Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Оспамихме темата, ама ошав и КСП си е едно и също - http://bg.wikipedia.org/wiki/Ошав
    Ще ме умориш бе! Знаеш какво е "бацил" вьв флота вярвам.
    След като баталерьт няколко пьти предлага "заменки" на различни храни с КСП, и след като отказьт ми да разпиша разкладката доведе до липса на отпуск, научих по трудният начин че КСП не е ошаф. КСП е магия!
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Хайде нещо малко по-paзлично, въпреки че има връзка с това което коментираме.

http://www.segabg.com/article.php?id=689690

Само държавния дълг на САЩ е около 16 % от общия световен дълг, който най-вероятно включва и държавния и частния дълг заедно.
      Световния дълг на кого се дължи.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        Това само за вьрхушката в градьт, за цялото население или за цяла Русия е валидно?
        Чудно, що никой не ги купуваше тия прекрасни консерви, ами ги набухваха на армията и по столовете на фабриките.
        Забрави за "онова време", то няма да се вьрне.
        какво значи това само за върхушката в градът?как си го разтълкува това кое за къде е?колко от тези прекрасни консерви си имал у вас и можеш ли да ми изброиш няколко марки?а ние българите колко прекрасни консерви с различни видове риба сме имали и телешко и говеждо по онова време?много повърхносно го даваш от 2 реда правиш 4,онова време си е онова време,консервите бяха импортни и бяха по 48 броя в кашон а това са глупости дето ги набутвали по столовете на фабриките и армията абсурд,армията ядеше Русенско Варено скумрия закуска едва ли от скъпата филе в олио и собствен сос те бяха в картонени кутии луксозни с метално ножче за отваряне на консерви вървеше с тях,за тебе явно или всичко се прави за върхушката или се прави за столовете на фабриките или армията.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
          какво значи това само за върхушката в градът?
          Ами Ростов на Дон е град с близо 2 млн население. Ако допуснем че всеки жител на градьт изяжда по 1 сом годишно, за 500г става една много интерсна цифра. Ако тава е за цяла Русия......
          Ставаше вьпрос за консерви телешко. Консерва с надпис телятина на нея. В кьщи никога не сьм взимал, щото от казармата разбрах какво представляват.
          Нашите консерви си бяха наши, не инпортни а експортни.
          За столовете ти го писа. Или аз нещо не сьм разбрал потокьт на мисьлта ти.

Comment

Ами Ростов на Дон е град с близо 2 млн население. Ако допуснем че всеки жител на градьт изяжда по 1 сом годишно, за 500г става една много интерсна цифра. Ако тава е за цяла Русия......
            Ставаше вьпрос за консерви телешко. Консерва с надпис телятина на нея. В кьщи никога не сьм взимал, щото от казармата разбрах какво представляват.
            Нашите консерви си бяха наши, не инпортни а експортни.
            За столовете ти го писа. Или аз нещо не сьм разбрал потокьт на мисьлта ти.
            ами да допуснем че половината град са вегитарианци и не ядат сом и да допуснем че един сом снася а друг опложда 100 000-200 000 хайверени яйца става още по-интересно и да допуснем че стигат тегло с размер 300 кг да им е сладко на руснаците,а в риби-убийци на американски автор има данни за 464 кг сом от Ростов,за 500 години не могат само да си изядат сомовете от реката това става,а на Астрахан са 90 процента от рибните запаси на Волга,за консервите мисля ти обясних достатъчно.

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
              ами да допуснем че половината град са вегитарианци и не ядат сом и да допуснем че един сом снася а друг опложда 100 000-200 000 хайверени яйца става още по-интересно и да допуснем че стигат тегло с размер 300 кг да им е сладко на руснаците,а в риби-убийци на американски автор има данни за 464 кг сом от Ростов,за 500 години не могат само да си изядат сомовете от реката това става,а на Астрахан са 90 процента от рибните запаси на Волга,за консервите мисля ти обясних достатъчно.
              Твьрдиш че всяко яйце става 300кг сом ли?
              Пьрво говореше за запаси в градьт, сега за реката.
              От Дон скочи на Волга и то в проценти....
              Пьрво говореше за руски консерви, после за наши...
              Не мога да ти следя мисьлта очевидно.
              Сьжалявам.

Comment

Твьрдиш че всяко яйце става 300кг сом ли?......
                Това е мечтата на всеки рибар

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ибаси темата....ошав и сом....

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Ибаси темата....ошав и сом....
                    Ми нещо "ястребите" мноо пасивни тия дни...
                    Я да ги сръчкаме с малко гореща руска пропаганда
                    Have A Nice Day
                    o/_______\o
                    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                    []=о===о=[]

Comment

• http://vbox7.com/play:361bd641 Този ми е любимият.

