Първоначално публикувано от ecotronic
Покажи съобщение

Този "анализ" прилича на агония на умиращ организъм. Богатите се опитват да убедят бедните да не спират да им плащат. Зле е ама ще търпите че това е най доброто.....
Твоята позиция ми е пределно ясна , сами сме си виновни (и руснаците естествено , че без тях не може) и трябва да работим и малко по малко да се превърнем в Германия.... да , ама пропускаш доста други реалности и факти , които доста повече пречат , отколкото помагат. Както се твърди в статията България не трябва да ми е важна трябва да мисля за общото , за ЕС (напомня ми нещо...сещаш ли се какво?) . ОК , айде да се съгласим че първо трябва да мислим за ЕС след това за Бг . Ама издигайки и работейки за ЕС ние не издигаме Бг (каквато би трябвало да е идеята) а правим богатите/избраните още по богати . И главното богатство , което губим са хората, хилядите млади и талантливи които напускат Бг защото за тях няма бъдеще тук, а бъдеще няма да има именно защото тези талантливи хора които напускат би трябвало да градят това бъдеще ...... айде стига толкова че се увлякох с обясненията

Comment