Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Достиженията на руснаците в космоса са признати от САЩ, още от идеята за МКС."Ние имаме парите, те технологиите, опита при продължителен престой, рецикрирането на течности...."В моментаМКС наистина е зависима от руснаците защото САЩ нямат готов транспорт до МКС слес спирането на совалката.Овладяването на Космоса не става с примитивни технологии.Както и военните им технологии са на ниво.Су е признат за "господаря на небето".Премерите са много, но това че са под постоянен натиск не им дава възможност да правят айфони и други глезотийки които се смятат за мерило за технологии.Стара песен, доста изтъркана.
    Космическите и военните технологии са единствените, където руснаците са на световно ниво. Така беше по времето на СССР, така е и сега. Обаче в случая не става дума за технологии, а по-скоро за рентабилност, защото корабът Союз от коя година е?! По-стар е от нас. Хубавото при него е, че е много по-евтин от совалката. Ако не беше така, американците щяха да си ползват техните технологии. При новата ситуация със сигурност ще се върнат към техните кораби възможно най-скоро.
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      САЩ спряха програмата си щото им се взривяваха космонавтите....

---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:06 ----------

Да но пък правят някакви опити.... мисля че скоро и това ще се промени....
      А за маруся откъде знаеш че не става?
      Питам сериозно , ако има някчво филмче където я тестват би ми било интересно...
      Маруся си има и официален сайт..http://www.marussiamotors.ru/en/news/
      Имаха и напън за F1 със сътрудничество с Red Bull но не знам какво стана...търси,чети,мен ме мързи.

---------- Post added at 00:16 ---------- Previous post was at 00:14 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Заплахите са в твоята глава само.
      Павлинчо,кажи нещо бе мило,скучно ми е без теб.
      А и тая тема си е баш за теб,нали си цръвен трол.....
      Спокойно и аз обичам червеното,колата ми е червена,само сърп,чук и петолъчка няма.
      Last edited by Кайо; d.m.y г., 00:20.
      Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
      Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
      Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
      Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

САЩ спряха програмата си щото им се взривяваха космонавтите....
        Една от основните причини, да. Друга причина е че интересьт им се насочи кьм далечният космос. Там кьдето Русия "няма интерес".
        А по сьщото дискавьри даваха филмче, което показа че и на Русия и се взривяват космонавтите, 'ма по ред причини, това до спиране на програмата не води.
        Има глобална причина Русия да изостава технологично, и това според мен са точно многото и ресурси.
        Моето мнение е че за да се развие правилно, трябва да се отвори още. Това не виждам да става.
        Това си е мое мнение и не мога да предложа линкове.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          Една от основните причини, да. Друга причина е че интересьт им се насочи кьм далечният космос. Там кьдето Русия "няма интерес".
          А по сьщото дискавьри даваха филмче, което показа че и на Русия и се взривяват космонавтите, 'ма по ред причини, това до спиране на програмата не води.
          Има глобална причина Русия да изостава технологично, и това според мен са точно многото и ресурси.
          Моето мнение е че за да се развие правилно, трябва да се отвори още. Това не виждам да става.
          Това си е мое мнение и не мога да предложа линкове.
          Аз не съм чул за последните 20 години някой да се е взривил с руска совалка. Технологично Русия е развита.... може би имаш предвид промишлено.... защото I phone не е върха на технологиите... със сигурност има неща за които не знаем и ще разберем след 10 - 20 години
          Какво значи да се отвори още ? Ако имаш предвид да си развива производството.... абсолютно съм съгласен.
          В момента това което наблюдаваме са отчаяните опити на САЩ да спре прогреса на Русия... само не разбирам защо ЕС ,тука изключвам Англия ( при тях е генетично май), не искат да се сближават с Русия... според мен би било мега-изгодно и за двете страни....

---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=sxvvW1Cabp0 - Ето ти в прав текст , позицията на САЩ
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Аз не съм чул за последните 20 години някой да се е взривил с руска совалка. Технологично Русия е развита.... може би имаш предвид промишлено.... защото I phone не е върха на технологиите... със сигурност има неща за които не знаем и ще разберем след 10 - 20 години
            Какво значи да се отвори още ? Ако имаш предвид да си развива производството.... абсолютно съм съгласен.
            В момента това което наблюдаваме са отчаяните опити на САЩ да спре прогреса на Русия... само не разбирам защо ЕС ,тука изключвам Англия ( при тях е генетично май), не искат да се сближават с Русия... според мен би било мега-изгодно и за двете страни....

