Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
    Viva EC:
    Проект за нов европейски регламент застрашава някои от емблематичните български сортове зеленчуци. Ако документът бъде приет без поправки, дребните български зеленчукопроизводители ще бъдат лишени от правото да произвеждат някои от любимите местни сортове чушки и розови домати, съобщава БТВ.

Новата регламентация все още е в процес на обсъждане, но ако българската държава не се намеси пред Брюксел, напълно реална е опасността емблематичен сорт домати като розовия „биволско сърце" да бъде забранен. Същата съдба може да сполети и други местни разновидности на плодове и зеленчуци.

„Когато се приеме този регламент, тези сортове може да отпаднат като употреба и да се загуби ценен генетичен материал", коментира директорът на Института по растителни и генетични ресурси в град Садово доц. Тенчо Чолаков.
    Една семка на пазара струва около 25 стотинки"......

Не се страхувайте,орешака,вагината и т.н. ще се застъпят за доматите и чушките.
    Щото ако стане като в америка....само три производителя на семе
    големите вериги за хранителни стоки са европейски субсиидите за земеделието са европейски и ще ти дават посадъчен европейски материал да купуваш да си зависим от тях и концерни като Монсанто и тн който водят политика на тотално изтребане на всичко друго,ами аиде ние българите да им предложиме на тях да си ликвидират посевните сортове ние да им продаваме нашите а става ли искам да им видя отговора?целта е да се сгазят и малкото производители на хубави и евтини храни и да няма роптаене в населението че доматите са пласмасови и лоши и тн.

Comment

• Румба,внимавай че си от дребните зеленчуко-производители, с оная нива 3 декара.
      Ако не слушаш ша та топна на комисията в ес!
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Абе не знам и аз за последните 2 седмици изгледах и изчетох сума ти материал от двете страни и мога да кажа че съм тотално объркан
        Единственият 100%-ов факт е че в нета няма нито един клип уличаващ руснаците в някакво насилие или някакъв заговор , нито един телефонен разговор с който да се усъмним че руснаците имат нещо общо с убийствата на хората в Киев , докато за обратното има колко щеш , западното мнение се крепи само на теории , докато руснаците размахват с договори и документи

Сега, за това че Путин лъже че няма руска войска в Крим..... ами той не лъже , да сте видели 1 войник с руски флаг на униформата??? Естествено че всички разбираме че това е някой руски спецназ или нещо от сорта, те сами си го казват , но това нещо официално не е доказуемо, ама никой няма да посмее да стреля срещу тях , защото много добре знае кои са.
        Също така , не знам колко убити щеше да има в Крим ако не бяха тези "неизвестни" войници..... За сега няма нито един пострадал от руската "агресия"
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Абе не знам и аз за последните 2 седмици изгледах и изчетох сума ти материал от двете страни и мога да кажа че съм тотално объркан
          Единственият 100%-ов факт е че в нета няма нито един клип уличаващ руснаците в някакво насилие или някакъв заговор , нито един телефонен разговор с който да се усъмним че руснаците имат нещо общо с убийствата на хората в Киев , докато за обратното има колко щеш , западното мнение се крепи само на теории , докато руснаците размахват с договори и документи

Сега, за това че Путин лъже че няма руска войска в Крим..... ами той не лъже , да сте видели 1 войник с руски флаг на униформата??? Естествено че всички разбираме че това е някой руски спецназ или нещо от сорта, те сами си го казват , но това нещо официално не е доказуемо, ама никой няма да посмее да стреля срещу тях , защото много добре знае кои са.
          Също така , не знам колко убити щеше да има в Крим ако не бяха тези "неизвестни" войници..... За сега няма нито един пострадал от руската "агресия"
          Светът е ставал неведнъж свитедел на какви ли не тънки тарикатлъци или изясняване на нещо доста добре прикрито и заплетено. А сега някъде се разхождат стотици войници без отличителни знаци. И никой не може да изнамери неоспоримо доказаталство затова, кои са и кой ги е пратил.

Бах-ти дълбоката конспирация!

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Светът е ставал неведнъж свитедел на какви ли не тънки тарикатлъци или изясняване на нещо доста добре прикрито и заплетено. А сега някъде се разхождат стотици войници без отличителни знаци. И никой не може да изнамери неоспоримо доказаталство затова, кои са и кой ги е пратил.

Бах-ти дълбоката конспирация!
            Добре де , даже да го докажат ..... какво ще промени това???
            Мислиш ли че руснаците като са ги пращали тези войници там с техника която използва само руската армия (имам предвид тигрите) не са мислили че хората веднага ще се сетят кои са и какво правят там????
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Добре де , даже да го докажат ..... какво ще промени това???
              Мислиш ли че руснаците като са ги пращали тези войници там с техника която използва само руската армия (имам предвид тигрите) не са мислили че хората веднага ще се сетят кои са и какво правят там????
              Нали руснаците не отричат, че са пратили войска?
              За какво бяха смешките на Путин, че униформи се продават в магазина?

