Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смисълът от Русия в НАТО се нарича Ислямска държава.
    Да не дава Господ да се окажа прав.

От членството си в ЕС Русия само ще спечели, защото ще има добри партньори във всяка една сфера, вместо врагове. Това се отнася и до националната и сигурност.
    Така вече EC със сигурност ще може да противостои на US икономиката.

Проблемът е в това, че за да стане член на EC Русия ще трябва да се отърве от много негативи, които в момента се коренят в главата на рибата.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Драги ми Орм - чо, като си изтриеш жълтото по човчицата си пусни телевизора и погледай някое предаване по повод годишнината от падането на берлинската стена.
      Това събитие, ако още не са ти казали, наравно с френската революция и победата над фашизма през 1945 та е едно от паметните за човешкия прогрес.

В момента твоят приятел, Путин е на път да издигне втора такава стена.

Ето върху това размишлявай, драги ми смехурко, ако имаш някоя и друга гънка в тиквата.
      Много ми харесва топлото ти отношение към мен , за това и аз ще те наричам "драги". Та, драги ми екотрончо, може да не съм дърт като тебе , въпреки че не те знам на колко си години , това няма значение. Като си тръгнал да споменаващ стената, провери по добре какви обещания са се давали тогава от ЕС, след това провери от тогава до сега кой какви опити е правил за сближаване и какви отговори е получавал 25 години, и може би тогава ще си отговориш на въпроса кой я строи тази нова стена. А пък за моята гънка не се тревожи.

---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:11 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Русия в ЕС - как по-точно, ЕС доброволно ще се съгласи да влезе в състава на РФ или да бъде анексиран.Русия в НАТО ще реши дилемата на нашите политици относно какви самолети да купим, по-точно Русия ще ни ги предостави/пък да видиш тогава Близнашки и Чехлю каква чупка в кръста ще докарат/.Само че какъв ще е смисъла от НАТО тогава.Че те САЩ толкова усилия хвърлиха да разрушат връзките на ЕС със Русия.

Не Путин строи стена а Порошенко.
      Само с една поправка , Порошенко строи конструкция по границата а истинската стена между ЕС и Русия я строят нашите американски господари
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Ислямска държава може да бъде унищожена и без Русия да влиза в НАТО.Пък и не Русия създаде ислямска държава.Обама да си праща пехотинците, никой не е длъжен да плаща неговите сметки.

ЕС ли е по-богата на ресурси или Русия.Освен това Русия може без ЕС, тя не е на зор, има си БРИСК, който е много по-голям пазар.

ЕС и без Русия може да се противопостави на икономиката на САЩ, точно за това САЩ я вкараха в тая простотия с Русия, явно са им обещали голям пай....докато се свърши черната работа.Там на Запад вече почнаха да го осъзнават.Ся отвъд океана си блъскат главите защо Русия нищо не прави да удържи рублата, по техни сметки е трябвало да налее 200млрд рубли ама не е.То по техни сметки трябваше да се насадят и в Крим ама....

Дали Русия има нужда да е член на ЕС.ЕС се пръкна оня ден и вече стана най-вярната религия.С Китай договорите са по изгодни.Ония са на принципа пито-платено, тука те въртят с разни изисквания, санкции, въртели.Виж Южен Поток и сделката с Китай за 400млрд.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Много ми харесва топлото ти отношение към мен , за това и аз ще те наричам "драги". Та, драги ми екотрончо, може да не съм дърт като тебе , въпреки че не те знам на колко си години , това няма значение. Като си тръгнал да споменаващ стената, провери по добре какви обещания са се давали тогава от ЕС, след това провери от тогава до сега кой какви опити е правил за сближаване и какви отговори е получавал 25 години, и може би тогава ще си отговориш на въпроса кой я строи тази нова стена. А пък за мочта гънка не се тревожи.
          Моето "топло" отношение към теб е в пряка зависимост от инфантилните ти разсъждения, подмятания и неаргументирани твърдения.

