Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• "Принцесата" на държавният департамент...
    Последната и издънка обаче беше потресаваща...нямало хуманитарна криза и бежанци, някакви хора тръгнали да си видят роднините в Русия!

Аз се чудя що руските момчета не отидат да си видят бабите в Украйна, ама със служебен превоз примерно БТР 80 и Т-72 и понеже са били нетърпеливи да видят бабите си са забравили да си свалят униформите... пък на протестите на държавният департамент на САЩ, Чуркин да обещае в ООН че комадирите им ще им се скарат като се върнат!
    Have A Nice Day
    o/_______\o
    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
    []=о===о=[]

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Тя е нещо като теб, но от другата страна на барикадата.

Точно в неин стил си отговорил, а пък си и от правилната страна на "барикадата". Само че тя като няма отговор обикновено казва - "Готови сме да преминем към следващият въпрос".
      Бих те помолил да обосновеш писаниците си , ама знам че няма смисъл ...........
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение

Точно в неин стил си отговорил, а пък си и от правилната страна на "барикадата". Само че тя като няма отговор обикновено казва - "Готови сме да преминем към следващият въпрос".
        Бих те помолил да обосновеш писаниците си , ама знам че няма смисъл ...........
        Кое точно не обосновах, та искаш да го сторя?

Не знам да теб, но аз в момента не съм в Украйна и така нямайки преки впечатления от ситуацията, се доверявам на това, което чета/слушам/гледам в медиите.
        Очевидно разликата е в това, че аз вярвам на едни източници а ти на други.

Накратко - когато ти аргументираш тезата си с по-достоверна информация, ще имаш и основанието да искаш това от опонентите си.

Понятно?

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Кое точно не обосновах, та искаш да го сторя?

Не знам да теб, но аз в момента не съм в Украйна и така нямайки преки впечатления от ситуацията, се доверявам на това, което чета/слушам/гледам в медиите.
          Очевидно разликата е в това, че аз вярвам на едни източници а ти на други.

Накратко - когато ти аргументираш тезата си с по-достоверна информация, ще имаш и основанието да искаш това от опонентите си.

Понятно?
          Да , да прав си ...................ти си най умният и най просветеният (нищо че не си забелязал 140 страници аргументи срещу твоите празни приказки)
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• http://www.youtube.com/watch?feature...&v=1lVavDFnn-o
            http://www.youtube.com/watch?feature...&v=ZrqwdafTH5E
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Дали ще има възмездие за тези изроди които предизвикаха тази безмислена война. Обезлюдяват се масово цели райони руши се инфраструктура и предприятия.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                Дали ще има възмездие за тези изроди които предизвикаха тази безмислена война. Обезлюдяват се масово цели райони руши се инфраструктура и предприятия.
                "Не в силе Бог, а в правде!"

Четейки всекидневните сводки за сраженията и от информацията която ми пращат моите приятели в източна Украйна, съм почити сгурен, че тази война ще свърши есента на Майдана в Киев! Сигурен съм и, че всички виновници (или поне тези от тях които са останали живи) ще бъдат изправени в съда в Хага!
                Но този път, подсъдимите ще бъдат наистина всички изроди които са виновни, а не като при войната в Югославия!
                Have A Nice Day
                o/_______\o
                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                []=о===о=[]

Comment

• Много ми е чудно как нашите телевизии една новина не дават от Украйна.Та там се водят сражения , някой от които приличат на тези от ВСВ - вчера над 140 танка са нападнали Луганск от няколко страни, отделно постоянно го бомбят с "град", самолети, гаубици и каквото имат под ръка.В целият град има много рухнали сгради и десетки убити.Само вчера са свалени 2-3 самолета и доста танкове и друга техника, като жертвите при военните и от двете страни са стотици.Там е някъкъв ад , просто не ми се постват кадри и с възрастни и деца на парчета, без глави, ръце и какво ли не.Тази сутрин при авио-удар са срутили 5-етажна сграда.Питам аз къде са сега демократите, най малкото да осъдят тези бомбандировки на украйнската армия.Няма да се очудя, ако фредито пак се изцепи , че всичко е една голяма постановка и пропаганда, и най вероятно няма нищо такова в действителност!Или пък , че "сепаратистите" сами си гърмяли по сградите за да обвинят украйнците.Къде са смелите ни журналисти да отразят истинската ситуция, нооооо това не е наркоманският майдан, и май нещо ги дострашава да отидат до там.Сега нямам време да коментирам и онова недуразумение-Псаки, според коята Руснаците масово пресичали границите за да видят бабите си в Русия!.Просто едни американски изроди, къквито винаги са били-Хирошима;Нагазаки................................. ...не мога да приема, как може да пуснеш атомни бомби над градове, след като изхода от войната е бил ясен!В Киев си мислеха, че с тези над 200танка и др. техника и артилерия ще смажат Луганск и Донецк за един ден, на нещо не им се получава и изхода съвсем не е ясен.

