Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• http://www.infowars.com/whistleblowe...ing-down-mh17/
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Айде, сравнявайте, брифинга на МО на Русия и заявлението на "лидера" на демократичният свят
      От едната страна сателитни снимки, записи от въздушният транспорт и локациони станции. От другата страна "свободен" преразказ даже без елементи на разсъждение! Еми... всеки си има акъл в главата да си прави съответните изводи.
      Have A Nice Day
      o/_______\o
      (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
      []=о===о=[]

Comment

• Интересно ми е някой който разбира да разтълкува какво означава че Русия, Китай и Япония се отказват от долара.Турция също има такива намерения.Франция също обмисля такава възможност.Австралия - тоже.Дали да не си обърна парите в рубли или юани.

Някои все още мислят.https://www.youtube.com/watch?v=KdEIiKr-CZU
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Не, не , не ... Русия е империята на злото още от времето на Рейгън ...

Един е Бог Петрол и Барак е негов пророк! Айде сега, обръщайте дупетата на изток и му се кланяйте ...
          Trans penis mihi est!

Comment

• Нещо не разбирам, май съм тъп.... Нали Иран до преди няколко седмици бяха заплаха за демокрацията ?!?!?!?!?!
            http://www.bbc.co.uk/russian/interna...aq_talks.shtml
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Ми и там ако запецне кранчето, ще видиш че Русия е най-демократичната страна според Вашингтон.

Comment

• Чудя се , къде ли са снимките от американските сателити, че руснаците вече публикуваха техните а САЩ казаха че ще са много внимателни.....
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                  Чудя се , къде ли са снимките от американските сателити, че руснаците вече публикуваха техните а САЩ казаха че ще са много внимателни.....
                  Не знам, ама като гледам брифинга на Обама, те даже и брифинг зала нямат.
                  Пичове тая работа няма да свърши добре.Единственото разумно решение според мен е световните лидери, не само Путин и Обама да седнат да се разберат кой от кое кранче да цоца или да опашат Земята с една обща тръба и да мирясат.Не ми се иска да губя близки и приятели или да си реша независимоста от енергото като си светя сам.
                  Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:28.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Не знам, ама като гледам брифинга на Обама, те даже и брифинг зала нямат.
                    Пичове тая работа няма да свърши добре.Единственото разумно решение според мен е световните лидери, не само Путин и Обама да седнат да се разберат кой от кое кранче да цоца или да опашат Земята с една обща тръба и да мирясат.Не ми се иска да губя близки и приятели или да си реша независимоста от енергото като си светя сам.
                    Да , във весели времена живеем....

Comment

Нещо не разбирам, май съм тъп.... Нали Иран до преди няколко седмици бяха заплаха за демокрацията ?!?!?!?!?!
                      http://www.bbc.co.uk/russian/interna...aq_talks.shtml
                      Изтърваха духът от бутилката, пък другото си е лицемерие характерно за политиката на някои развити демокрации.

Comment

• Мда, да...като остарея внучето ще вика - дядо, дядо, я щракни с пръсти да запалим огън...

---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:43 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                        Изтърваха духът от бутилката, пък другото си е лицемерие характерно за политиката на някои развити демокрации.
                        Баш точно го отърваха, не пуснаха...

Най-после ще видим ли прословутите американски снимки.

Comment

Чудя се , къде ли са снимките от американските сателити, че руснаците вече публикуваха техните а САЩ казаха че ще са много внимателни.....
                          На Парашенко във вътрешното джобче. Днес го гледах по CNN как се мъчеше да срича на английски това което му бяха написали зад кадър. Онзи пък Яцепръка с остър украински акцент заяви през зъби че ракетата била изстреляна от някакво си пияно руско копеле. Имам чувството че тренира пред огледалото и се прави на онзи нацистки откачалник с характерните мустачки.
                          Last edited by pavlin; d.m.y г., 23:15.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Мда, да...като остарея внучето ще вика - дядо, дядо, я щракни с пръсти да запалим огън...

---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:43 ----------

Баш точно го отърваха, не пуснаха...

Най-после ще видим ли прословутите американски снимки.
                            Работи се по въпроса

Comment

• Чехльо май е пратил танка!
                              http://www.youtube.com/watch?feature...&v=2gOcn8xqUOg
                              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                                Чехльо май е пратил танка!
                                http://www.youtube.com/watch?feature...&v=2gOcn8xqUOg
                                Е как да ни обичат после?

Сърбите най добре знаят какво им е там сега и какво значи гражданска война!
                                Ето какво пращат хората:
                                Attached Files
                                Have A Nice Day
                                o/_______\o
                                (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                                []=о===о=[]

Comment

Working...
                                X