Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ето за инфлацията:

http://ktovkurse.com/save/produktova...helku-rossiyan

Ето и една графика за рублата която не загубила 25% от стойността си от началото на годината.
    Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
      Искаш да кажеш, че е 2-ра по брой напуснали страната ли? Защото класацията май е в другата посока...
      И за да не остана недоразбран - Имигранти са хората които мигрират, но от гледна точка на страната в която отиват. Емигранти са хората които мигрират, но от гледна точка на страната от която се махат....
      Не че нещо, но е супер смешна дискусията ви на фона на истинското значение на думите...
      Това беше добро уточнение. Независимо от него аз продължавам да твърдя и да смятам, че единствено правилното за преценяването на имитрационните потоци е отчитането на процентното съотношение имигранти/местно население, вместо абсолютния им брой. По този показател, както стана видно Русия е много далеч от второто място, защото по него е на 57-мо място.
      Last edited by ecotronic; d.m.y г., 18:31.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Това беше добро уточнение. Независимо от него аз продължавам да твърдя и да смятам, че единствено правилното за преценяването на имитрационните потоци е отчитането на процентното съотношение имигранти/местно население, вместо абсолютния им брой. По този показател, както стана видно Русия е много далеч от второто място.
        Сега по тази логика трябва да се заяждам с теб за тази думичка ли???
        Аз пък смятам че 11милиона души са си 11милиона души решили да отидат да живеят и да учат в дадена държава , независимо от населението й , та това са България и половина ....
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• За двамката които се опитват да убедят всички, че Русия е едва ли не втората държава в света която е цел на миграционните потоци е следващата страница, http://peoplemov.in/#t_RU прииждащите в русия хора са в голямата си част рускоговорещи и с руско самосъзнание от бившите съветски републики.

RUSSIAN FED.
          Population: 139,390,205
          Immigrants: 12,270,388
          % of population: 8.8%
          Migrant native countries

UKRAINE3,647,234
          KAZAKHSTAN2,648,315
          BELARUS958,719
          UZBEKISTAN940,539
          AZERBAIJAN866,843
          GEORGIA644,390
          ARMENIA493,126
          KYRGYZSTAN474,882
          TAJIKISTAN392,446
          MOLDOVA284,330
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
            И този ти въпрос те издава колко си некомпетентен, необразован и ограничен!!! Египет е от десетки години ПОСРЕДНИК между Израел и Хамас, даже не си си направил труда да разбереш защо е така и защо и двете страни приемат посредничеството на Египет.
            По същата логика и Русия се явява посредник.
            А сега да видим кой е тъп и ограничен.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Сега по тази логика трябва да се заяждам с теб за тази думичка ли???
              Аз пък смятам че 11милиона души са си 11милиона души решили да отидат да живеят и да учат в дадена държава , независимо от населението й , та това са България и половина ....
              Не знам, как е за теб, но за мен понятия, като "много" или "малко" са относителни.

А какво е относително, така че дори и ти да го разбереш:

2 косъма на главата са малко, но в супата са много.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Не знам, как е за теб, но за мен понятия, като "много" или "малко" са относителни.

А какво е относително, така че дори и ти да го разбереш:

2 косъма на главата са малко, но в супата са много.

Това твое твърдение и начин на броене щеше да има смисъл ако имаше някакви ограничения свързани с броя население в дадена държава , а такива няма.
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Това твое твърдение и начин на броене щеше да има смисъл ако имаше някакви ограничения свързани с броя население в дадена държава , а такива няма.
                  Виж сега, като оставим на страна цифрите и точните данни, мога да приема, че преди 30 г имаше един стремеж като това да завършиш международни отношения в Москва - това си беше един сериозен трамплин. Много хора ходеха да поработят и в Коми за да си пооправят материалното състояние, просто защото не им позволяваха да отидат другаде. А и това не е имиграция.

В днешно време поглеждайки назад във времето до към 90 та, аз не познавам нито един човек, който да е заминал да учи или работи в Русия. Същевременно имам доста познати, които се изнесоха за по-кратко или по-дълго време на запад.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Виж сега, като оставим на страна цифрите и точните данни, мога да приема, че преди 30 г имаше един стремеж като това да завършиш международни отношения в Москва - това си беше един сериозен трамплин. Много хора ходеха да поработят и в Коми за да си пооправят материалното състояние, просто защото не им позволяваха да отидат другаде. А и това не е имиграция.

В днешно време поглеждайки назад във времето до към 90 та, аз не познавам нито един човек, който да е заминал да учи или работи в Русия. Същевременно имам доста познати, които се изнесоха за по-кратко или по-дълго време на запад.
                    Така е , щото сега е по лесно да отидеш да работиш или да учиш на запад , не ти трябват никакви работни визи и тем подобни, докато за Русия трябват. Но според мен е естествено да има поток от държави с които си на облекчен режим. За това и хората от бившите соц страни предпочитат Русия а и нямат езикова бариера. Но освен тях има много араби, индийци , китайци които отиват там.
                    А и не мисля че е важно от къде са , въпроса е че бягат натам по същия начин като към ЕС. В Москва например имам много познати и приятели , които изкарват такива пари , дето тука можем да ги сънуваме само. И ги изкарват с работа в големи компании , благодарение на своите знания и способности. Имам и познати от Норилск и Петропавловс, там пък са им високи заплатите , защото живеят на п... си лелина . Така че си има как да се изкарват пари и да се подържа един приличен стандарт , стига да го искаш, а че има и мизерия по селата , така е , то къде ли го няма (с някои исключения на запад, но за съжаление сме далеч от тях)

