещата, че Израел нанася безпрепятствено удари, а САЩ ги било страх. Аз имам друго обяснение за решението но Обама да се откаже от ударите. Може да не е вярно, но поне се връзва с фактите. Просто е било част от сделката с Иран.
    Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 00:48.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Не са се уплашили, просто им е ясно че Русия не е Сирия и не им се играе рисково.Щото ака Русия отвърне на огъня то той ще се пренесе и на територията на щатите.Руските оръжия в Либия, Сирия Ирак и дето щете не са това което е на въоръжение в Русия.Те са орязан експортен вариант.И не е все едно дали ги управлява руснак или сириец.Ми просто е - що аз да бия като мога да наема някой друг.Пряко не са замесени.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
        Не си чел внимателно и говориш не за това, за което става въпрос. Ти коментира пост на друг "българин", който каза, че Раковски е кукувица и затова няма какво да го мислим защо се е изказал против руската политика срещу България.
        Това, което ти каза е, че всеки си имал мнение и трябвало да се съгласяваме с него. Аз по този въпрос не съм съгласен, че всеки си има мнение.
        Много внимателно съм ги чел даже и зная отлично какво говоря.Само , че вече си лягам защото празника мина и за българите в кавички и за баш българите , дето тия в кавички са им някакъв вид врагове и непълноценни сънародници.Сигурно е затова сме на това положение за съжаление.
        Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          Не са се уплашили, просто им е ясно че Русия не е Сирия и не им се играе рисково.Щото ака Русия отвърне на огъня то той ще се пренесе и на територията на щатите.Руските оръжия в Либия, Сирия Ирак и дето щете не са това което е на въоръжение в Русия.Те са орязан експортен вариант.И не е все едно дали ги управлява руснак или сириец.Ми просто е - що аз да бия като мога да наема някой друг.Пряко не са замесени.
          Говорехме за ударите по Сирия. Не за Крим. Никой не иска Трета световна. Иначе си много прав, естествено.

Comment

• Sabah iyi.Свиквайте, Турция също иска Крим по силата на нам къl си договор между Екатерина II и султан Мустафа III от 1783 год., според който Крим се присъединява към Русия, но не може да бъде независим.Ако стане такъв трябва да се върне на Турция.САЩ явно атакуват на няколко фронта джуджето Русия.Междувременно ДПС искат майчиният език да е задължителен в училище.Изглежда е съвпадение.Сутрешния блок на БТВ набързо даде прогнозата за времето след като очакваните нападки от страна на зрители срещу Русия бяха насочени срещу САЩ и бяха обвинени че информацията им е избирателна.Както навремето си спечелихме омразата на сърбите след като уж 70% от българите подкрепяли НАТО а по улиците срещах останалите 30 процента.Iyi günler.

п.п. "Защо хвърлихме толкова средства за разпадането на СССР, стана по-лошо." Не си спомням кой точно го каза.Сега хвърлят наново средства да разкъсат и унищожат Русия, защото иначе военнопромишлените комплекси трябва да правят велосипеди.После какво, или по-точно кой?Предполагам че демократична Америка ни чете/нали слухтят 70% от гражданите на ЕС/, е... през кура ми е.
            Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 08:34.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Говорехме за ударите по Сирия. Не за Крим. Никой не иска Трета световна. Иначе си много прав, естествено.
              http://www.youtube.com/watch?v=WaWTPqXzc-Q - Ето приятелю, да видиш че дори самите американци почват да се събуждат, а ти още витаеш в облаците.......

http://www.youtube.com/watch?v=vRsEMUUVz7M
              http://www.youtube.com/watch?v=Ir0Jp9Z2LKQ - И това също много добре показва как се е променило американското мнение по въпроса за Сирия
              Last edited by Orm; d.m.y г., 12:00.
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Днешната пресконференция на Президента на Русия Владимир Путин по повод ситуацията в Украйна!
                За да не се четат само извадени от контекста цитати. Надявам се всички да са достатъчно умни да слушат и да си правят изводи всеки от неговата си камбанария!
                Лично за мен всякакви коментари са излишни! Иначе, аз съм много благодарен на Американците, че са измислили интернет и най-вече, че достъпа на всички към него е свободен!
                Last edited by fade; d.m.y г., 15:56.
                Have A Nice Day
                o/_______\o
                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                []=о===о=[]

Comment

• За мен пък коментарите биха били доста интересни.

