Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеА туй пък е руският рай.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеТова е сцена от игрален филм приятелю
Верно бе! Как не се сетих, че мизерията в Русия е само по филмите. Т.е - "художествена измислица".
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВерно бе! Как не се сетих, че мизерията в Русия е само по филмите. Т.е - "художествена измислица".
По твоята логика , трябва да ти дам линк към филма "2012" и да ти напиша че е голяма разруха в САЩ .
И последно, какво значение има къде как живеят хората?!?!? Аз дадох линк че в наща "европейска" държава хората стоят гладни и се бият за храна. Ти не знам защо реши че ако ми постнеш фрагменти от руски филми , ше оправиш нещата , или ще ми отмъстиш....... не знам каква ти беше идеята...Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеДа те залея ли с линкове за мизерията в САЩ, в Бг, ЕС ???
По твоята логика , трябва да ти дам линк към филма "2012" и да ти напиша че е голяма разруха в САЩ .
И последно, какво значение има къде как живеят хората?!?!? Аз дадох линк че в наща "европейска" държава хората стоят гладни и се бият за храна. Ти не знам защо реши че ако ми постнеш фрагменти от руски филми , ше оправиш нещата , или ще ми отмъстиш....... не знам каква ти беше идеята...
В крайна сметка, какво е твърдението ти? Че щом има мизерия в ЕС, това е погрешния за нас път.
Тъй ли?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
Орм, какво общо има Ковачки с ЕС ?????????SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеОрм, какво общо има Ковачки с ЕС ?????????
---------- Post added at 11:59 ---------- Previous post was at 11:54 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАми след като сам казваш, че мизерия има навсякъде, защо говориш за тази в ЕС пък премълчаваш за другите?
В крайна сметка, какво е твърдението ти? Че щом има мизерия в ЕС, това е погрешния за нас път.
Тъй ли?
Защото съм в ЕС не в Русия или другаде.
Просто исках да ви покажа че това дали си в ЕС или не , няма никакво значение. Вместо да лижем ту руския ту европейския задник, да си бяхме помислили за нас а не за това чий задник да целуваме.
Аз не знам какви са тея хора у нас , протести , свалят правителството , сега пък протести да ги върнем обратно същите. Парламента ни с нищо друго не се занимава освен псуването един на друг и борбата за пост , не знам дали в която и да е държава в парламента може да чуеш думата "капут"
Ако няма полза от ЕС , защо членуваме там ??? За парите дето им даваме и после кандидатстваме да ни ги върнат , или за това че няма визи????Last edited by Orm; d.m.y г., 15:02.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеОрм ти се шегуваш!Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Орм преди да говорим за плюсове, дай да видим защо постоянно сме под мониторинг, защо всички доклади са критични и все за едно и също -корупция, зависима,нереформирана и неработеща съдебна власт, слаб сектор вътрешна сигурност. Най -ниска освояемост на средства по европейските фондове, честото им спиране заради далавери с тях... Орм, Германия също е член на ЕС но когато се разкри схемата "батко и братко "немските граждани участващи в нея бяха осъдени и вкарани в затвора, а нашите момчета са все още на свобода. Докато в България не започнем да спазваме правилата никакви съюзи няма да ни носят ползи.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеОрм преди да говорим за плюсове, дай да видим защо постоянно сме под мониторинг, защо всички доклади са критични и все за едно и също -корупция, зависима,нереформирана и неработеща съдебна власт, слаб сектор вътрешна сигурност. Най -ниска освояемост на средства по европейските фондове, честото им спиране заради далавери с тях... Орм, Германия също е член на ЕС но когато се разкри схемата "батко и братко "немските граждани участващи в нея бяха осъдени и вкарани в затвора, а нашите момчета са все още на свобода. Докато в България не започнем да спазваме правилата никакви съюзи няма да ни носят ползи.
Много полезно няма що .... Абе , радвайте се вие че сме европейци , на мен пък не ми харесва ..... И вярвайте на всякакви красиви думи дето ви говорят по телевизията...
Най големия плюс на България в момента е че можеш да избягаш .... нищо друго за съжаление ..... Празни приказки , обещания .... а народа нека се бие за хранаОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеКовачки работи на територията на прехваления ЕС !!!
