Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А аз си мислех, че само хамериканците подслушват. (Шегувам се другарю генерал )

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Извинявайте, някой от вас знае ли защо са толкова скъпи новите трамваи в София?

1 600 000 евро бройката.
      Близо 3,2 млн лева един трамвай????????

Предполагам, че в автомобилен форум ще открия верния отговор.
      За пореден път аз влизам в бой.
      Последният истински сега предстои.
      За такъв ден живей.
      За такъв ден умри.

Comment

• Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
        Извинявайте, някой от вас знае ли защо са толкова скъпи новите трамваи в София?

1 600 000 евро бройката.
        Близо 3,2 млн лева един трамвай????????

Предполагам, че в автомобилен форум ще открия верния отговор.
        Е виж в мобилето по колко вървят в Горубляне де .....

---------- Post added at 16:10 ---------- Previous post was at 15:51 ----------

http://trams-world.ru/belorusskie-tramvai - цената им е по пловин милион долара
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          Още интересни факти.

http://www.segabg.com/article.php?id=688716
          O... нормално, то ако продължава "натиска", ще излизат и още по интересни факти!
          Както казваше мой колега Холандец след завръщането си от Щатите:
          "Тия хора не може да са летели до Луната..."
          По време на студената война поне е имало цели институции които са изучавали и подготвяли кадри (т.н. съветолози) за анализ на врага в лицето на СССР и сателитите и. С помощта на въпросните кадри бе и спечелена студената война точно защото те никога не подценяваха врага си. Сега обаче нищо не знаят за Русия толкова са арогантни, че си мислят че като разлайват кучетата с прийоми от 80 те години и като бълват тонове дезинформация ще им се размине, като в Ирак, Сърбия, Либия и т.н. Обаче, единственото нещо което се случва когато се сблъскаш с противник който не познаваш и подценяваш е да си отнесеш един хубав "бой"!
          Last edited by fade; d.m.y г., 18:50.
          Have A Nice Day
          o/_______\o
          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
          []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
            O... нормално, то ако продължава "натиска", ще излизат и още по интересни факти!
            Както казваше мой колега Холандец след завръщането си от Щатите:
            "Тия хора не може да са летели до Луната..."
            По време на студената война поне е имало цели институции които са изучавали и подготвяли кадри (т.н. съветолози) за анализ на врага в лицето на СССР и сателитите и. С помощта на въпросните кадри бе и спечелена студената война точно защото те никога не подценяваха врага си. Сега обаче нищо не знаят за Русия толкова са арогантни, че си мислят че като разлайват кучетата с прийоми от 80 те години и като бълват тонове дезинформация ще им се размине, като в Ирак, Сърбия, Либия и т.н. Обаче, единственото нещо което се случва когато се сблъскаш с противник който не познаваш и подценяваш е да си отнесеш един хубав "бой"!
            Не ви ли омръзна все едно и също да плямпате. Тва за боя го слушам от 38 години. Преди Ирак, Саддам щеше да пляска американците, втория път пак щеше да ги мачка /а той се скри в миша дупка/, преди Либия пак слушахме как Кадафи щеше да ги размазва, сърбите и те щяха да ги мачкат. Сирийците и те ги уплашили.
            Ама щом ви харесва на русофилите да си мечтатете, няма проблем. Мечтите са безплатни.
            2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
              Не ви ли омръзна все едно и също да плямпате. Тва за боя го слушам от 38 години. Преди Ирак, Саддам щеше да пляска американците, втория път пак щеше да ги мачка /а той се скри в миша дупка/, преди Либия пак слушахме как Кадафи щеше да ги размазва, сърбите и те щяха да ги мачкат. Сирийците и те ги уплашили.
              Ама щом ви харесва на русофилите да си мечтатете, няма проблем. Мечтите са безплатни.
              Само да не ревнеш
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                Само да не ревнеш
                Защо да рева. Нито съм американец, нито съм с нагласата да им се кланям. Тоест да им показвам уважение, както ти казваш. Боли ме фара по-скоро, ама ми е смешно колко сте заслепени от русофилството си и на черното казвате бяло.

Comment

Защо да рева. Нито съм американец, нито съм с нагласата да им се кланям. Тоест да им показвам уважение, както ти казваш. Боли ме фара по-скоро, ама ми е смешно колко сте заслепени от русофилството си и на черното казвате бяло.
                  По скоро е обратното , аз нямам герба на СССР на аватара си

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    По скоро е обратното , аз нямам герба на СССР на аватара си
                    Аз пък имам нашивки от армията на СССР. Това не е щото харесвам СССР, а просто е интересен факт от историята. Свастиката е използвана и от нацистите и от червената армия когато двата режима са били съюзници. Но са пропуснали да ни го кажат в училище.

Attached Files
                    Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 19:38.

Comment

• Специален поздрав за другаря nikolaaaay!
                      Have A Nice Day
                      o/_______\o
                      (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                      []=о===о=[]

Comment

• Няма (има малки) разлики между фашизма и социализма.То и хитлеристите са били национал-социалисти всъщност.
                        Единствената причина за това толератно донякъде отношение към соца се гради на общите действия през Втората световна война, както и на комунистическата пропаганда след този период.
                        (общо взето периодически си повтаряме еднои също )
                        Last edited by fred; d.m.y г., 20:01.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

Аз пък имам нашивки от армията на СССР. Това не е щото харесвам СССР, а просто е интересен факт от историята. Свастиката е използвана и от нацистите и от червената армия когато двата режима са били съюзници. Но са пропуснали да ни го кажат в училище.
                          Надявам се да е така.... А за уважението.... ами има огромна разлика от уважение до навеждане, навеждането е това което прави Вигенин в момента.... а нали твърдяхте че са руски подлоги ... май излиза обратното сега ....
                          Просто , надявам се че ще се съгласиш че така не се опълчвал на САЩ никой от край време , както го прави Путин, и случая Сноудън, и Сирия , и сега това с Украина.... повярвай ми, ако го беше направила Меркел или който и да е друг.... щях да му се радвам на него

Comment

• Спомних си за предаванията по черно-бялата първа програма на ТВ. Ужасна скука.

Аз те поздравявам с нещо по-забавно

https://www.youtube.com/watch?v=t2W47fpL7pI

Comment

• Още интересни факти.

http://www.vesti.ru/doc.html?id=1349078

Comment

• Много интересна статия от Иван Кръстев:
                                http://www.segabg.com/article.php?id=688703
                                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                                Нагоре по стълбата, която води надолу
                                sigpic