Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение
Виж съвсем пресен пример Украйна, какво й се случи след като се отказаха от ядрения си арсенал. Същото в много по големи мащаби щеше да се случи с Русия , има и нещо друго , Русия без силен лидер (диктатор в някои кръгове) просто не може , а и не виждам нищо лошо в това да има един силен лидер . Никой не казва че Путин е светец , но едва ли има някой (имам предвид на политическата арена в Русия), който може по добре да се справи от него. Все пак не забравяй че той не защитава нас или ЕС, той си защитава интересите на Русия , както САЩ или ЕС си прокарват мръсните номерца така и той , само че ние сме в другия лагер и не ни харесва. Аз просто съм против еднополюсния свят и затова им се кефя на руснаците , ти ако си за .... то това е лично твое мнение , на което имаш пълното право , както всеки един човек.
Пак ще ти напомня че 80% от руснаците имат роднини в Украйна и не можеш да ги излъжеш , докато американците не знаят къде е тази държава (даже двама на картата на света бяха посочили че Украйна е в Атлантическия океан) , много лесно могат да бъдат излъгани. Лъжите които се леят от запада са противни на мен лично, а и както се оказва и на много други.
Та , за това въоръжението е много важно , когато насреща имаш такива "партньори".
Comment