Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    35 млн долара.
    Нещо аз ли бъркам , или ще си купуваме боклуци вместо истински истребители за същите пари ????
    Това осъзнат избор на нашите управници ли е ??? Или заповед от САЩ че няма къде да си изхвърлят боклуците??
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Единична цена.За повече цената явно е друга.Ми виж ся, някой трябва се отърве от старите си самолети и да ги набута на друг та да си купи нови.Балъците смве ние.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Единична цена.За повече цената явно е друга.Ми виж ся, някой трябва се отърве от старите си самолети и да ги набута на друг та да си купи нови.Балъците смве ние.
        Колко е по добър стар F-15 от нов Су-35 ?!?!? Защо ни трябва да обявяваме Русия за "националистическа и агресивна" държава?!?!? Как така централа за 19млрд паунда е по рентабилна от такава за 8млрд евро?!?!? Как така "Северен поток " на същите условия е за конен а "ЮП" не е?!?!?!?

Ето такива въпроси си задавам аз, ама явно нищо не разбирам.....
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Нов F 16 - 16-18млн в зависимост от изпълнението,май не се проидвеждат вече.Втора употреба пръ(ави сметка колко е.Чехите бяха взели Грипен на лизинг и го върнаха след 5 години.Що ли?Иначе като дизайн е готин.Юрофайтъра е над 60 млн.

---------- Post added at 20:51 ---------- Previous post was at 20:48 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Колко е по добър стар F-15 от нов Су-35 ?!?!? Защо ни трябва да обявяваме Русия за "националистическа и агресивна" държава?!?!? Как така централа за 19млрд паунда е по рентабилна от такава за 8млрд евро?!?!? Как така "Северен поток " на същите условия е за конен а "ЮП" не е?!?!?!?

Ми колко да е по-добър, в 2010 мисля, в щатите бяха на гости руска ескадрила, от 10 полета бяха "свалени" 8 ф15.За северен поток направили изключение, може би защото г-жа Мелкел е акционер там, не официално де.При ЮП нещата са политически, вече всички изплюха камъчето - Украйна.

Comment

• Човек , толкова съм разочарован от тия нашите безгръбначни, а и има хора дето ми разправят че така било правилно , и след 40-50 години ще живеем и ние така , като тях
            Логиката е желязна , сега отказваме всичко изгодно и неизгодно само и само да се представим добре пред господарите и след 50 години може да ни разрешат да живеем .

как може хората да не виждат елементарни неща , елементарното разграбване на народа и на държавата?!?!? Нали уж сме с голям процент висшисти , които би трябвало да умеят да мислят... Май верно ще се окаже че има два изхода - Терминал 1 и Терминал 2

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение

Ако ще и за по 1 млн да купуваме супер изстребители, никога не можем да закупим толкова, че сами да гарантираме сигурността си. И то за това не трябват само изстребители.

И като е така, сме решили да станем член на една коалиция, та тя да ни брани в случай на нужда (не дай Боже).

И като е така, играем по правилата на тази коалиция.

Ето защо купуваме, не каквото искаме а каквото ни кажат.

Като измислиш начин сами да се браним с копия и стрели, ще направим големи икономии.

А дотогава продължавай да не разбираш.

---------- Post added at 21:16 ---------- Previous post was at 21:12 ----------

Човек , толкова съм разочарован от тия нашите безгръбначни, а и има хора дето ми разправят че така било правилно , и след 40-50 години ще живеем и ние така , като тях
              Логиката е желязна , сега отказваме всичко изгодно и неизгодно само и само да се представим добре пред господарите и след 50 години може да ни разрешат да живеем .

как може хората да не виждат елементарни неща , елементарното разграбване на народа и на държавата?!?!? Нали уж сме с голям процент висшисти , които би трябвало да умеят да мислят... Май верно ще се окаже че има два изхода - Терминал 1 и Терминал 2
              Докато има по 200 000 недействителни бюлетини заради това, че има хора, които не различават окръжност от квадрат, така ще е.

PS:

За теб специално изходът е парахода за Севастопол

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Ако ще и за по 1 млн да купуваме супер изстребители, никога не можем да закупим толкова, че сами да гарантираме сигурността си. И то за това не трябват само изстребители.

И като е така, сме решили да станем член на една коалиция, та тя да ни брани в случай на нужда (не дай Боже).

И като е така, играем по правилата на тази коалиция.

Ето защо купуваме, не каквото искаме а каквото ни кажат.

Като измислиш начин сами да се браним с копия и стрели, ще направим големи икономии.

А дотогава продължавай да не разбираш.

По голяма глупост не си писал до сега май ..... От кой си решил да се отбраняваш ??? Аз не съм решавал да ставам част от каквото и да е било , а и съм почти сигурен че тебе също не са те питали .... въпреки че може Паси преди да ревне да се е консултирал с тебе , нали си от най големите разбирачи?!?!? Това че 60% (+20% купените) от населението е толкова погнусено че не иска изобщо да гласува , не вижда смисъл , би трябвало да ти говори нещо ....