Ето няколко въпроса, които живо ме вълнуват:

1 - Ако приемем, че в Украйна е извършен държавен преврат от страна на крайно десни неофашистки структури, с какви реални доказателства разполага Путин или това са само едни удобни догадки?

2 - Доколкото разбрах - за Путин едно от малкото останали легитимни неща в Украйна е укрилият се при него Янукович. Това ли е легитимната основа върху която се вземат такива важни решения?

3 - Само върху "честната дума" на Янукович ли се гради тезата, че снайперистките изстрели са просто провокация?

4 - Путин не коментира реакциите на ЕС и САЩ а просто дава примери за подобни действия от тяхна страна.

Това, че има хора, които обират банки оневинява ли те, ако обереш банка?

5 - Путин изразява сериозна загриженост по отношение на украинската икономика, ако страната се приобщи към ЕС и твърди, че досегашният стокооборот между Русия и Украйна ще спре а украинската промишленост не е готова за стандартите в ЕС. На какво се основава тази прогноза? На мен ми прозвуча, като заплаха и се сетих за приказката "Щом не си с нас, си срещу нас" ?

6 - Изрече ли Путин поне една думичка относно военно-стратегическия аспект на региона?

.......

Аз лично ще запомня добре това официално изявление и силно се надявам на това то да не се окаже лъжовно особено в частта си, касаеща МИРНОТО решение на конфликта.
                  Last edited by ecotronic; d.m.y г., 16:56.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Доказателства има много, не виждам защо се правиш на паднал от небето.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                      Доказателства има много, не виждам защо се правиш на паднал от небето.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Върни се няколко страници назад в темата и ще намериш много доказателства.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                          http://www.youtube.com/watch?v=WaWTPqXzc-Q - Ето приятелю, да видиш че дори самите американци почват да се събуждат, а ти още витаеш в облаците.......

http://www.youtube.com/watch?v=vRsEMUUVz7M
                          http://www.youtube.com/watch?v=Ir0Jp9Z2LKQ - И това също много добре показва как се е променило американското мнение по въпроса за Сирия
                          Мислиш, тези клипчета са доказателства за нещо си?! Целият интернет е пълен с подобни клипчета в последните няколко години. Виж кой им е автора. Със същия успех можеш да се информираш от в. Работническо дело или от Völkischer Beobachter.
                          Що се отнася до тези, които ядат сърца на хора, според мен това именно е една много по-логична причина за отказа на САЩ от ударите срещу Асад, а не защото са се уплашили от руските кораби.
                          Не съм нито русофоб, нито американофил, но като виждам, че Израел бомбардират Сирия когато си поискат, мога да заключа, че и САЩ могат да го направят.

---------- Post added at 18:31 ---------- Previous post was at 18:19 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          За мен пък коментарите биха били доста интересни.

1 - Ако приемем, че в Украйна е извършен държавен преврат от страна на крайно десни неофашистки структури, с какви реални доказателства разполага Путин или това са само едни удобни догадки?
                          Ако Янукович беше направил избори или референдум за членство в ЕС, тогава тия "десни фашистки структури" нямаше как да направят преврат. Нямаше и да има застреляни хора и запалени полицаи.