Според тази статия вече излиза, че съм и платен трол на руското правителство

Страните от НАТО са потресени от много ефективната руска информационна война по време на украинския конфликт, пише "Ведомости", като се позовава на Адам Томсън - новия британски посланик в Алианса. Според Томсън анексията на Крим – "тревожен сигнал за пакта", и сетнешните събития в Източна Украйна са били съпроводени от организирани кампании за тролинг в интернет, дезинформация и кибератаки срещу прозападни организации, включително американски аналитични центрове и военни организации, свързани с НАТО.

Високопоставени служители от Алианса на практика нямат съмнения, че тази мащабна дейност е била режисирана от руското правителство. По данни на "Ведомости" участниците в предстоящата лидерска среща на НАТО в Уелс ще се опитат да разработят дългосрочна ясна политика за противодействие на подобни нови заплахи.

По думите на Томсън НАТО трябва "да разсейва легендите за себе си, разпространявани от Русия", и да стане терен, на който съюзниците да обменят опит за най-добрите методи за борба срещу информационната политика на Москва. Последната е станала вече "изкусна пропагандна машина", тясно обвързана с военните, политическите и икономическите действия на Русия, смята той.

Прочети още на: http://www.dnes.bg/iztochna-evropa/2...-rusiia.232354
                  Last edited by stu; d.m.y г., 11:40.
                  Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Аз също се дразня от гъ**лизането, което непрестанно демонстрират у нас управляващи и СМИ. И не защото просто го правят а защото това означава, колко всъщност сме слаби и зависими.

Едва ли има нормален човек, който да приема с безразличие случващото се в Украйна.
                    Но когато има подходящ климат и сериозни интереси, обикновено това се случва а страданията, за жалост, са за сметка на простосмъртните.

Подобно на горното е и случилото се в японските градове в края на ВСВ.

Аз не оправдавам действието на САЩ, но и то просто си има своето логично обяснение. Мислите ли, че ако в ония времена руснаците разполагаха с атомни бомби нямаше да ударят няколко германски града с цел да си спестят няколкостотин хиляди убити в сраженията от последните дни на войната.............а и какъв по-удобен случай да размахаш пръст на света?

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• От край време телевизиите са средство за манипулиране на обществото. Преди няколко години CNN ни заливаха с репортажи от Либия за да се покаже по изкривен начин колко е лош Кадафи. Сега батака в Либия е много по-голям но никоя от световните медии нищо не споменава. Така и сега с Украйна, опитват се омаловажат събитията показват лицемерие и двойни стандарти. Нашите медии в България са подвластни на това което им наредят от разни си там центрове за обработване на общественото мнение.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                        Дали ще има възмездие за тези изроди които предизвикаха тази безмислена война. Обезлюдяват се масово цели райони руши се инфраструктура и предприятия.
                        Не. Защото разни тъпаци като теб им целуват задниците.
                        2014: Deutschland über alles

Comment

• http://www.moreto.net/novini.php?n=258094&c=03
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Аз също се дразня от гъ**лизането, което непрестанно демонстрират у нас управляващи и СМИ. И не защото просто го правят а защото това означава, колко всъщност сме слаби и зависими.

Едва ли има нормален човек, който да приема с безразличие случващото се в Украйна.
                            Но когато има подходящ климат и сериозни интереси, обикновено това се случва а страданията, за жалост, са за сметка на простосмъртните.

Подобно на горното е и случилото се в японските градове в края на ВСВ.

Аз не оправдавам действието на САЩ, но и то просто си има своето логично обяснение. Мислите ли, че ако в ония времена руснаците разполагаха с атомни бомби нямаше да ударят няколко германски града с цел да си спестят няколкостотин хиляди убити в сраженията от последните дни на войната.............а и какъв по-удобен случай да размахаш пръст на света?
                            Нямаше да го направят, защото просто не са го направили.
                            Сталин не е искал да унищожи Германия , а да я завладее. Ако е искал да я унищожи, то той е имал инструмента. Това е ТБ-7. Три пъти е подписвал, а после отменял заповедта за построяването на 1000 самолета от тоя тип. Това е самолет, който носи пет тонна бомба на височина, на която е недостижим. 1000 самолета по пет тона е пет килотона. Това вече е терминоология от атомния век. Три-четири нальота и това е Хирошима
                            Виктор Суворов.
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Нямаше да го направят, защото просто не са го направили.
                              Сталин не е искал да унищожи Германия , а да я завладее. Ако е искал да я унищожи, то той е имал инструмента. Това е ТБ-7. Три пъти е подписвал, а после отменял заповедта за построяването на 1000 самолета от тоя тип. Това е самолет, който носи пет тонна бомба на височина, на която е недостижим. 1000 самолета по пет тона е пет килотона. Това вече е терминоология от атомния век. Три-четири нальота и това е Хирошима
                              Виктор Суворов.
                              5 тонна бомба се пуска над бункер или друг силно защитен обект. Ако говорим за градски бомбардировки, 100 бомби по 50 кг нанасят много по-големи щети.
                              А на Виктор Суворов комерсиалните "прозрения" са ми ясни.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                                Не. Защото разни тъпаци като теб им целуват задниците.
                                Що за идиот трябва да си че да я измъдриш тази глупост.

---------- Post added at 18:51 ---------- Previous post was at 18:48 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                                Много правилно, да видим какви ще са резултатите.

Comment

Working...
                                X