---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:44 ----------

https://www.youtube.com/watch?v=sxvvW1Cabp0 - Ето ти в прав текст , позицията на САЩ
            Ох, как да обясня че сьс скорост на врьзката 16КБ/с клипове не могат да се гледат.
            Ай фоните не са вьрхьт, но компютрите са такьв на технологиите. Без тях сме в 60 -те години. Днес дори дистанционното за тв има микропроцесор. Даже и по вечето кафеварки.
            Ако някой ми каже че руснасците нямат потенциал да развият тая технология, ще се смея от сьрце дьлго време.
            Проблемьт е че условията там са не подходящи за подобно развитие. За момента поне не изглежда това да се променя. То и у нас е сьщото, разликата е че нямаме природни ресурси които да продаваме.
            Имах предвид отваряне кьм "западьт".
            Като казвам развиване имам предвид развойна дейност, не производство, щото едното без другото е времено явление.
            Вижте си постьт - пак увереност че има неща които ще узнаем след 10-20г. Е,ами аз няма да ги узная вероятно. Често се шегувам, но не "мисля" да живея 200г.
            За днес си говорим, за това което е видно и което сме видели. Ако разполагате сьс секретна информация - нещата стават различни. Аз не разполагам с такава.
            Аз самият имах вашият светоглед(и увереност) през не малка част от сьзнателният си живот. Постепенно "нещо" се промени.

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
              Павлинчо,кажи нещо бе мило,скучно ми е без теб.
              А и тая тема си е баш за теб,нали си цръвен трол.....
              Спокойно и аз обичам червеното,колата ми е червена,само сърп,чук и петолъчка няма.
              Аз много неща казах ама твоята куха кратуна нищо не отбира. Сега просто си се смея на поредните ти опити да се правиш на умен. Абе Ганьо Македонски 100%.
              Разбира се че руснаците имат технологии извън космоса и оръжията. Освен това водещите технологии в тези сектори рано или късно се прилагат в ежедневния живот.

http://smartsolutions-123.ru/en/news/312/
              http://www.interskol.ru/en/about_interskol.html
              Last edited by pavlin; d.m.y г., 03:37.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                Разбира се че руснаците имат технологии извън космоса и оръжията..
                А! Ама те и от космосьт излезли вече! Те американците за тва ги мразят сигурно. Щот те едва в нашата сльнчева система пращат сонди и марсоходи.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  А! Ама те и от космосьт излезли вече! Те американците за тва ги мразят сигурно. Щот те едва в нашата сльнчева система пращат сонди и марсоходи.
                  Между другото все още летящите ракети на американците се движата с Руските реактивни двигатели РД 180
                  Така че сърказмът ви е неуместен!
                  Have A Nice Day
                  o/_______\o
                  (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                  []=о===о=[]

Comment

Аз не съм чул за последните 20 години някой да се е взривил с руска совалка.
                    Аз не съм чул и в българска совалка някой да се е взривил. Значи нашата космическа програма е най-безопасна...
                    Програмата за американските совалки страртира през 1972г. Подписана е от Ричард Никсън. Значи не сме били родени тогава, когато са правели дизайна им. Нормално е да ги спрат след толкова десетилетия работа.
                    Корабът Союз е нещо съвсем различно. Освен, че е по-стар и от совалките като технологии, той е далеч от тяхната ефективност. Совалката можеше да улови сателит, да го прибере в себе си, да бъде отремонтиран и да бъде качен отново на орбита. Това за технологиите на САЩ от 70-те.
                    В днешно време американците залагат на частните космически кораби. Може на някои да изглежда смешно, но времето ще покаже дали е така. Според мен са много прави да свият държавната НАСА и да инвестират 10 пъти по-малко пари в частни проекти. В момента товарите за МКС се осъществяват от 3 вида частни товарни кораби. За 2016 е планиран първият полет на новата частна мини-совалка, която трябва да вози до МКС и близка орбита до 7 човека.
                    Паралелно с това НАСА разработва нова 100 метрова ракета от ново поколение за пътуване на далечни разстояния, включително до Марс.

