Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Препрочети си ги още веднъж тогава.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Когато човек е запознат с исторически факти, от които става видно, че милиони хора в една държава са избити от свои сънародници без за това да съществуват логични причини, започва да се замисля върху факта, че този народ по една или друга причина е склонен към проявата на насилие.

Поради това само малоумният тъпак може да нарече въпросния материал "малоумни драсканици".

Тогава единственото, което въпросният малоумен тъпак заслужава, това е самият той да бъде обект на въпросното насилие.
      Когато на един човек оправданието на абсолютно всичко е едно и също винаги , когато един човек пропуска всички подробности и факти , без да ги съпоставя с историята на останалите държави и говори с чужди мисли , понеже се е научил да копи/пейст - ва , и всички несъгласни с него , според него самия, заслужават всякакви псувни (които може да си ги позволи зашото е диванен герой) тогава само малоумен тъпак може да го подкрепя и да му чете глупостите.
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Когато на един човек оправданието на абсолютно всичко е едно и също винаги , когато един човек пропуска всички подробности и факти , без да ги съпоставя с историята на останалите държави и говори с чужди мисли , понеже се е научил да копи/пейст - ва , и всички несъгласни с него , според него самия, заслужават всякакви псувни (които може да си ги позволи зашото е диванен герой) тогава само малоумен тъпак може да го подкрепя и да му чете глупостите.
        С оглед на антибългарското и путинофилското поведение, което ти и Павлин имате, псувните са най-малкото, което заслужавате.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

С оглед на антибългарското и путинофилското поведение, което ти и Павлин имате, псувните са най-малкото, което заслужавате.
          Антибългарското и продажническо поведение и мислене е свойствено на теб , ти си този който се радва че е роб на една чужда система.
          А псувните , когато един човек има достоинство и чест го казва в очите и е готов да понесе последствията, а не като мишка от миризливата си дупка да ръси простотии наляво и надясно .
          Нито аз нито Павката или Димитър си позволяваме да паднем до нивото на псувните, това е вашият коз, който го исползвате като ви свършат аргументите (тука трябва да признаем че и ти не исползваш псувни, въпреки че смяташ че заслужаваме).
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Българското самосъзнание, православието и русофилството вървят ръка за ръка от векове наред. Още от времето на дядо Иван че и по-напред.
            Last edited by pavlin; d.m.y г., 15:47.

Comment

Антибългарското и продажническо поведение и мислене е свойствено на теб , ти си този който се радва че е роб на една чужда система.
              А псувните , когато един човек има достоинство и чест го казва в очите и е готов да понесе последствията, а не като мишка от миризливата си дупка да ръси простотии наляво и надясно .
              Нито аз нито Павката или Димитър си позволяваме да паднем до нивото на псувните, това е вашият коз, който го исползвате като ви свършат аргументите (тука трябва да признаем че и ти не исползваш псувни, въпреки че смяташ че заслужаваме).
              Не се слагай в един кюп с Димитър, защото за разлика от теб и Павлин, той отстоява една теза, аргументирайки я със собствени разсъждения.
              Това вече е достойно за уважение, макар и тезата му да не съвпада с моята.
              Това се нарича диалог и от него има само ползи.

Когато обаче видя един пост, състоящ се от линкове към чужди мисли и една камара препинателни знаци или безпочвени квалификации, то аз гледам по съвсем друг начин на авторите на подобни постове.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Не се слагай в един кюп с Димитър, защото за разлика от теб и Павлин, той отстоява една теза, аргументирайки я със собствени разсъждения.
                Това вече е достойно за уважение, макар и тезата му да не съвпада с моята.
                Това се нарича диалог и от него има само ползи.

Когато обаче видя един пост, състоящ се от линкове към чужди мисли и една камара препинателни знаци или безпочвени квалификации, то аз гледам по съвсем друг начин на авторите на подобни постове.
                Мнението ти за мен е точно толкова ценно колкото мнението на една жаба или червей ....

Линковете ги давам за хора които могат да четат и да разберат какво пише там , това че ти постоянно се намесваш и се впрягаш да доказваш няк'ви небивалици си е лично твой проблем ....
                Преди време съвсем подробно ти обясних защо влизам в тази тема , защо давам линкове и какво мисля за теб и подобните на теб .... Мислех че си малко по различен от онова синьо недоразумение , ама ти не спираш да доказваш че не си .... дреме ми ...

Comment

Мнението ти за мен е точно толкова ценно колкото мнението на една жаба или червей ....

Линковете ги давам за хора които могат да четат и да разберат какво пише там , това че ти постоянно се намесваш и се впрягаш да доказваш няк'ви небивалици си е лично твой проблем ....
                  Преди време съвсем подробно ти обясних защо влизам в тази тема , защо давам линкове и какво мисля за теб и подобните на теб .... Мислех че си малко по различен от онова синьо недоразумение , ама ти не спираш да доказваш че не си .... дреме ми ...
                  След като имаш такова отношение, към моите мнения, защо се пънеш да ми опонираш?

Човек, който разговаря с червеи и жаби си е история за психиатър

Можеш да бъдеш сигурен в това, че ако всички участници в тази дискусия бяха, като теб и Павлин, то аз нямаше да напиша и дума в нея.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Някой пак не е разбрал.

---------- Post added at 14:12 ---------- Previous post was at 14:09 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Можеш да бъдеш сигурен в това, че ако всички участници в тази дискусия бяха, като теб и Павлин, то аз нямаше да напиша и дума в нея.
                    Ами отговаряй на тези с които искаш да дискутираш тогава.

Comment

След като имаш такова отношение, към моите мнения, защо се пънеш да ми опонираш?

Човек, който разговаря с червеи и жаби си е история за психиатър

Май съм го написал прекалено сложно за теб ....

Отдавна съм спрял да ти опонирам щото е безсмислено, просто понякога коментирам твоите умозаключения щото са весели.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                        Някой пак не е разбрал.

---------- Post added at 14:12 ---------- Previous post was at 14:09 ----------

Ами отговаряй на тези с които искаш да дискутираш тогава.
                        Ти си роден за политик! Само нашите политици са способни на това да изрекат една велика глупост и после да се скъсат да обясняват, че 7 млн. души не били разбрали това, което те всъщност искали да кажат.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Ти си роден за политик! Само нашите политици са способни на това да изрекат една велика глупост и после да се скъсат да обясняват, че 7 млн. души не били разбрали това, което те всъщност искали да кажат.
                          Ей това е самочувствие - ти се мислиш за 7 милиона души...

(горе долу така си изтълкувал това което бях написал аз за жабите и червеите)

Comment

По прост човек от теб, аз не се сещам да съм "срещал".
                            Можеш да го приемеш и като комплимент.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

По прост човек от теб, аз не се сещам да съм "срещал".
                              Можеш да го приемеш и като комплимент.
                              Чувството е взаимно

Comment

Съвсем като политик го докарва.

Comment

Working...
                                X