Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Знае ли някой колко от западните открития и технологии са направени от Руснаци ???
    Ние ви казваме че в Русия са почнали да обръщат все повече внимание на такива неща, вие отговаряте "да ама мерцедеса е по добър от ладата" - Мислите ли че аз не го разбирам това ? Русия е почнала да се развива от 10-ина години..... дайте й още поне толкова и ще видим .
    Нали точно тази война се води в момента ... докато Русия се управляваше от ония алкохолик, всички бяха доволни...
    Сега имат стабилен човек на власт и веднага го обявиха за втория Хитлер и световното зло
    Мерцедесът е по-добър от Лада - та не защото марсианците са го подарили на немците а защото конструкторите му са работили в условия на жестока конкуренция в продължение на много десетилетия.

Казваш, че руските технологии се развиват отскоро и им трябва време. Хубаво.
    Eдин безпристрастен и обективен поглед върху начина по който се развиват технологиите показва това, че ако днес не си в час за няколко месеца, да не говорим за години и си вън от играта.
    Впредвид на това аз нямам толкова оптимистична нагласа.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Новата лада си е един много добър автомобил от нисък клас, има всички необходими системи за безопасност навигация и т.н. Не можеш да го сравняваш с мерседес защото са различни класове и съответно цената им е много различна. Освен леки автомобили руснаците произвеждат микробуси, автобуси, високо проходими, влакове, кораби, самолети и т.н

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Мерцедесът е по-добър от Лада - та не защото марсианците са го подарили на немците а защото конструкторите му са работили в условия на жестока конкуренция в продължение на много десетилетия.

Казваш, че руските технологии се развиват отскоро и им трябва време. Хубаво.
        Eдин безпристрастен и обективен поглед върху начина по който се развиват технологиите показва това, че ако днес не си в час за няколко месеца, да не говорим за години и си вън от играта.
        Впредвид на това аз нямам толкова оптимистична нагласа.
        И кое те кара да мислиш че руснаците не са в час?
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          По лесно е да се изброи малкото отколкото многото.

Поради това ти изброй това, което те кара да мислиш обратното.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            Новата лада си е един много добър автомобил от нисък клас, има всички необходими системи за безопасност навигация и т.н. Не можеш да го сравняваш с мерседес защото са различни класове и съответно цената им е много различна. Освен леки автомобили руснаците произвеждат микробуси, автобуси, високо проходими, влакове, кораби, самолети и т.н
            Новата Лада е много хубава, ама да я кара някой друг. Ти няма да си купиш, нали. Аз досега русофил с Лада не съм видял. Ето колегата Orm е наредил половин дузина модели в подписа си и всичките са западни.

---------- Post added at 18:31 ---------- Previous post was at 18:27 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Много ми е смешно, когато някой все споменава ай-фони, ай-пади.......и тем подобни яй-сифони, като израз за техническия напредък на запада.

Колеги, това само означава, че вие не сте се докосвали до нищо повече от това, което имате у дома си.

Влизал ли е някой от вас в съвременно медицинско заведение? Виждал ли е животоспасяващо оборудване и знае ли кой му е производителят?
            Защо когато става въпрос за животоспасяващи операции всички тичат в Германия или Израел?
            Защо, когато се говори за животоспасяващи лекарства всички гледат на запад, вместо на изток?

Да бе, как не се сетих, че в Русия са изостанали И в тази сфера, защото са заети да завладяват космоса и небето.
            Много точно казано. Те и самите руснаци си казват, че икономиката им е суровинна и правят стратегии как да променят това, а нашите русофили ни обясняват, че били лидери в технологиите. Ама кои са новите руски технологии. Явно са все супер секретни защото никой не ги знае.
            2014: Deutschland über alles

Comment

• Абе ти и тук ли дойде да говориш глупости. Колко лади се продават годишно , знаеш ли. Откъде си сигурен че не бих си купил лада. Ти въобще наясно ли си с това което говориш или просто така да се намираме на приказка.