5 - Путин изразява сериозна загриженост по отношение на украинската икономика, ако страната се приобщи към ЕС и твърди, че досегашният стокооборот между Русия и Украйна ще спре а украинската промишленост не е готова за стандартите в ЕС. На какво се основава тази прогноза? На мен ми прозвуча, като заплаха и се сетих за приказката "Щом не си с нас, си срещу нас" ?
                          Точно това се случи и с нас. В момента, в който престанахме да сме вярната булонка и Русия въведе мита за българските стоки. Стокооборотът намаля в пъти и може да се вдигне само по два начина. Или ако отново коленичим или ако на мястото на Путин дойде нормален лидер. Тоест такъв, който не е червен неонацист.

---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:31 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Сега хвърлят наново средства да разкъсат и унищожат Русия, защото иначе военнопромишлените комплекси трябва да правят велосипеди.
                          Не виждам логика в това. Напротив. Ако Русия е сериозна заплаха, тогава ВПК ще работят на пълни обороти. Ако няма враг, няма как и да се поръчват самолетоносачи.

Comment

Мислиш, тези клипчета са доказателства за нещо си?! Целият интернет е пълен с подобни клипчета в последните няколко години. Виж кой им е автора. Със същия успех можеш да се информираш от в. Работническо дело или от Völkischer Beobachter.
                            Що се отнася до тези, които ядат сърца на хора, според мен това именно е една много по-логична причина за отказа на САЩ от ударите срещу Асад, а не защото са се уплашили от руските кораби.
                            Не съм нито русофоб, нито американофил, но като виждам, че Израел бомбардират Сирия когато си поискат, мога да заключа, че и САЩ могат да го направят.

---------- Post added at 18:31 ---------- Previous post was at 18:19 ----------

Ако Янукович беше направил избори или референдум за членство в ЕС, тогава тия "десни фашистки структури" нямаше как да направят преврат. Нямаше и да има застреляни хора и запалени полицаи.

Точно това се случи и с нас. В момента, в който престанахме да сме вярната булонка и Русия въведе мита за българските стоки. Стокооборотът намаля в пъти и може да се вдигне само по два начина. Или ако отново коленичим или ако на мястото на Путин дойде нормален лидер. Тоест такъв, който не е червен неонацист.

---------- Post added at 18:37 ---------- Previous post was at 18:31 ----------

Не виждам логика в това. Напротив. Ако Русия е сериозна заплаха, тогава ВПК ще работят на пълни обороти. Ако няма враг, няма как и да се поръчват самолетоносачи.
                            Добре де , не разбирате ли че ако ние вкарваме мита за Руски стоки , то е абсолютно логично да има мита и за нас . В момента Украина има почти нулеви мита с Русия (ако има изобщо). Ако Украина става безмитна зона с ЕС и няма мита с Русия , това означава че европейските стоки влизат на руския пазар през Украйна без мита, а руските за ЕС се обмитяват, той Путин си го каза, направо - руската икономика още не е готова за това... което е абсолютно логично.... Кое ви учудва не мога да разбера?
                            Естественно е че ако си им приятел и те ще се отнасят така с тебе , ако им боядисваш паметниците ще имаш това , което имаме ние в момента....