В тази тема аз водя спор и с други колеги, с които сте от една и съща страна на барикадата. Спрямо тях аз обаче нямам същото отношение, както спрямо твоята особа, поради простата причина, че те защитават тезите си по един съвсем различен от твоя начин. Това буди у мен уважение спрямо тях.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Само ще ви кажа, че руснаците са живели в СССР. ЕСССР не им трябва.
            Това, че се осъществи отколешната ни мечта да сме присъюзна република си е наш проблем.
            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Митак, това, което се надига в близкия изток е в резултат от десетилетия преплитане на всевъзможни интереси и всякакви намеси.
              Като започнем със създаването на Израел благодарение на застъпничеството на СССР пред ООН (прословутата реч на Громико). В този момент Великобритания е била на страната на арабите, пък САЩ са имали неутрална позиция. По-късно ролите са се разменили...........Дълга и широка, но резултатът е една голяма каша от която опасностите са съвсем реални не непременно за тези, които са я забъркали. Ако тресне атомна бомба в Париж, французите няма да се интересуват от причините но ще се интересуват от това дали и как е могло да избегнат нещастието.
              САЩ и Русия са се ръководили и се ръководят от цивилизовани хора и аз съм убеден че никоя от двете няма да натисне първа спусъка.
              Не съм така убеден обаче за онези от юг.
              Сега е моментът да се оправи веднъж и завинаги тая каша.

Относно това кой и какво би спечелил от членство на Русия в ЕС може много да се говори.
              ЕС ще получи суровини, Русия ще получи ноу-хау и технологии.
              Но най-важното е, че хората ще могат да се движат и живеят свободно.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                [/COLOR]

Само с една поправка , Порошенко строи конструкция по границата а истинската стена между ЕС и Русия я строят нашите американски господари
                Да прав си, а тая конструкция е най-бесмисленото нещо.Ако изобщо е преграда то освен за руските танкове е препятствие и за натовските, тъй че без да иска направи услуга на Русия.С тези пари можеше да си плати дълга за газта или да ги вложи в образование, здравеопазневи ил друга хуманна програма.Е на колко е ефективен един ров.http://www.youtube.com/watch?v=MBdts8yZPEw

Comment

Моето "топло" отношение към теб е в пряка зависимост от инфантилните ти разсъждения, подмятания и неаргументирани твърдения.

В тази тема аз водя спор и с други колеги, с които сте от една и съща страна на барикадата. Спрямо тях аз обаче нямам същото отношение, както спрямо твоята особа, поради простата причина, че те защитават тезите си по един съвсем различен от твоя начин. Това буди у мен уважение спрямо тях.
                  Нали казвам чувството е взааимно.....
                  Ти си човека който седи зад няква "барикадата", който иска да присъедини Русия към ЕС и мисли че е мегамозък , щото копипейства линкове....
                  Има 222 страници с аргументи и ти не си се съгласил с нито един, колкото очевадни да са те , ако не намираш какво да отговориш се почват едни овъртания едни измислици и глупости. Нито ти, нито онова синьото същество нито един път не отговорихте на зададен конкретен въпрос. За това съм се отказал да доказвам да показвам или да ти обяснявам нещо - просто е безсмислено. Аз влизам тука , защото колегите (от моята барикада) понякога постват интересни неща и статии, а ти си нещо като дразнител на който отговарям , на ония другия ако си забелязал съм спрял да му отговарям щото при него пък е съвсем клиничен случай.
                  Та , това са и моите топли чувства към теб .....
                  Last edited by Orm; d.m.y г., 21:38.
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Митак, това, което се надига в близкия изток е в резултат от десетилетия преплитане на всевъзможни интереси и всякакви намеси.
                    Като започнем със създаването на Израел благодарение на застъпничеството на СССР пред ООН (прословутата реч на Громико). В този момент Великобритания е била на страната на арабите, пък САЩ са имали неутрална позиция. По-късно ролите са се разменили...........Дълга и широка, но резултатът е една голяма каша от която опасностите са съвсем реални не непременно за тези, които са я забъркали. Ако тресне атомна бомба в Париж, французите няма да се интересуват от причините но ще се интересуват от това дали и как е могло да избегнат нещастието.
                    САЩ и Русия са се ръководили и се ръководят от цивилизовани хора и аз съм убеден че никоя от двете няма да натисне първа спусъка.
                    Не съм така убеден обаче за онези от юг.
                    Сега е моментът да се оправи веднъж и завинаги тая каша.

