Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Учете се, че както вече не веднъж ви казах - бла-бла.RU ви пие мозъците......или каквото ви е останало там

http://www.ukrainadnes.com/top-fakti...rajna-chast-1/

http://www.ukrainadnes.com/top-fakti...rajna-chast-2/
    Try again.
    Ще ми обясниш ли как се обработва видео с фотошоп?
    Не че видео не се манипулира, но прочети обясненията на любимците си и тогава пиши.
    В същност не се мори...
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
      Try again.
      Ще ми обясниш ли как се обработва видео с фотошоп?
      Не че видео не се манипулира, но прочети обясненията на любимците си и тогава пиши.
      В същност не се мори...
      Да се моря ли? И тук за пореден път си в грешка.

Та аз исрено се забавлявам с наивността на някои хора тук

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Да се моря ли? И тук за пореден път си в грешка.

Та аз исрено се забавлявам с наивността на някои хора тук
        Е да, то за моренето народа си е казал думата отдавна.
        Щом така мислиш, предпочитам да съм "наивник" на средна възраст пред въдможността да съм убеден ... "демакрат".
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Като си се хванал за тия двигатели......

Митак, ти поне си човек техничар и прекрасно знаеш, че като започнеш да правиш нещо, не започваш с това да си произведеш отвертките и гаечните ключове, ами си ги купуваш от магазина. Така оползотворяваш времето си за работа на малко по-високото ниво.

Ти наистина ли си мислиш, че ако не бяха руските двигатели, американците нямаше да могат да предприемат нищо в космоса?
          Американците предприеха нещо в космоса с помощта на хер Браун.А относно отверките и ключовете, еми те и руснаците затова не правеха свои процесори и айфони/всъщност вече правят, защото си взеха поука/ ама когато става въпрос за тях са тъпи, когато е за американците,то те не си губят времето да измислят нещо дето вече го има.Да припомним че купуват руски двигатели защото опита им да ги копират излезе неуспешен.А се опитаха да ги копират заради собствените си санкции.Разбира се че е по-добре да ползват руските и да осъществяват по-смислени неща с тях ама сами са си виновни.Ще си ги измислят ама това не става за година.Тоест става ако имат стимул.Тук е удобно да вметнем че миньори и трактористи в Донецк разказаха играта на украинската армия, заради същия този стимул който е различен от финикийски знаци, по същата причина не знам руски моряци да са подавали оставка, но пък щатските го правят/Доналд Кук/, стимула просто е различен.Поставен натясно руснака издига на първо място суверинитета си.Поради това на запада не му се получи в Русия, за разлика от бившите соц страни, където алчността надделя, напротив без да искат дадоха тласък на руската икономика в посока независимост от външни суровини и технологии.http://www.infox.sg/others/frame/ago...ременно САЩ недоволстват от търговията с рубли и юани.http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mi...ource=infox.sg
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
            Мите, немците изпреварват само с някакви си две седмици старателно планираното и подготвено до последен детайл на нахлуване на Червената армия в Европа
            А, да, 51 въздушно-десантен корпус на ген. Батов в Крим тренира усилено, и по план трябва да дебаркира в Констанца и родната ти Варна
            Ама ти верно ли бе ?!?!?!?
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Митак, да ти припомням ли, че г-н Браун доброволно, целенасочено и съзнателно се е предал на американците, вместо на руснаците? Ти ми кажи, защо.

Колкото и да се напъваш да доказваш разни неща за руския технически гений, фактите до момента сочат, че люлката на развитието се намира на запад а не на изток от нас.

Парната машина е допринесла много повече за развитието на човечеството от някакви руски ракетни двигатели.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Митак, да ти припомням ли, че г-н Браун доброволно, целенасочено и съзнателно се е предал на американците, вместо на руснаците? Ти ми кажи, защо.

Колкото и да се напъваш да доказваш разни неща за руския технически гений, фактите до момента сочат, че люлката на развитието се намира на запад а не на изток от нас.

Парната машина е допринесла много повече за развитието на човечеството от някакви руски ракетни двигатели.
                Я пак ?!?!?!?
                Абе вие нещо пушите ли кво ли !?!?!?
                Всяко 3-то научно откритие се е правело в СССР....
                да не говорим за Менделеев и компания .... Еко спирай я тая трева..... не е от готините
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                  Я пак ?!?!?!?
                  Абе вие нещо пушите ли кво ли !?!?!?
                  Всяко 3-то научно откритие се е правело в СССР....
                  да не говорим за Менделеев и компания .... Еко спирай я тая трева..... не е от готините
                  Когато един човек разбере, колко много не знае, вече много е разбрал.

Не се гурай в шамарите с такива изявления, защото там закъдето си тръгнал или още не си, други вече се връщат.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Митак, да ти припомням ли, че г-н Браун доброволно, целенасочено и съзнателно се е предал на американците, вместо на руснаците? Ти ми кажи, защо.

Аз пък ще ти кажа че НАСА е създадена в отговор на руската космическа програма.Знам защо Браун се е предал на американците, ама без него нямаше да литнат така скоро.Добре че беше войната та посъбраха мозъци.Като кажеш руски учен разбираш руски учен като кажеш американски учен се оказва че или е руснак или българин или някакво друго семе.Май не е само до пари - http://www.vz.ru/news/2015/3/19/735317.html Кат са толкова умни да го измислят бе.Ти пак не разбра каква е разликата между долар и Родина като стимул.За въпросните двигатели има даже филм по хистори ченъл - https://www.youtube.com/watch?v=GANLystCua8 от 27 минута нататък е интересно.Американците се прекланят пред гения на Корольов вий обаче по гръб не падате, еми приказките ви не струват пред фактите.