А за клипчетата , нали няма сега да твърдиш че това не са американски предавания и че водещите са преоблечени белоруси.....
                            Просто бях приятно изненадан , че в САЩ има хора които почват да разбират истината за правителството си , което безнаказано прави каквото си поиска , ама явно вече ще спре
                            Last edited by Orm; d.m.y г., 18:53.
                            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Путин беше достатъчно точен и ясен и няма никаква нужда думите му да се тълкуват.
                              Русия разполага с достатъчно варианти на действие, за да отрази опити за натиск.
                              Не разсъждавайте с идеологически клишета.
                              В същност в момента интересите на България и българската диаспора в Украйна съвпадат с руските. Останалото е демагогия.
                              Направете си простата сметка, как ескалацията на ситуацията ще ни се отрази. Русия, ЕС и САЩ не ме вълнува, както и те не се вълнуват от нас. Лошото е, че другарят ВигеЙнин пак ни насади, неизвестно по чии разпореждания.
                              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Преврат и то въоръжен е извършен това е без съмнение според мен (а според вас). Дали детонатора са били неофашисти или някакви други крайно десни или леви структури е без значение според мен!
                                Дори и да са удобни догадки те са негова полза, но колега мислите ли че Русия не знае кой са извършили преврата. Щом сложиха в интернет пространството разговор между американският посланик и онази кифла мислите ли че нямат доказателства?
                                2 - Доколкото разбрах - за Путин едно от малкото останали легитимни неща в Украйна е укрилият се при него Янукович. Това ли е легитимната основа върху която се вземат такива важни решения?
                                Колега нещо не мога да разбера причинно-следствената връзка във вашият въпрос... кои са важните решения които са взети?
                                Фактите са такива каквито бяха изложени, нали знаете, когато се отиде на съд няма сантименти и симпатии, единственото нещо което е от значение са фактите.
                                В цялата пресконференция аз видях само излагане на факти. Който е видял някакви други неща значи има прекалено развинтена фантазия според мен!

3 - Само върху "честната дума" на Янукович ли се гради тезата, че снайперистките изстрели са просто провокация?
                                Със сигурност не се гради само на честната дума на Янукович, за съжаление обаче изваждането публично на така желаните от вас доказателства може сериозно да влоши отношения на Русия с трети страни. Така не се прави в голямата политика. Ако се стигне до сериозен сблъсък обаче, най-вероятно и от двете страни ще бъдат извадени доста доказателства.
                                Между другото не знам дали някой е слушал прословутият запис на снайперистите до край, но в него ясно си личи, че това са снайперисти които прикриват тълпата и полицейските части от въоръжени лица по покривите. Поне на записа който аз слушах.
                                4 - Путин не коментира реакциите на ЕС и САЩ а просто дава примери за подобни действия от тяхна страна.

Това, че има хора, които обират банки оневинява ли те, ако обереш банка?
                                Колега примера който давате с банката е, меко казано странен... ами нека Ви попитам, дали пък ако Вие сте обрал банка и дойде при вас един престъпник и почне да Ви говори за съвест и вина, да не би да искате да ми кажете, че ще отидете да върнете парите и да се предадете?

Всъщност какво точно е направила Русия до сега?
                                Ако питате мен засега само чете морал на "крадците" ако можем условно да наречем субекта от едната страна. Също така е казала че знае, че въпросните субекти са си купили оборудване за разбиване на банки!

Ами опасява се от това, че ще му бъдат наложени сериозни допълнителни разходи по производство мита и прочие подробности които ще затруднят работата на цели отрасли от Руската икономика. Въпреки всичко накрая каза че един ден стандартите между ЕС и Русия ще бъдат уеднаквени. Може би сте пропуснал това!

6 - Изрече ли Путин поне една думичка относно военно-стратегическия аспект на региона?
                                Ами то няма и нужда да изрича, защо му е да го прави. Дори му прави чест, че не почна да размахва разни гръмки фрази като Руските интереси, и прочие... които със сигурност не са без значение. Той просто отговаряше на въпросите които му бяха задавани... Ми да са се сетили журналистите да го питат!

.......

Аз лично ще запомня добре това официално изявление и силно се надявам на това то да не се окаже лъжовно особено в частта си, касаеща МИРНОТО решение на конфликта.
                                Единственото нещо което можем да се надяваме е въпросните "майданци" да не направят някоя глупост и да не направят някое рязко движение, защото ще стане една братоубийствена престрелка на която единият брат ще излезе с автоматично оръжие, пък другият ще бъде с нож!

Имаше между другото едно слабо място в отговорите му, но не знам защо не сте го забелязал
                                Have A Nice Day
                                o/_______\o
                                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                                []=о===о=[]

Comment

Working...
                                X