Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Направи тогава.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Направи тогава.
      Не е постижение да направиш нещо, което всеки може да направи. Постижение е това, да генерираш нова идея, да я материализираш, да продължиш да я развиваш и да стигнеш дотам, че тя да стане отправна точка за целия свят.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin
        Русия има и други договори за разплащане в национални валути, големият договор за газа с Китай е изчислен в долари но разплащането ще е в юани и рубли. Наскоро подписаха второ споразумение, подобни договори има с Индия, Иран и др.
        Русия освен Рено, Нисан, Хюндай , Форд и т.н. произвежда и собствени автомобили като Газ, УАЗ , Камаз, Лада, автобуси, кораби, самолети и т.н. При високите технологии също има значителен напредък. В момента се инвестира в района на Владивосток и Далечния Изток.
        Спадът на рублата до голяма степен се дължи на спекулации на финансовите пазари с цел да се удари Русия. Устройството на финансовата система и централната банка на Русия също пречат за решаването на проблема с рублата. Промените там по подобие на нашата БНБ са правени главно през 90те години от т.н. демократизатори. Сега се опитват да ги променят така че да работят в национален интерес.
        Голям пропуск!
        Затова ли емигрира в САЩ?

Един път затворят ли тези автомобилопроизводители в следващите 15-25 години няма да отворят ...и тази развръзка е ще е скоропостижна с оглед стагнацията в Русия.
        Единствено лада може да се спаси с оглед на дългогодишните традиции и липсата на внос на западни автомобили или високият акциз достигащ 100% до 500% ...
        Също като в Куба:
        Всичко ще е на гърба на обикновения руснак ...

Първоначално публикувано от pavlin
        Точно така, руснаците сега възраждат проекти които са били започнати преди 1990г.
        Да вземат да "възродят" някой проект от Великата отечествена революция(1917) най-добре за тях ...

Какъв Qualcomm , става въпрос за това че Yota phone не се мести в Канада а продължава да работи в Русия.
        И кой ги купува?
        Дори навремето "Изчислителните центрове" в градовете за ток и вода бяха с IBM-ски 64-ки, когато все още произвеждахме Правец 16...

Не преориентиране а наваксване на загубеното време след промените 1990г.
        Първоначално публикувано от Orm
        Каквото и да си говорим преориентирането от суровинна държава към промишлена ще е тежко за руснаците , но не и фатално, а и крайния резултат си струва ако го напрвят умно. А направят ли го.... е тогава вече не знам кой ще може да ги стигне

Ще, Ще в бъдеще време...някога си ...със западни технологии отпреди 40 години ...

...и може да надминат всички

Дотогава обикновения руснак ще е ето така: пред вратата на Европа и светЪ...

Интелекта емигрира към Запада, не "към другаде" ...

Вижте колко рускоезични имена има измежду професорите и научните работници в университетите и фирмите в САЩ и колко англоезични/чужди такива има в Русия ...
        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Повече глупости не можа ли да изпишеш.

---------- Post added at 17:04 ---------- Previous post was at 16:53 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Не е постижение да направиш нещо, което всеки може да направи. Постижение е това, да генерираш нова идея, да я материализираш, да продължиш да я развиваш и да стигнеш дотам, че тя да стане отправна точка за целия свят.
          Идеята я има, това че ти не си разбрал си е твой проблем.

https://m.youtube.com/watch?v=1vthXB-7Hdc
          Last edited by pavlin; d.m.y г., 19:11.

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
            1.Русия нищо не може да "обяви".Има международни договори за доставка на газ и петрол в които самата тя е определила цената в $ .Точка.

Срокът на тези договори е 10-15, та дори 30 години...

...............
            Ами може примерно да наложи санкции.Нали тези санкции срещу Русия са всъщност прекратени или замразени договори.ООН е тази която може да налага санкции,не САЩ или ЕС, но ако не си забелязал ООН е чисто формална организация.