---------- Post added at 17:01 ---------- Previous post was at 16:58 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
              . Ама кои са новите руски технологии. Явно са все супер секретни защото никой не ги знае.
              Това че ти не ги знаеш, въобще не ме изненадва. Ама това съвсем не значи че си прав.

Comment

Новата лада си е един много добър автомобил от нисък клас, има всички необходими системи за безопасност навигация и т.н. Не можеш да го сравняваш с мерседес защото са различни класове и съответно цената им е много различна. Освен леки автомобили руснаците произвеждат микробуси, автобуси, високо проходими, влакове, кораби, самолети и т.н
                Лада....високотехнологичен автомобил.
                Даже вече си имат и Лада Калина Спорт http://www.lada-sport.ru ,и Павлинчо я кажи ни къде се продават тези шедьоври на автомобилостроенето...
                Влакове казваш,не напразно писах по-горе,че Русия жп.мрежата е много голяма и то от доста години,я виж в Русия високоскоростните влакове от къде идват.

---------- Post added at 19:34 ---------- Previous post was at 19:33 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                В час са,но в друго часово време.
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  и правят стратегии как да променят това
                  Ако това от последният месец им е стратегията......
                  Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Имат и по-хубави бе умник. Лада не са единствените автомобили които се произвеждат в Русия.

https://www.zr.ru/content/news/61995...jere-avtovaza/

Comment

Имат и по-хубави бе умник. Лада не са единствените автомобили които се произвеждат в Русия.

Е линка пак е за Лада бе трол червен,всъщност я ми кажи за къде са тия Лади без Рено-Нисан.
                      И за бръзите влаци чекам да ми шепнеш.
                      И кои са тези по-хубави руски автомобили,Маруся ли?

Comment

Имат и по-хубави бе умник. Лада не са единствените автомобили които се произвеждат в Русия.

Похвално!

Ти, Павлине, видя ли кой е президентът на компанията производител (Автоваз) ?

Шведският топ мениджър Бу Инге Андерссон

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                          Е линка пак е за Лада бе трол червен,всъщност я ми кажи за къде са тия Лади без Рено-Нисан.
                          И за бръзите влаци чекам да ми шепнеш.
                          И кои са тези по-хубави руски автомобили,Маруся ли?
                          Със тъпи кратуни нямам намерение да се обяснявам. Ако си разбрал, разбрал ако не, проблемът си е твой. А Нисан къде биха били ако нямаха сътрудничество с Рено.

Comment

Със тъпи кратуни нямам намерение да се обяснявам. Ако си разбрал, разбрал ако не, проблемът си е твой. А Нисан къде биха били ако нямаха сътрудничество с Рено.
                            Не увъртай бре трол цръвен,думай,кои са тия руски автомобили,къде са им високоскоростните влакове,влаковете не са ли от Сименс..
                            Тъпа кратуна съм,но не съм мекере.
                            Обичам те Павлинпо.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Похвално!

Ти, Павлине, видя ли кой е президентът на компанията производител (Автоваз) ?

Шведският топ мениджър Бу Инге Андерссон
                              Сменят се на 3 години, предният е бил руснак. В управителния съвет повечето са руснаци.

---------- Post added at 18:34 ---------- Previous post was at 18:32 ----------

Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Не увъртай бре трол цръвен,думай,кои са тия руски автомобили,къде са им високоскоростните влакове,влаковете не са ли от Сименс..
                              Тъпа кратуна съм,но не съм мекере.
                              Обичам те Павлинпо.
                              Продължавай да си показваш ганьовщината. Ти друго не можеш.

Comment

Сменят се на 3 години, предният е бил руснак. В упрсвителния съвет повечето са руснаци.
                                Само така ще могат руснаците да дръпнат напред. Имат достатъчно паричен ресурс. Ще си купуват мозъци, технологии и лицензи.

Няма нищо лошо или ненормално в това.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X