Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Млъкни подлого долна

Естествено че правя,както правя разлика между иго и присъствие.
    Какво е този паметник?Издигнат е за какво?Да засвидетелства жертвата на кого?На съветската армия нали така?Ако си играеме с думите "руски и съветски",то можем да започнем да си вадим изводите че е издигнат в чест на Ленин примерно.
    Аз в паметника виждам думите "съветската армия" което за мен значи автоматично за моите деди.Ако Вие не искате да го приемате така,то за мен е различно.За мен означава че българския народ го е построил за това че тук са дошли тези хора да освободят България.
    Сега вече явно е модерно да се казва че Русия е поробила България.
    Колкото за мнението Ви за мен,съжалявам че съм Ви разочаровал.
    Но повярвайте,за обикновения човек дори в Казан да отидете и да кажете че паметника на съветската армия е паметник на глупостта ще ви заколят.Имам двама пра-дядовци от Йошкар Ола/погледнете къде е на картата/ които за загинали тук и един от Казан,двама от Донецк,на единият от Йошкар Ола жената и на двама от Донецк също са били с тях за освобождението на България.
    Те глупаци ли са били?Имали са глупостта да бъдат тук?
    едната ми баба дойде в България и редовно слага цветя на паметника и се моли за всички и българи и руснаци,украинци да са здрави.Сега какво да и кажа че е глупачка че слага цветя ли?Щото това не било за руснаците а за съветската армия която нямала един умрял войник тук.
    Интерпретацията на думите е глупост!Това че комунистите в България са се подмазвали за да крадът заедно с комунистите от Русия е съвсем друга тема за разговор.Съгласен ли сте?
    Как ще се почуствате ако някой турчин каже че Света София му пречи и трябва да се бутне?
    Уж правиш ама не.
    Никой не цапа и не иска да маха паметника пред народното събрание, а паметника на съветската армия което е показателно, че разликите ги има.

ПСА е "паметник" на окупация, унищожаване на елита на нацията, 45 години тоталитаризъм (наложен с помощта на същата армия), концлагери, партийни секретари и тотално изкривяване на ценностите (дето ревем като го берем сега).
    И това, че някой го бърка с паметник на освбождението, не променя факта, че за не малка част от българите си остава подигравка с достойнството им.

И това с освобождението вече се изтърка, Русия не е водила войни с Османската империя само за да ни освободи, а за територии и влияние.
    Нашето освобождение в последната от тях е добър за нас страничен ефект, признателност добре, но стига вече безгръбначност.
    Стига вече сляпа съветофилия/русофилия, така както руснаците (немците, американците или който хванеш) си гонят интересите, така трябва и ние.
    Независимо кой е отсреща.

А ПСА - в музея на социалистическото изкувство.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
      Е добре де адаш, ти като го гледа цялото не го ли фана къде шикалкави... уж си стара разведка пък...
      Ве личи си школовката на КГБ!
      Ама трудно мое да заблуди МОСАТ! Добре, че са на негова страна

П.П. За хората дето са оперирани от чувство за хумор, уточнявам, че това с МОСАТ е шега!
      Ами май онази част със силите за самоотбрана които не били руски войници
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Май заради коментар на туй видео сутринта, тоест вчера сутринта набързо изтече времето за въпроси и коментари на зрители по БТВ и дадоха прогнозата.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          Май заради коментар на туй видео сутринта, тоест вчера сутринта набързо изтече времето за въпроси и коментари на зрители по БТВ и дадоха прогнозата.
          Аз от сума ти време се опитвам да обясня, че нашите медии за нищо не стават, ама на ..... ето сега гледах пресконференцията на Путин а преди това четох статията във "Вести" е няма такова изкривяване на превода и фактите, просто ми стана ясно защо има хора с такова лошо отношение към всичко руско , просто ако се чете само нашата преса, няма как да е другояче......
          А що се отнася до БТВ.....ами то си американско
          Между другото наскоро в "демократичния" САЩ забраниха канала RT - демокрация какво да правиш....

И ето я една от причините - http://www.youtube.com/watch?v=vPX4ocztmKA - на руски е , за съжаление не можах да го намеря на английски
          Ето го и на английски - http://www.youtube.com/watch?v=ooRICVYWHyQ
          Цитат - 'We don't have to bomb anyone if Assad is tried in ICC' - Human Rights Watch's
          Last edited by Orm; d.m.y г., 08:39.
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• За хора и техника без опознавателни знаци трябва да имаш доказателства чии са преди да приказваш.Тази сутрин или нямаше телефон на зрителя или го пропуснах. http://vbox7.com/play:fda821afe5 - Едно към едно.То и с ултиматума тъй стана.Путин не е толкова глупав, да даде такъв категоричен и кратък срок.Все повече лъсва истинското лице на запада за световно господство.И ако не викаш за нея си комунист.Не знам защо е прието демокрацията диктувана от запада да е еталон.
            Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 10:27.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              За хора и техника без опознавателни знаци трябва да имаш доказателства чии са преди да приказваш.Тази сутрин или нямаше телефон на зрителя или го пропуснах. http://vbox7.com/play:fda821afe5 - Едно към едно.То и с ултиматума тъй стана.Путин не е толкова глупав, да даде такъв категоричен и кратък срок.Все повече лъсва истинското лице на запада за световно господство.И ако не викаш за нея си комунист.Не знам защо е прието демокрацията диктувана от запада да е еталон.