Comment

• САЩ, военен бюджет - приблизително 500 млр. долара.
                        Руска федерация, военен бюджет - приблизително - 50 млр. долара.

Колеги, моите уважения към руската армия, но никога не забравяйте, че съвременния свят е ЕДНОПОЛЮСЕН.

Единственият проблем на САЩ е ядреният арсенал на Русия.
                        Ако се води без ядрена война, то сравнението е смешно.
                        САЩ е в пъти по-подготвен, във всяко едно отношение.
                        Говоря за чиста война, бърза.
                        Съвсем друг въпрос е, коя държава /чий народ/ е по-подготвен да издържи на дълга криза, свързана с лишения. Там руснаците са недостижими.

Но нека бъдем реалисти и обективни, в момента САЩ във военно отношение са в пъти по-подготвени.
                        Last edited by Maximus; d.m.y г., 20:39.
                        За пореден път аз влизам в бой.
                        Последният истински сега предстои.
                        За такъв ден живей.
                        За такъв ден умри.

Comment

• Колега Мaximus ако си направите труда да изгледате филмчетата дето съм сложил, много е вероятно да почнете да виждате някой нещата по един друг начин, а не само от гледна точка на цифрите!
                          Дори и половината от това кето се казва в тях да не е вярно, пак нещата са доста по различни отколкото си мислим.
                          Last edited by fade; d.m.y г., 20:44.
                          Have A Nice Day
                          o/_______\o
                          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                          []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
                            САЩ, военен бюджет - приблизително 470 млр. долара.
                            Руска федерация, военен бюджет - приблизително - 50 млр. долара.

Колеги, моите уважения към руската армия, но никога не забравяйте, че съвременния свят е ЕДНОПОЛЮСЕН.

Единственият проблем на САЩ е ядреният арсенал на Русия.
                            Ако се води без ядрена война, то сравнението е смешно.
                            САЩ е в пъти по-подготвен, във всяко едно отношение.
                            Говоря за чиста война, бърза.
                            Съвсем друг въпрос е, коя държава /чий народ/ е по-подготвен да издържи на дълга криза, свързана с лишения. Там руснаците са недостижими.

Но нека бъдем реалисти и обективни, в момента САЩ във военно отношение са в пъти по-подготвени.
                            Като искаш да бъдем обективни, ще се опитам да ти възпроизведа едно изказване не един генерал или там къакъвто е в армията на САЩ - "при пряк сблъсък между американски и руски летци, не съм сигурен че въздушното превъзходство ще е на наша страна"
                            Освен това, точно в тази сфера/военната/ можем само да гадаем и да фърляме боб.Не се знае кой каво има.А и висико технологичните въоръжени до зъби нации претърпяха крах във Виетнам и Афганистан.Едните и в двете страни.Земи превземи Сибир.Не ми се става наблюдател на такива събития, ако ще победата на Русия да е в кърпа вързана.

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                              Колега Мaximus ако си направиш труда да изгледаш филмчетата дето съм сложил, много е вероятно да почнеш да виждаш някой нещата по един друг начин, а не само от гледна точка на цифрите!
                              Дори и половината от това кето се казва в тях да не е вярно, пак нещата са доста по различни отколкото си мислим.
                              Колега Фаде, когато говорим за въоръжение и военна мощ, не бива да си набавяме данни от филмчета.
                              Нищо лично, но Русия в момента е доста по-слаба.
                              Някога може би имаше паритет, но не и сега.
                              В бъдеще не знам.

---------- Post added at 20:45 ---------- Previous post was at 20:43 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Като искаш да бъдем обективни, ще се опитам да ти възпроизведа едно изказване не един генерал или там къакъвто е в армията на САЩ - "при пряк сблъсък между американски и руски летци, не съм сигурен че въздушното превъзходство ще е на наша страна"
                              Освен това, точно в тази сфера/военната/ можем само да гадаем и да фърляме боб.Не се знае кой каво има.А и висико технологичните въоръжени до зъби нации претърпяха крах във Виетнам и Афганистан.Едните и в двете страни.Земи превземи Сибир.Не ми се става наблюдател на такива събития, ако ще победата на Русия да е в кърпа вързана.
                              В съвременния свят всичко е пари, а десетократно по-голям бюджет говори достатъчно.
                              Между впрочем, парадите винаги са израз на слабост, така е и с гей парадите и с военните паради на Червения площад.
                              За пореден път аз влизам в бой.
                              Последният истински сега предстои.
                              За такъв ден живей.
                              За такъв ден умри.

Comment

• Когато говорим за военен потенциал, ядреният такъв следва да се изключи от сметките.
                                Фактите говорят, че притежанието на ядрен потенциал далеч не означава добра боеспособност в една конвенционална война и далеч не е залог за успех.
                                Примери, колкото щеш.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X