---------- Post added at 11:19 ---------- Previous post was at 11:15 ----------

Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                    Между другото все още летящите ракети на американците се движата с Руските реактивни двигатели РД 180
                    Колега Фаде, никой не отрича съветските успехи в космоса. Имаме даже и в България повод за гордост.
                    Обаче тук говорим за нови технологии. Подчертавам нови, а ти пускаш линкчета с черно-бели архивни кадри и интервюта с 90-годишни беловласи конструктори.
                    2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                      Аз много неща казах ама твоята куха кратуна нищо не отбира. Сега просто си се смея на поредните ти опити да се правиш на умен. Абе Ганьо Македонски 100%.
                      Разбира се че руснаците имат технологии извън космоса и оръжията. Освен това водещите технологии в тези сектори рано или късно се прилагат в ежедневния живот.

http://smartsolutions-123.ru/en/news/312/
                      http://www.interskol.ru/en/about_interskol.html
                      Дамммм,бормашини викаш,извънземна технология.....
                      А зящо като имат толкова високи технологии не направят един автомобил или влак,жп мрежата в Русия е голяма и силно развита от много години,жп транспорта е добре развит в доста страни,Русия е огромна страна но ползват допотопни влакове....

Comment

• Първоначално публикувано от fade Покажи съобщение
                        Това е вашето мнение. Според мен не е достатьчно да можеш да изкараш обект извьн орбита, трябва и да го управляваш.
                        Да ракетното инженерство се развиваше в СССР и сега логично е добре развито. Цената на която Русия предлага услуги в тая област е добра, качеството е добро, за това и ползват руски ракети и двигатели. И какво от това?
                        По спомен у нас се правят детаили за спьтници. Можем ли да твьрдим че сме добре технологично развити?
                        Павката ме праща в завод за инструменти. Е, то остава и инструменти да не си правят. От страна с такива мащаби и ресурси, би трябвало да се очаква много по вече.
                        Ама, много по вече.
                        Ясно че всички пост комунистически страни имат да наваксват. Интересното е че от Русия се очакваше да го направи най бьрзо, а това не е така.
                        Задавам си вьпросьт - защо. Питам се и как точно сьбитията околу Украинската криза, ще променят полужението.

Comment

• Много ми е смешно, когато някой все споменава ай-фони, ай-пади.......и тем подобни яй-сифони, като израз за техническия напредък на запада.

Колеги, това само означава, че вие не сте се докосвали до нищо повече от това, което имате у дома си.

Влизал ли е някой от вас в съвременно медицинско заведение? Виждал ли е животоспасяващо оборудване и знае ли кой му е производителят?
                          Защо когато става въпрос за животоспасяващи операции всички тичат в Германия или Израел?
                          Защо, когато се говори за животоспасяващи лекарства всички гледат на запад, вместо на изток?

Да бе, как не се сетих, че в Русия са изостанали И в тази сфера, защото са заети да завладяват космоса и небето.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Много ми е смешно, когато някой все споменава ай-фони, ай-пади.......и тем подобни яй-сифони, като израз за техническия напредък на запада.

Колеги, това само означава, че вие не сте се докосвали до нищо повече от това, което имате у дома си.

Влизал ли е някой от вас в съвременно медицинско заведение? Виждал ли е животоспасяващо оборудване и знае ли кой му е производителят?
                            Защо когато става въпрос за животоспасяващи операции всички тичат в Германия или Израел?
                            Защо, когато се говори за животоспасяващи лекарства всички гледат на запад, вместо на изток?

Да бе, как не се сетих, че в Русия са изостанали И в тази сфера, защото са заети да завладяват космоса и небето.
                            Много добре казано!!!!
                            Редовно търся информация за едно лечение,странно защо и ред не открих за Русия,лечението се извършва в Англия,Швейцария,САЩ и Япония.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Много ми е смешно, когато някой все споменава ай-фони, ай-пади.......и тем подобни яй-сифони, като израз за техническия напредък на запада.

Точно в тази сфера имат много попадения и тя една от най-бързо развивашите се в Русия.

Comment

• Знае ли някой колко от западните открития и технологии са направени от Руснаци ???
                                Ние ви казваме че в Русия са почнали да обръщат все повече внимание на такива неща, вие отговаряте "да ама мерцедеса е по добър от ладата" - Мислите ли че аз не го разбирам това ? Русия е почнала да се развива от 10-ина години..... дайте й още поне толкова и ще видим .
                                Нали точно тази война се води в момента ... докато Русия се управляваше от ония алкохолик, всички бяха доволни...
                                Сега имат стабилен човек на власт и веднага го обявиха за втория Хитлер и световното зло
                                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                                X