Comment

Така е , щото сега е по лесно да отидеш да работиш или да учиш на запад , не ти трябват никакви работни визи и тем подобни, докато за Русия трябват. Но според мен е естествено да има поток от държави с които си на облекчен режим. За това и хората от бившите соц страни предпочитат Русия а и нямат езикова бариера. Но освен тях има много араби, индийци , китайци които отиват там.
                      А и не мисля че е важно от къде са , въпроса е че бягат натам по същия начин като към ЕС. В Москва например имам много познати и приятели , които изкарват такива пари , дето тука можем да ги сънуваме само. И ги изкарват с работа в големи компании , благодарение на своите знания и способности. Имам и познати от Норилск и Петропавловс, там пък са им високи заплатите , защото живеят на п... си лелина . Така че си има как да се изкарват пари и да се подържа един приличен стандарт , стига да го искаш, а че има и мизерия по селата , така е , то къде ли го няма (с някои исключения на запад, но за съжаление сме далеч от тях)
                      Абсолютни глупости и измишльотини !

---------- Post added at 21:42 ---------- Previous post was at 21:39 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                      По същата логика и Русия се явява посредник.
                      А сега да видим кой е тъп и ограничен.
                      Интересна логика! Египет коя от двете враждуващи страни, Израел и Хамас подкрепя финансово с оръжие и жива сила?
                      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ами никой са! Нали това говоря, че никой няма право да се меси във вътрешните работи на която и да е независима държава - под никакъв предлог.

Никой!

Знаеш ли какво означава тази дума?

Означава - нито Путин, нито Обама, нито Египет, нито Пешо, нито ......никой.
                        Ми а ся обясни що като дойдаха трите влъхви отвъд океана, спряхме Южен поток, подписахме с Устингхаус, ся чета че сме подписали и за проучване за нефт и газ в Добруджа, обявихме Русия за опасна за държавата ни, решихме че миговете вече са стари и трябва да купим "нови" самолети,медиите тръбяха че САЩ имат доказателства за сваления самолет но никоя телевизия с изключение на една не отрази брифинга на руснаците и т. н., сигурно има и друго което изтървам, някак си спешно направихме завой на ръчна, изведнъж ни се "отвориха" очите.На въпроса ти, кой е Путин че да решава....ами пише го в подписа ми - този който решава с кой да граничи Русия.Защо, ами защото може, защото е Путин.А наш Чехлю може само да казва слушам и изпълнявам на Мамунката, оня дето самите американци го оприличиха на котенце пред Руската мечка.Щом на едно котенце се дупиме, представяй си какво щяхме да правим ако влъхвите бяха дошли от...североизток май се пада.
                        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          Ми а ся обясни що като дойдаха трите влъхви отвъд океана, спряхме Южен поток, подписахме с Устингхаус, ся чета че сме подписали и за проучване за нефт и газ в Добруджа, обявихме Русия за опасна за държавата ни, решихме че миговете вече са стари и трябва да купим "нови" самолети,медиите тръбяха че САЩ имат доказателства за сваления самолет но никоя телевизия с изключение на една не отрази брифинга на руснаците и т. н., сигурно има и друго което изтървам, някак си спешно направихме завой на ръчна, изведнъж ни се "отвориха" очите.На въпроса ти, кой е Путин че да решава....ами пише го в подписа ми - този който решава с кой да граничи Русия.Защо, ами защото може, защото е Путин.А наш Чехлю може само да казва слушам и изпълнявам на Мамунката, оня дето самите американци го оприличиха на котенце пред Руската мечка.Щом на едно котенце се дупиме, представяй си какво щяхме да правим ако влъхвите бяха дошли от...североизток май се пада.
                          Това болднатото е вярно само по отношение на това, че си си го написал в подписа си. Не знам откъде си си го измислил, ама си в голяма грешка. В 21 - ви век сме а не средновековието.

Така, както ти или който и да било не може да определя, кой ще живее в съседния апартамент на блока ти и ако нещо не ти харесва, можеш само да търсиш правата си по законния ред, но не и да се саморазправяш, така е и в международен аспект.

За ЮП - или спазваме правилата на играта на която доброволно сме се хванали, или излизаме от играта.

За другата дупедавщината питай политиците ни.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение

Интересна логика! Египет коя от двете враждуващи страни, Израел и Хамас подкрепя финансово с оръжие и жива сила?
                            Армиите и на Египет и на Израел се финансират от САЩ.

---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

Още една новина, новият военен министър на Украйна се казва Иван Руснак. Трябва да е някакъв чистокръвен украинец.

Comment

Не си прав. Ако беше така, нямаше индийците да ходят в Англия, а турците в Германия. На запад дават повече пари и има по-добри условия на живот. Например в Москва и Петербург средна раб. заплата е около $800-$1000. В Германия е 2100 евро. Свободата и правата които имаш в Германия, Австрия, Холандия, Англия и т.н.т. са много по-големи отколкото в Русия. За ИТ сектора разликата е още по-фрапантна... Хората се ориентират повече към местата, където е по-лесно да живееш, където държавата се грижи за теб.
                              145, 1.6 boxer
                              156, 2.4 JTD - ex
                              Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Кво друсате в таз тема бре?
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X