Относно това кой и какво би спечелил от членство на Русия в ЕС може много да се говори.
                    ЕС ще получи суровини, Русия ще получи ноу-хау и технологии.
                    Но най-важното е, че хората ще могат да се движат и живеят свободно.
                    Русия вече си има ноу хауто и технологиите.Времената се менят.Но едно мирно съжителство е желателно.Относно онова на юг, съм съгласен че трябва да се оправи веднъж и завинаги и че сега е момента.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Да прав си, а тая конструкция е най-бесмисленото нещо.Ако изобщо е преграда то освен за руските танкове е препятствие и за натовските, тъй че без да иска направи услуга на Русия.С тези пари можеше да си плати дълга за газта или да ги вложи в образование, здравеопазневи ил друга хуманна програма.Е на колко е ефективен един ров.http://www.youtube.com/watch?v=MBdts8yZPEw
                      Ми естествено че не е ефективно, те в момента крадат останалите трохи в държавата, нали знаеш колко накрая ще им струва на редовните украинци това начинание ... и войната им трябва за отвличане на вниманието на народа. Ако спрат военните действия , хората ще почнат да питат за други неща , а сега си имат идеалното оправдание ....

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                        Русия вече си има ноу хауто и технологиите.Времената се менят.Но едно мирно съжителство е желателно.Относно онова на юг, съм съгласен че трябва да се оправи веднъж и завинаги и че сега е момента.
                        Това, че строи относително добра бойна техника, не означава, че има ноу-хауто необходимо за мирни цели.

Имаха известно предимство някога в космоса, но не съумяха да го запазят и да се възползват от него.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Това, че строи относително добра бойна техника, не означава, че има ноу-хауто необходимо за мирни цели.

Имаха известно предимство някога в космоса, но не съумяха да го запазят и да се възползват от него.

Comment

Ако се запънат руснаците, янките ще ходят пеш по международната космическа станция.
                            Дали ще ползваш технологията за военни или за мирни цели зависи от необходимостта.
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Те тука си в голяма грешка.Това което е излазло от секретноста на бойната техника се въвежда в мирната.Така че докато ги дразним приоритета име е бойната техника.А относно космоса си в много дълбока грешка.Защо тогава американците купуват ракетни двигатели от Роскосмос.Защо сега разчитат на Русия да обслужване на МКС.Почети и малко и ще видиш че "МКС е построена с парите от САЩ и руските технологии".А относно космическите им програми - всеки си има свое виждане.Кой как си избира приоритетите не означава че е изостанал или не се възползвал.

Comment

• Изпадате в една много тежка заблуда относно това, че едно ноу-хау от военната индустрия може току така с магическа пръчка да стане цивилно.

Ще ви дам най-простия пример:

Строиш балистична ракета. Трябват ти пари, познания в редица области, но необходимото време време и ресурси остават на заден план.

Когато строиш автомобили, освен качествата на крайния продукт, от съществено значение е неговата себестойност.

Ниската себестойност зависи в много голяма степен от 2 неща:

1 - Автоматизация на производството.
                                2 - Оптимизация на производството

Всички са чували за японските заводи, които работят на тъмно (без осветление). И това не е от вчера.

Русия има ракети, но няма такива технологии и скоро няма да има, ако не ги получи от запада.

Това са много сериозни материи, които изискват дългогодишно развитие, като се започне от развитието на теоретичната платформа и се свърши с елементната база.

Русия в тези 2 направления е вече на светлинни години изостанала!

Вервайте ми!

Погледнете класацията на 100 -те най-иновативни производства и ми посочете де е Русия?

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X