---------- Post added at 20:14 ---------- Previous post was at 20:02 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Каквото и да си говорим преориентирането от суровинна държава към промишлена ще е тежко за руснаците , но не и фатално, а и крайния резултат си струва ако го напрвят умно. А направят ли го.... е тогава вече не знам кой ще може да ги стигне
            Никой не казва че ще лесно, ония там в Кремъл не са мечтатели.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Аз, доколкото разбрах колегата екотроник иска да направи Русия първа в абсолютно всичко. Щото нещата, за които говори ги няма в 98-99% от държавите по света включително в ЕС.
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                Аз, доколкото разбрах колегата екотроник иска да направи Русия първа в абсолютно всичко. Щото нещата, за които говори ги няма в 98-99% от държавите по света включително в ЕС.
                Не съм казал, че Русия трябва да е първа във всичко.

Това, което казвам е, че поради ред причини - най-вече вътрешни, Русия не е това, което е закономерно да бъде една държава от подобен ранг. Твърдя още, че за това е виновен комунистическият режим от края на ВСВ до разпадането му.

На теб не ти ли е странно, как стана така, че една Германия в руини и победена от СССР за 45 години успя да изведе икономиката си, индустрията си и жизнения си стандарт на много по-високо ниво от това на победителя си?

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Не съм казал, че Русия трябва да е първа във всичко.

Това, което казвам е, че поради ред причини - най-вече вътрешни, Русия не е това, което е закономерно да бъде една държава от подобен ранг. Твърдя още, че за това е виновен комунистическият режим от края на ВСВ до разпадането му.

На теб не ти ли е странно, как стана така, че една Германия в руини и победена от СССР за 45 години успя да изведе икономиката си, индустрията си и жизнения си стандарт на много по-високо ниво от това на победителя си?
                  Германия не е независима държава. Поинтересувай се за "канцлер пакт".
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                    Германия не е независима държава. Поинтересувай се за "канцлер пакт".
                    Когато бях за първи път в Испания (през 73 - та) си спомням, какво каза покойния ми баща, който беше убеден комунист:

"Замислям се дали тези усмихнати хора, които виждам навсякъде се интересуват от това, че фашистът Франко ги управлява?"

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Когато бях за първи път в Испания (през 73 - та) си спомням, какво каза покойния ми баща, който беше убеден комунист:

"Замислям се дали тези усмихнати хора, които виждам навсякъде се интересуват от това, че фашистът Франко ги управлява?"
                      Ми и аз бих се усмихвал и не бих се интересувал какъв е този, който ме управлява по убеждения, ако страната се развиваше нормално и хората не бяха смачкани.
                      В този ред на мисли, дали на испанците им е до усмивки сега?

Comment

Ми и аз бих се усмихвал и не бих се интересувал какъв е този, който ме управлява по убеждения, ако страната се развиваше нормално и хората не бяха смачкани.
                        В този ред на мисли, дали на испанците им е до усмивки сега?
                        За съжаление времената се менят и на доста испанци сега хич не им е леко.

Дадох горния пример във връзка с това, че съм убеден в това, средностатистическият немец понятие си няма дали е зависим и от какво точно.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

За съжаление времената се менят и на доста испанци сега хич не им е леко.

Дадох горния пример във връзка с това, че съм убеден в това, средностатистическият немец понятие си няма дали е зависим и от какво точно.
                          Глобалната и локалната политика са коренно различни неща.
                          Модулирането на усещанията на местните електорални единици се определя от нуждите на глобалните феодали.

Comment

• Германия се възстанови благодарение на планът Маршал който е бил едно голямо печатане на пари и отказ от златния стандарт, обсебване на световните борси и др. Финансови трикове.

Comment

Глобалната и локалната политика са коренно различни неща.
                              Модулирането на усещанията на местните електорални единици се определя от нуждите на глобалните феодали.

Как го формулира само!

Сякаш ми говори не рентгенолог ами даскал по полит-икономия

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• ecotronic ти пич си мазохист
                                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Working...
                                X