Аз не мога да доловя някакъв кой знае какъв смисъл от това.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Нали руснаците не отричат, че са пратили войска?
                За какво бяха смешките на Путин, че униформи се продават в магазина?

Аз не мога да доловя някакъв кой знае какъв смисъл от това.
                Ами според мен това беше отговор на това че ЕС и САЩ не са финансирали преврата в Киев

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                  Колеги, не изпадайте в елементаризъм!
                  Тоя сополанко, който не може да състави едно сложно изречение, едва ли би трябвало да служи за отправна точка на някаква позиция, още по-малко пък за гордост!
                  Подобно задъхано говорене води единствено до изолация и ехидни коментари.
                  По добре вижте един доказан американски политик като Хенри Кисинджър как говори.
                  Много добър анализ, жалко че политиците от неговия ранг са малко.Поне аз не виждам пристрастност в изказването му.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Наистина добър анализ на г-н Кисинджър.

Преди обаче да продължите да се прехласвате от този "политик от висок ранг", ви препоръчвам да се запознаете с това, което е говорил и писал.
                    Ето някои извадки:

“The illegal we do immediately. The unconstitutional takes a little longer.”
                    Dr. Henry Kissinger New York Times, Oct. 28, 1973

“Depopulation should be the highest priority of foreign policy towards the third world, because the US economy will require large and increasing amounts of minerals from abroad, especially from less developed countries”. Dr. Henry Kissinger

“Power is the ultimate aphrodisiac,” and “The elderly are useless eaters”
                    Dr. Henry Kissinger

“World population needs to be decreased by 50%”
                    Dr. Henry Kissinger

Като се съпостави горното с обстоятелството, че въпросният човек е носител на нобелова награда за мир....

Изводите си направете сами.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                      Румба,внимавай че си от дребните зеленчуко-производители, с оная нива 3 декара.
                      Ако не слушаш ша та топна на комисията в ес!
                      аз за това бръмча в няколко сектора ако ме занулят в единият другите да функционират,докато ми изрежат пипалата се сетиме нещо ново,ако не е едното ще е другото,между другото сега се създаде фермерско дружество от едни познати производителите дето си пишеме по нета с тях а някой познавам лично ето.

http://agroplovdiv.bg/20315/%D0%BD%D...C%D0%B0%D0%BB/

Comment

Наистина добър анализ на г-н Кисинджър.

Преди обаче да продължите да се прехласвате от този "политик от висок ранг", ви препоръчвам да се запознаете с това, което е говорил и писал.
                        Ето някои извадки:

“The illegal we do immediately. The unconstitutional takes a little longer.”
                        Dr. Henry Kissinger New York Times, Oct. 28, 1973

“Depopulation should be the highest priority of foreign policy towards the third world, because the US economy will require large and increasing amounts of minerals from abroad, especially from less developed countries”. Dr. Henry Kissinger

“Power is the ultimate aphrodisiac,” and “The elderly are useless eaters”
                        Dr. Henry Kissinger

“World population needs to be decreased by 50%”
                        Dr. Henry Kissinger

Като се съпостави горното с обстоятелството, че въпросният човек е носител на нобелова награда за мир....

Изводите си направете сами.
                        Ако знаеш пък какво си е мислил преди Oct. 28, 1973.........
                        Тогаво ситуацията е била друга, времената са били други, човек израства.Ясно ми е че всеки сценарий различен от холувудски екшън в който бат Рамбо побеждава е недопустим.Какво е било в миналото не ме интересува, интересува ме как се развива настоящето защото то опредля бъдещето."Който е безгрешен, нека първи хвърли камък върху й"-Нали така ви е учил Христос.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Ако знаеш пък какво си е мислил преди Oct. 28, 1973.........
                          Тогаво ситуацията е била друга, времената са били други, човек израства.Ясно ми е че всеки сценарий различен от холувудски екшън в който бат Рамбо побеждава е недопустим.Какво е било в миналото не ме интересува, интересува ме как се развива настоящето защото то опредля бъдещето."Който е безгрешен, нека първи хвърли камък върху й"-Нали така ви е учил Христос.
                          Ясно е, че е много умен човек, който цял живот е работил за пари.

Но най-вероятно не така, както един лекар или инженер.

E - сега на старини може да си позволи някой и друг обективен анализ.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• http://iskra-news.info/news/segodnja...014-03-07-9122
                            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Започва играта на нерви :

http://www.dnes.bg/world/2014/03/07/...no-more.218217

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=3553783
                              Last edited by old alfist; d.m.y г., 23:01.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

• Дойде време и ние, барабар Петко с мъжете, да размахваме пръст на руснаците.

Ако някой по времето, когато участвах в учения на "варшавския договор", ми беше казал, че това ще се случи , щях да му кажа, че е превъртял

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X