Comment

• Длъжни сме да браним границите на ЕС, но не казано с какво с МИГ или F, или със зъби и нокти.Щом искат прозрачност да направят конкурс за изтребител.Щом играеш по нечии правила, значи не си независим.Та шаламанов да си помисли преди да приказва.Много западни страни включително и Германия модернизирах руските Миг по техни стандарти.Да не са по-прости от нас.Намирисва ми на лобизъм в нечия полза, пука им за националната ни сигурност.

Другите кацат със спирачки ,руснаците излитат със спирачки.Неразбрани ще останат, особняци..... http://vbox7.com/play:bae5cb4257

Comment

По голяма глупост не си писал до сега май ..... От кой си решил да се отбраняваш ??? Аз не съм решавал да ставам част от каквото и да е било , а и съм почти сигурен че тебе също не са те питали .... въпреки че може Паси преди да ревне да се е консултирал с тебе , нали си от най големите разбирачи?!?!? Това че 60% (+20% купените) от населението е толкова погнусено че не иска изобщо да гласува , не вижда смисъл , би трябвало да ти говори нещо ....
                    Слава Богу, че от теб не зависи националната ни сигурност.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Слава Богу, че от теб не зависи националната ни сигурност.
                      Говорим за нападения от националистическата и агресивна Русия нали , слава богу че ще купи 8 таралясника и ще спрем руската агресия

---------- Post added at 18:25 ---------- Previous post was at 18:23 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Длъжни сме да браним границите на ЕС, но не казано с какво с МИГ или F, или със зъби и нокти.Щом искат прозрачност да направят конкурс за изтребител.Щом играеш по нечии правила, значи не си независим.Та шаламанов да си помисли преди да приказва.Много западни страни включително и Германия модернизирах руските Миг по техни стандарти.Да не са по-прости от нас.Намирисва ми на лобизъм в нечия полза, пука им за националната ни сигурност.

Другите кацат със спирачки ,руснаците излитат със спирачки.Неразбрани ще останат, особняци..... http://vbox7.com/play:bae5cb4257
                      Смятай за каква тяга говорим , той руския "Адмирал Кузнецов " няма катапулти като на щатските самолетоносачи....

Comment

• Въпреки затишието, положението в момента е по взривоопасно от когато и да било.Русия си възстанови и вече превъзхожда САЩ в брой ефективни носители на ядрени глави.В черно море се съсредоточи около 160 единици флот на Русия и продължава да расте.Включително подводници с ядрени ракети.От нашите политици се иска малко далновидност и гъвкавост ако не искат палатите и яхтите им да станат археологически разкопки за поколенията.На НАТО ще сме му последна грижа.Само Петър Велики или Владимир Мономах да се изтопосат на средата на Черно море ни стига.Мислете бе!!!

Comment

Говорим за нападения от националистическата и агресивна Русия нали , слава богу че ще купи 8 таралясника и ще спрем руската агресия
                          Кой ти говори за руска агресия?

Истинската заплаха за целия цивилизован свят, в това число и за Русия иде от юг. И това ли не си разбрал още?
                          Много скоро ще трябва да забравим за традиционната война изток-запад и да фокусираме вниманието си върху това.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Споко Ирак вече купи руски СУ и панцери мисля/реактивни установки/ а и наскоро сключиха договор с Русия за военно сътрудничество.А заплахата от юг да си бере гайлето мамуняка.Той я сътвори той да си я оправя.

Comment

Кой ти говори за руска агресия?

Истинската заплаха за целия цивилизован свят, в това число и за Русия иде от юг. И това ли не си разбрал още?
                              Много скоро ще трябва да забравим за традиционната война изток-запад и да фокусираме вниманието си върху това.
                              Ами например президента ни....
                              А истинската заплаха далеч не е от юг а далеч от запад, ако не си разбрал.... Тези от юг ако не ги избиваш няма и да чуеш за тях....

Comment

Споко Ирак вече купи руски СУ и панцери мисля/реактивни установки/ а и наскоро сключиха договор с Русия за военно сътрудничество.А заплахата от юг да си бере гайлето мамуняка.Той я сътвори той да си я оправя.
                                Кой какво е сътворил въобще не го коментираме. Но нали се сещаш, какво прави един луд с картечница?
                                Ти сигурно си спомняш за един филм за предсказанията на Нострадамус, който се появи в началото на 90 - те.
                                Аз далеч не гледам на тези неща като на нещо повече от една комерсиална шарлатания, но имам странното чувство, че всичко това се сбъдва.

---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:42 ----------

.... Тези от юг ако не ги избиваш няма и да чуеш за тях....
                                Ти верно си марсианец

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X