---------- Post added at 11:59 ---------- Previous post was at 11:54 ----------
Защото съм в ЕС не в Русия или другаде.
Просто исках да ви покажа че това дали си в ЕС или не , няма никакво значение. Вместо да лижем ту руския ту европейския задник, да си бяхме помислили за нас а не за това чий задник да целуваме.
Аз не знам какви са тея хора у нас , протести , свалят правителството , сега пък протести да ги върнем обратно същите. Парламента ни с нищо друго не се занимава освен псуването един на друг и борбата за пост , не знам дали в която и да е държава в парламента може да чуеш думата "капут"
Ако няма полза от ЕС , защо членуваме там ??? За парите дето им даваме и после кандидатстваме да ни ги върнат , или за това че няма визи????
И като е така, разполагаме със следните 2 варианта:
1 - Имаме силна икономика и до голяма степен сме независими >>> лижат нашия задник.
2 - Имаме слаба икономика и до голяма степен сме зависими >>> лижем чужди задници.
Та след като (1) отпада по понятни причини, автоматично минаваме на (2).
И тук идва големия въпрос:
Чий задник е по-добре да лижем?
В тази връзка не следва да се съобразяваме с това, къде има мизерия, защото такава има навсякъде, а къде има алтернативи за развитие и къде хората са постигнали повече.
А на въпроса ти "какво получаваме от ЕС и не даваме ли повече отколкото получаваме ? " ще ти отговоря по следния начин:
Имам едни 1000 лв, но съм голям мърляч, нямам ясна идея за какво да ги похарча разумно. Не стига това, ами ги държа в разградения си двор и всеки влиза и краде от тях.
Идва Пешо и ми казва:
Ако ми дадеш тези пари на мен, ще задържа 200 за себе си, а за другите 800, които ти върна, че наблюдавам под лупа как и за какво ги харчиш и ще бия през пръстите всеки, който краде от тях.
Сега стана ли ти по-ясно?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеСлед като България не се намира на Марс (не живеем в херметична система) се налага да се адаптираме към заобикалящата ни среда.
И като е така, разполагаме със следните 2 варианта:
1 - Имаме силна икономика и до голяма степен сме независими >>> лижат нашия задник.
2 - Имаме слаба икономика и до голяма степен сме зависими >>> лижем чужди задници.
Та след като (1) отпада по понятни причини, автоматично минаваме на (2).
И тук идва големия въпрос:
Чий задник е по-добре да лижем?
В тази връзка не следва да се съобразяваме с това, къде има мизерия, защото такава има навсякъде, а къде има алтернативи за развитие и къде хората са постигнали повече.
А на въпроса ти "какво получаваме от ЕС и не даваме ли повече отколкото получаваме ? " ще ти отговоря по следния начин:
Имам едни 1000 лв, но съм голям мърляч, нямам ясна идея за какво да ги похарча разумно. Не стига това, ами ги държа в разградения си двор и всеки влиза и краде от тях.
Идва Пешо и ми казва:
Ако ми дадеш тези пари на мен, ще задържа 200 за себе си, а за другите 800, които ти върна, че наблюдавам под лупа как и за какво ги харчиш и ще бия през пръстите всеки, който краде от тях.
Сега стана ли ти по-ясно?
1) Пешо ще го пратя на майната си и ще си оправям двора както мога с моите 1000 лв, и ще гледам кой ще ми предложи по изгодна помощ .
2) Като ги следят под лупа , как пък не хванаха до сега поне един от тая цялата сган дето краде?!?!?!
3) Кви са тия наблюдатели на изборите , които не видяха нарушение, като се скъсаха да дават репортажи кой за колко и къде купува гласове ?!?!?
4) Самите европейци (според резултатите на изборите) вече са против ЕС а ние продължаваме с мазохизма ....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Това за Белене е лъжа, ЕС не ни забранява да го строим, комунягите си излъгаха простия електорат, че дойдат ли на власт ще я строят... Е дойдоха ама нещо не започват! За Южен поток също е лъжа, че са против него, ЕС е против липсата на ясни и прозрачни правила при които ще се строи....SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
Comment