---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:22 ----------

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                    Мите, немците изпреварват само с някакви си две седмици старателно планираното и подготвено до последен детайл на нахлуване на Червената армия в Европа
                    А, да, 51 въздушно-десантен корпус на ген. Батов в Крим тренира усилено, и по план трябва да дебаркира в Констанца и родната ти Варна
                    Сталин що беше изненадан тогава от германското нахлуване в Русия та чак пред Москва успяха да ги спрат.Айде пак пренаписване на историята, даже американските научно популарни канали нямва такава версия.Е ти па документи относно Полша от Рузвелт и Сталин.И тръгнали да ги вадят от концларите, бе остъй ги там да изгният.http://www.rg.ru/2015/02/26/dokumenti-site.html#

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Аз пък ще ти кажа че НАСА е създадена в отговор на руската космическа програма.Знам защо Браун се е предал на американците, ама без него нямаше да литнат така скоро.Добре че беше войната та посъбраха мозъци.Като кажеш руски учен разбираш руски учен като кажеш американски учен се оказва че или е руснак или българин или някакво друго семе.Май не е само до пари - http://www.vz.ru/news/2015/3/19/735317.html Кат са толкова умни да го измислят бе.Ти пак не разбра каква е разликата между долар и Родина като стимул.За въпросните двигатели има даже филм по хистори ченъл - https://www.youtube.com/watch?v=GANLystCua8 от 27 минута нататък е интересно.Американците се прекланят пред гения на Корольов вий обаче по гръб не падате, еми приказките ви не струват пред фактите.
                      Като по правило хората работят за пари. Има и изключения, като Корольов, но това са само изключения от правилото и съответно са малко.
                      Поради тази причина и познанието няма народност. Но има едни по-пресметливи хора, които създават условия за развитието на интелекта и други едни, които очакват, че хората ще работят само ей така в ползу роду.
                      Да не забравяме, че и този който сведе на американците стелт технологията, също е руснак (не му помня името).

Накратко - това къде се е родил даден човек e без значение. Единствено важното е къде и как се е развивал и какво е създал.

Поради същата причина аз твърдя, че Джон Атанасов е българин, колкото аз съм китаец.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Еми не всичко е пари, радвам се че не го разбирате.

Comment

• Когато хората почват да говорят лъжи е малко дразнещо. Сталин щял да напада европа с една карабина за 3ма войници , а СССР не е създал нищо , всичките заслуги за откритията през 20-и век са на запада..... щото видите ли в САЩ се плаща ...
                          Я кажии Еко, как мислиш ако не дай си боже стане наяква война между Руснаците и САЩ , колко долари ще трябват на САЩ да събудят любовта на американците към държавата си ??? Щото съм сигурен че всеки един руснак от 16 до 65 годишен ще тръгне да си защитава родината безплатно .... А емигрантите едва ли ще са толкова отчаяни за американски паспорти за да тръгнат на война срещу сериозен противник.....

Comment

Когато хората почват да говорят лъжи е малко дразнещо. Сталин щял да напада европа с една карабина за 3ма войници , а СССР не е създал нищо , всичките заслуги за откритията през 20-и век са на запада..... щото видите ли в САЩ се плаща ...
                            Я кажии Еко, как мислиш ако не дай си боже стане наяква война между Руснаците и САЩ , колко долари ще трябват на САЩ да събудят любовта на американците към държавата си ??? Щото съм сигурен че всеки един руснак от 16 до 65 годишен ще тръгне да си защитава родината безплатно .... А емигрантите едва ли ще са толкова отчаяни за американски паспорти за да тръгнат на война срещу сериозен противник.....
                            Ако не дай си Боже започне войната за която говориш, то това за което питаш ще струва $ 0 (нула) на американците. Поради простата причина, че войната ще продължи 30 минути и след това тези, които оцелеят, ще заживеят в каменната ера.

Това за Сталин и за тримата войници пък ти беше поредното неподготвено изпускане

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Ако не дай си Боже започне войната за която говориш, то това за което питаш ще струва $ 0 (нула) на американците. Поради простата причина, че войната ще продължи 30 минути и след това тези, които оцелеят, ще заживеят в каменната ера.

Това за Сталин и за тримата войници пък ти беше поредното неподготвено изпускане
                              Питах те ако трябва , не те питах какво ще стане ако взривим земното кълбо ....
                              Знаеш много добре отговора и за това предпочиташ да пишеш глупости нали

А за Сталин и въоръжението на червената армия в началото на войната можеш при желание да се запознаеш сам...

Comment

Питах те ако трябва , не те питах какво ще стане ако взривим земното кълбо ....
                                Знаеш много добре отговора и за това предпочиташ да пишеш глупости нали

А за Сталин и въоръжението на червената армия в началото на войната можеш при желание да се запознаеш сам...
                                Чети Виктор Суворов и подобни и пак ела да ми обясняваш.

За разлика от теб аз (и не само аз) разсъждавам на базата на актуалните обстоятелства вместо на тези отпреди 75 години, както очевидно правиш ти.
                                И недей да бъдеш толкова сигурен по отношение на руския патриотизъм и липсата на такъв у други народи.
                                А да не забравяме и това, че руският патриотизъм е бил подклаждан и от някой и друг куршум в главата......

Прояви на патриотизъм има не само във военновременни ситуации. Едно природно бедствие, каквито не липсват в САЩ или Япония е пример за такова.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X