"Западна демокрация" = Банкова номенклатура
              Украйна е най-голямата европейска държава с 50 млн. потенциални бъдещи кредитополучатели.
              А така наречената западна демокрация винаги печели по една проста причина. При нея горивото са парите.
              При тоталитарните режими имаме политическа номенклатура, а при т.н. демократични режими имаме банкова номенклатура.

И все пак аз предпочитам да живея при т.н. демократичен режим.
              За пореден път аз влизам в бой.
              Последният истински сега предстои.
              За такъв ден живей.
              За такъв ден умри.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                Паметникът на руския войн на Schwarzenbergplatz във Виена съществува благодарение на договора за окупацията на Австрия по време на ВСВ. Според този договор Австрия е длъжна да поддържа всички паметници на съюзниците на територията на Австрия. Същият площад чак до 1956г. се е наричал Stalinplatz. Освен австрийците много да са харесвали Сталин, а Рузвелт и Чърчил не са, щото площади с техните имена няма. Много странно.
                Глупавите австрийци не оценяват този дар, издигнат от много талантливи руски скулптури в центъра на тяхната столица и го наричат паметник на незнайния грабител /Denkmal des unbekannten Plünderers/.
                През годините са правени няколко опита паметника да бъде взривен.
                Ето и малко по-актуална информация за отношението към този паметник и подобните му.

Farbe überschüttet

13.04.2012 | 14:18 | (DiePresse.com)

Am 67. Jahrestag der Einnahme Wiens durch die Rote Armee im Zweiten Weltkrieg wurde rote Farbe über die Gedenktafel geschüttet.

Bisher unbekannte Täter haben am Freitag, dem 67. Jahrestag der Einnahme Wiens durch die Sowjets im Zweiten Weltkrieg, einen Farbanschlag auf das Denkmal der Roten Armee am Schwarzenbergplatz verübt. Der russische Botschafter in Österreich, Sergej Netschajew, zeigte sich empört und sprach gegenüber der APA von "einem Anschlag gegen unsere gemeinsame Geschichte".

Zwischen 07.45 Uhr und 08.35 Uhr sei rote Farbe - wahrscheinlich Lack - über die Gedenktafel und Teile des Denkmalsockels geschüttet worden, berichtete Roman Hahslinger, Pressesprecher der Wiener Polizei.[COLOR="Silver"]
                Олигофренията не е български патент.
                Трябва ли да идем да се "изсерем" на паметника на американските летци, които дефакто са агресори спрямо България?

Айде сега ми кажете, че и този е комунист
                http://e-vestnik.bg/20061/protestira...-demokratsiya/
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
                  Украйна е най-голямата европейска държава с 50 млн. потенциални бъдещи кредитополучатели.
                  А така наречената западна демокрация винаги печели по една проста причина. При нея горивото са парите.
                  При тоталитарните режими имаме политическа номенклатура, а при т.н. демократични режими имаме банкова номенклатура.

Не мисля, че е правилно да се смесват понятията "западна демокрация" и "банкова номенклатура", защото едното е ценност, извоювана и изстрадана от обикновените хора а другото е напаст, която просто намира благоприятен климат за просъществуване в демократичните общества.

Иначе е вярно това, че след като опоска, каквото можеше, банковата номенклатура си търси нова храна в нови региони и подлъгвайки изстрадалите хора с един по-добър живот.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                    Олигофренията не е български патент.
                    Трябва ли да идем да се "изсерем" на паметника на американските летци, които дефакто са агресори спрямо България?

Айде сега ми кажете, че и този е комунист
                    http://e-vestnik.bg/20061/protestira...-demokratsiya/
                    Неее... този е рубладжия!
                    Продал е душата си (пардон перото си) на новия властелин на Мордор (пардон Русия) чийто кървави ръце се протягат из цяла Европа и можете да познаете за присъствието му по миризмата на ГАЗ!
                    Have A Nice Day
                    o/_______\o
                    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                    []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                      Неее... този е рубладжия!
                      Продал е душата си (пардон перото си) на новия властелин на Мордор (пардон Русия) чийто кървави ръце се протягат из цяла Европа и можете да познаете за присъствието му по миризмата на ГАЗ!
                      Абе аз се чудех, защо Европа се е осмърдяла в последно време, пък то било от Руския "блатен" газ

Comment

• А вие що биете негрите?
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                          А вие що биете негрите?
                          Ааа, не така. Казва се - епидермално вариативни индивиди от африканската група

Comment

• Отвореното писмо на Путин , което отвори очите на американците - http://www.nytimes.com/2013/09/12/op...yria.html?_r=0
                            и на руски за всеки случай - http://servicefree.livejournal.com/2839402.html (за съжаление не мога да го намеря на български....защо ли?!?!?!?!?)
                            Обърнете внимание на коментарите отдолу
                            Last edited by Orm; d.m.y г., 12:46.

Comment

• Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение

Да обаче от политическа номенклутара към демократичен режим се минава през едно нещо наречено слободия.Та това че Путин е позатегнал дисциплината не намирам нищо лошо.Трабва си преходен период, и той така е намерил за добре.Все пак руснаците си имат своите национални особености и подхода сигурно се налага да е друг.Все едно да накараш от утре всички цигани да работят и да си плащат тока и водата.Трябва си време обаче апетитите не чакат.Желязото нал знайш кога се кове.

Comment

• Още интересни факти.

http://www.segabg.com/article.php?id=688716

Comment

Working...
                                X